הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בקשר לתזונה ותגובה לא מוסברת של הגוף

• פותח/ת השרשור LironP
  • פורסם בתאריך

LironP

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
6
90
0
אני שוקל 55 והגובה 1.70 הBMR בערך 1500שלום לכלום
בתקופה האחרונה אין לי תאבון,אני בכל זאת אוכל כמה שאני יכול,אבל כשהחלטתי לחשב כמה באמ יוצא לי בממוצע לאכול בתקופה האחרונה זה 2000 קלוריות,
במשך שבוע בערך שלא היה לי תאבון אכלתי 2000-2200 קלוריות,
והורדתי במשקל ל53.
אני רוצה להרחיב בנושא,תמיד הייתה לי את הבעיה הזאת,עם לא הייתי אוכל הרבה מאוד קלוריות ביום ,ונמנע לחלוטין מכל דבר שקשור לאירובי והוצאת קלוריות,הייתי מרזה.
איך זה קורה?הרי אני עדיין במאזן חיובי.
יש את האלו עכשיו שיבואו ויגידו לי "עם אתה רוצה להשמין אז תוסיף עוד קלוריות" ..וזה באמת מה שאני יעשה !
אבל אני סקרן לדעת למה אני מרזה בכזאת קלות,כשאני על 2500 קלוריות ביום,אני סוג של נאבק בלשמור על המשקל שלי איך שהוא.אני מאמין שעם אני יצרוך 3500 ביום אני ישמין את הקילו בשבוע,אבל זה עדיין לא נראה לי טבעי.

הRMR שלך הוא 1850.
אתה מתאמן? אתה צריך להוסיף עוד קלוריות, לדוגמא אם יצא לך לשרוף באימון 350 קלוריות, כבר הגענו ל2200 ואם זה מה שאתה מכניס אתה עומד על ניטרלי.

יכול להיות שהחילוף חומרים שלך התרגל
בכל מקרה
במשקל של 53 אתה לא עושה חישובים
אתה בולס

---------- התגובה התווספה ב 08:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:59 ----------

ויש מצב שהתוכנית אימונים שלך פח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית