הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 180 kg 3 reps

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
שלום חבר'ה,

להלן סקוואט 180 קילו ל-3 חזרות. התכנון היה 5 וזה היה האימון של ה-5 (כי כבר עשיתי ל-3 בחמישי) אבל הייתי הרוג מהאימון של חמישי והגב הרגיש כמו פלטה. בחזרה השלישי ידעתי שלא אצליח לסחוט יותר. אכזבה גדולה מאוד, הרס לי את כל המצב רוח לאימון.

וגם איבדתי משקל (חליתי 4 ימים לפני שבוע), שוקל 97.8 קילו. מבטיח חמישיה בשבוע הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעזהי"ת

מצטרף למחמאה. סקוואט איכותי ביותר. כמה קרוב לקצה, ככה עדיין טכניקה מדוייקת.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה 😃

כל הכבוד - שים חגורה, ואתה ברבע טון. ;susss

אני לא אוהב חגורה, והיא תעזור לי להוסיף אולי עוד 5 קילו וגם זה אחרי שאלמד לנצל אותה כמו שצריך.

סחטיין על המשקל הכבד , מכון חרא ביותר תרשה לי להגיד .. אתה צריך לשים משקולות של 2.5 ו5 כדי להגיע ל180 זה נראה לי על גבול המסוכן אבל יפה מאוד ! תן חמשייה פעם הבאה

יפה מאוד. לגבי החגורה, אחרי חודש אתה תתרגל. תקנה רק חגורה איכותית ולא הזולות שמוכרים ב EBAY.

• פותח/ת השרשור
תודה משה 😃 יש לי חגורה inzer economy שנתתי במתנה לחבר כי לא מצאתי לה שימוש. זה לא קטע של אי נוחות כמו שפשופים או שזה נתקע בצלעות או לא יודע מה, אני פשוט מרגיש שזה מגביל אותי בתנועה למרות שהאמת היא שאני כבר לא זוכר מה בדיוק לא אהבתי. פשוט המשכתי להתקדם בלי זה ואני לא רואה סיבה להשתמש בזה כרגע. אולי אחרי ה-200 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית