עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי לא אמור להיות שום הבדל. זה ששתית 10 שנים אבקה בלי לדעת בשביל מה היא לא אומר שזה בזבוז של כסף.אל תקנה אבקת חלבון בכלל, ביזבוז כסף.
תאכל ביצים, בשר, טונה, תאמין לי 10 שנים שתיתי אבקת חלבון, כבר שנה שאני לא משתמש אין שום הבדל בכלל.
תחסוך תכסף תקנה עוד 10 מגשי ביצים במקום 😲
אל תקנה אבקת חלבון בכלל, ביזבוז כסף.
תאכל ביצים, בשר, טונה, תאמין לי 10 שנים שתיתי אבקת חלבון, כבר שנה שאני לא משתמש אין שום הבדל בכלל.
תחסוך תכסף תקנה עוד 10 מגשי ביצים במקום 😲
כי לא אמור להיות שום הבדל. זה ששתית 10 שנים אבקה בלי לדעת בשביל מה היא לא אומר שזה בזבוז של כסף.
נראה אותך מגיע ל-180 גרם חלבון בדל פחמימה כשאין לך בשר זמין.
כי לא אמור להיות שום הבדל. זה ששתית 10 שנים אבקה בלי לדעת בשביל מה היא לא אומר שזה בזבוז של כסף.
נראה אותך מגיע ל-180 גרם חלבון בדל פחמימה כשאין לך בשר זמין.
בכל סוג של דיאטה, זה בסך הכל נועד להשלים את הערכים התזונתיים בצורה נוחה קלה טעימה וזולה יותר. אם אני בטיול יומיים ואין לי נגישות לבשר, זה לא ריאלי שאני אסחב עם 10 קופסאות טונה במים.אז בשביל מה צריך את האבקה? רק בדיאטה דלת פחמימות?
לא בהכרח!הנה אבקת חלבון טבעית
![]()
2 קוטג' 2 טונה וחזה עוף ביום ויש לך מה שאתה רוצה ככה אני עשיתי בחיטוב :(
ואחרי חודש אתה מאבד את החשק לחיות.
ההשוואה שעשית נכונה, אבל היא מתעלמת מפרט חשוב.יש אשכול שפתחתי ועשיתי השוואה, חוץ מעוף כל מקורות החלבון יקרים יותר מאבקת חלבון
והאלטרנטיבה שלך היא? ביצים? בשר?
וחוץ מזה אם אתה מכור למתוק זה לא בהכרח אומר שכל אחד אחר מכור לזה.
לא יצא לי להכיר בן אדם שמסוגל לחיות שלושה חודשים רק על חזה עוף, טונה וקוטג'.. זה נוראי.
וכן, אני אעדיף לאכול כל היום חביתות ובשר צאשר חזה עוף וקוטג'... עם ביצים ובשר אפשר גם הרבה יותר לגוון.