הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טבעית

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
אני רוצה לקנות אבקת חלבון טבעית [מצדי שתהיה גם בלי ממתיק]
האם יש כזה דבר בכלל אם כן איזה ואיפה אפשר להשיג ?

אל תקנה אבקת חלבון בכלל, ביזבוז כסף.
תאכל ביצים, בשר, טונה, תאמין לי 10 שנים שתיתי אבקת חלבון, כבר שנה שאני לא משתמש אין שום הבדל בכלל.
תחסוך תכסף תקנה עוד 10 מגשי ביצים במקום 😲

יש של met rx... ניקראת instantized natural whey, לא טעימה בכלל(שוקו). בכל מיקרה אתה יכול לבדוק בכל חברה ברכיבים אם הטעם הוא טבעי או מלאכותי

תאכל ביצים, בשר, טונה, תאמין לי 10 שנים שתיתי אבקת חלבון, כבר שנה שאני לא משתמש אין שום הבדל בכלל.
כי לא אמור להיות שום הבדל. זה ששתית 10 שנים אבקה בלי לדעת בשביל מה היא לא אומר שזה בזבוז של כסף.
נראה אותך מגיע ל-180 גרם חלבון בדל פחמימה כשאין לך בשר זמין.

יש אשכול שפתחתי ועשיתי השוואה, חוץ מעוף כל מקורות החלבון יקרים יותר מאבקת חלבון

הנה אבקת חלבון טבעית
643568081_ef9e56a8e82.jpeg

כן יש חלבון בלי ממתיק ובלי אספרטיים.

יש לאופטימום, לNOW.
בארץ בעיה להשיג.

כי לא אמור להיות שום הבדל. זה ששתית 10 שנים אבקה בלי לדעת בשביל מה היא לא אומר שזה בזבוז של כסף.

2 קוטג' 2 טונה וחזה עוף ביום ויש לך מה שאתה רוצה ככה אני עשיתי בחיטוב :(

אז בשביל מה צריך את האבקה? רק בדיאטה דלת פחמימות?

צריך אבקה בשביל להשלים ערכים של חלבון בתפריט אתה יכול גם לעשות דל פחמימה בלי אבקה ואם אוכל רגיל זה לא משנה....
אבקת חלבון זה סך הכל תוסף אם אתה צריך להוסיף אתה מוסיף אם לא אז לא

אז בשביל מה צריך את האבקה? רק בדיאטה דלת פחמימות?
בכל סוג של דיאטה, זה בסך הכל נועד להשלים את הערכים התזונתיים בצורה נוחה קלה טעימה וזולה יותר. אם אני בטיול יומיים ואין לי נגישות לבשר, זה לא ריאלי שאני אסחב עם 10 קופסאות טונה במים.
אז פשוט שמים כמה סקופים בתיק ושותים את זה בשניה.

יש אשכול שפתחתי ועשיתי השוואה, חוץ מעוף כל מקורות החלבון יקרים יותר מאבקת חלבון
ההשוואה שעשית נכונה, אבל היא מתעלמת מפרט חשוב.
בהנחה שאתה לא עושה PSMF, אתה אוכל במהלך היום לא רק חלבון - אלא לפחות גם שומן (ואם אתה לא בדל פחמימה - אז גם פחמימה).
אבקת חלבון היא יחסית מאוד מבודדת. מבחינת חלבון - המחיר נכון. אבל מה שמשנה זה בסופו של דבר כמה כסף אתה מוציא על כל התפריט ביחד ולא על משהו ספציפי. לדוגמה, אם אתה אוכל למשל ביצים, זה נותן לך X חלבון, אבל גם Y שומן. באבקה יש מעט מאוד, אם בכלל מהשומן הזה ולכן אתה תצטרך לאכול יותר שומן ממקורות אחרים (וגם לשלם עליו כמובן).

ככה שכן, מבחינת חלבון נטו - זה יותר זול מרוב המקורות. אבל זה לא בהכרח מוזיל את התפריט שלך כמו מאכלים אחרים.

אבל שוב, ההשוואה שעשית היא לא שגויה - היא פשוט לא מתייחסת לכל הנתונים.

לא בקטע של להתלונן עליך, ממש לא - בקטע של לציין מידע חשוב...

:hoel

נערך לאחרונה:
והאלטרנטיבה שלך היא? ביצים? בשר?

וחוץ מזה אם אתה מכור למתוק זה לא בהכרח אומר שכל אחד אחר מכור לזה.

לא יצא לי להכיר בן אדם שמסוגל לחיות שלושה חודשים רק על חזה עוף, טונה וקוטג'.. זה נוראי.
וכן, אני אעדיף לאכול כל היום חביתות ובשר צאשר חזה עוף וקוטג'... עם ביצים ובשר אפשר גם הרבה יותר לגוון.

אני לא רואה יותר מדי הבדל בין ביצים ובשר בזמן חיטוב, אז לגבי זה אני מסכים איתך. כלומר הבדל מבחינה בקרב קלורית.

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי להכיר בן אדם שמסוגל לחיות שלושה חודשים רק על חזה עוף, טונה וקוטג'.. זה נוראי.
וכן, אני אעדיף לאכול כל היום חביתות ובשר צאשר חזה עוף וקוטג'... עם ביצים ובשר אפשר גם הרבה יותר לגוון.

אני כבר חצי שנה כמעט בלי לגעת במתוק !🖕

---------- התגובה התווספה ב 12:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:43 ----------

אז רגע איפה אפשר להשיג אבקת חלבון טבעית [ללא ממתיקים מלאכותיים] בארץ?
[סוכרלוז זה לא טבעי]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית