koko19 משתמש קבוע 1,347 89 נק' מוניטין: -73 0 1,347 89 28/2/12 #1 שלום לכם. שאלה קצרה , התחלתי חיטוב מתוכנית מהפורטל AB לארבעה ימים בשבוע. השאלה שלי כמה לעשות ובאיזה ימים לעשות ארובי על מנת לרדת הכי יעיל במשקל\שומן.
שלום לכם. שאלה קצרה , התחלתי חיטוב מתוכנית מהפורטל AB לארבעה ימים בשבוע. השאלה שלי כמה לעשות ובאיזה ימים לעשות ארובי על מנת לרדת הכי יעיל במשקל\שומן.
itay301 משתמש פעיל 948 4 נק' מוניטין: 244 0 948 4 G-max 28/2/12 #2 אני הייתי ממליץ 3 פעמים בשבוע ריצה של חצי שעה אבל האירובי זה פחות קשור לירידה בשומן מה שיותר חשוב זה התזונה - האירובי הוא פונקציה פחות חשובה לעניין Upvote 0 Downvote
אני הייתי ממליץ 3 פעמים בשבוע ריצה של חצי שעה אבל האירובי זה פחות קשור לירידה בשומן מה שיותר חשוב זה התזונה - האירובי הוא פונקציה פחות חשובה לעניין
koko19 משתמש קבוע 1,347 89 נק' מוניטין: -73 0 1,347 89 28/2/12 פותח/ת השרשור #3 אני כבד מידי (כרגע) לריצה בהמשך בטוח נרוץ כמו שנה שעברה... אני עובד חזק על הקרוס טריינר האם זה מספק? האם כדאי יותר הליכה רגילה\מהירה בשיפוע וכאלה? תודה Upvote 0 Downvote
אני כבד מידי (כרגע) לריצה בהמשך בטוח נרוץ כמו שנה שעברה... אני עובד חזק על הקרוס טריינר האם זה מספק? האם כדאי יותר הליכה רגילה\מהירה בשיפוע וכאלה? תודה
itay301 משתמש פעיל 948 4 נק' מוניטין: 244 0 948 4 G-max 28/2/12 #4 תתחיל הליכה מהירה שעה בשיפוע קל ולאט לאט מאימון לאימון תגביר קצב הליכה תוך חודש כבר אתה תתחיל לרוץ אני אישית מעדיף את ההליכון על הקרוס אבל גם קרוס יביא אותך לתוצאות בהצלחה ! Upvote 0 Downvote
תתחיל הליכה מהירה שעה בשיפוע קל ולאט לאט מאימון לאימון תגביר קצב הליכה תוך חודש כבר אתה תתחיל לרוץ אני אישית מעדיף את ההליכון על הקרוס אבל גם קרוס יביא אותך לתוצאות בהצלחה !