הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Clen + Anavar?

AniBunny

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
מה קורה חברים?
יש לי מיספר שאלות/ דברים שאני רק צריך להבין לגבי קלן ואנאבאר ( ולפני שמישהו קופץ וצועק ״יש מנוע חיפוש!״, אז כבר חיפשתי שמה ולא היו תשובות לשאלות שאני רוצה לשאול.
אז הנה:
1. האם אפשרי לשלב אנאבאר וקלן ביחד בסייקל? אבל רק שניהם, בלי טסט או שום דבר אחר...
2.מתי צריך לצרוך קלן?
כאילו מה הזמנים? ישר שקמים על הבוקר על בטן ריקה? לפני האימון?
3. אם כאשר משתמשים ביותר מ-20 mcg, אפשר עדיין לקחת את כל הכדורים בבת אחת? או שכמו שרשום בנעוץ חייבים 3-4 שעות הפרש?
ואחרון חביב...
4. אז מישהו אמר לי ( בבקשה בואו לא ניכנס למיזה האיש הזה, זה לא עקרוני) שעדיף להתחיל עם אנאבאר על 20 מג, אחר כך לעלות ל-30מג ואז אחרי שבועיים להתחיל לעשות יום כן יום לא עם האנאבאר ככה שהוא יספיק ליותר זמן, אבל לא ניראה לי שזה דבר אופטימלי לעשות, אז החלטתי לשאול פה רק כדי ליראות מה הכיוון...

תודה רבה לכולם על העזרה.

אנטון חלאס להספים. אם אתה עונה תענה לעניין (ולא, תשובה כמו "זה בשביל בנות" היא לא תשובה לעניין), מספיק עם חידות יום השישי האלה שמטרתן רטורית בעיקר.

אנטון חלאס להספים. אם אתה עונה תענה לעניין (ולא, תשובה כמו "זה בשביל בנות" היא לא תשובה לעניין), מספיק עם חידות יום השישי האלה שמטרתן רטורית בעיקר.

נו בחייאת! מה לא ברור? זה אחלה סייקל לבת. קלן 40-80 מק"ג,אנבר5-15 מג.
לגבר אין שום תועלת לקחת את זה. מינון שאולי יעזור ליוזרים מאוד מתקדמים זה 80-150 מ"ג ביום של אנבר,אבל זה יקר בטירוף,לכן מבחינתי לבודיבילדינג זה חסר משמעות. מי שכן ימצא רק יתרונות משימוש באנאבר-זה לוחמי MMA ווייטליפטרס.

נו בחייאת! מה לא ברור? זה אחלה סייקל לבת. קלן 40-80 מק"ג,אנבר5-15 מג.
לגבר אין שום תועלת לקחת את זה. מינון שאולי יעזור ליוזרים מאוד מתקדמים זה 80-150 מ"ג ביום של אנבר,אבל זה יקר בטירוף,לכן מבחינתי לבודיבילדינג זה חסר משמעות. מי שכן ימצא רק יתרונות משימוש באנאבר-זה לוחמי MMA ווייטליפטרס.

מה התרומה שלו לוייטליפטרס?
כי בפרופיל רשום שזה סטרואיד די חלש. אז מעניין מה התרומה שלו.
אני זוכר שהמאמן סיפר לי איך הם היו קונים את זה חופשי בבתי מרקחת בבלארוסיה. 😃

מה התרומה שלו לוייטליפטרס?
כי בפרופיל רשום שזה סטרואיד די חלש. אז מעניין מה התרומה שלו.
אני זוכר שהמאמן סיפר לי איך הם היו קונים את זה חופשי בבתי מרקחת בבלארוסיה. 😃

הוא נותן תוספת כח (במינונים מסויימים) בלי תוספת מאסה-יתרון משמעותי לאנשים שלא רוצים לעלות בקטגוריית משקל.והחצי חיים שלו יחסית נמוך-יוצא מהמערכת די מהר- יתרון מבחינת בדיקת דופינג.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה היותר מפורטת.
אממ אם מותר לי להוסיף,
הקטע הוא שזה ״סייקל״ ראשון שלי, והתיכנון שלי הוא פשוט לשמר מאסה מהחיטוב ולהראות ממש ״חד״( אני מקווה שאתה יודע למה אני מתכוון חח).
שנה הבאה רוב הסיכויים שאני אכנס למשהו יותר רציני. אבל לעכשיו רק רציתי לנסות משהו ״חלש״ יחסית שיעזור לי בחיטוב...
עכשיו אחרי כל החפירה הזאת... אתה עדיין חושב שזה לא מתאים לי?

• פותח/ת השרשור
ואתה חושב שזה סבבה לשלב גם קלן כשאני מגיע ל - 12 אחוז שומן? ( למה קראתי איפה שהוא שזה מסוכן על הכבד אבל זה לא היה נשמע לי על כך הגיוני אז אני רק רוצה לוודאת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית