עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאגיע לאימון שיא עוד שבועיים ואם Zosed יסכים ויוכל לבוא ולצלם ,לא תיהיה עם כך בעייה. אני צריך להגיע בשעה שיש בחדר כושר מדריך או מתאמן שיודעים ויכולים להשגיח בלי להשתין במכנסיים ולהרוס לי את הסט כל פעם שאני משמיע קול.ברק עזוב אותך מחרטא הזה תעלה בנצ פרס 😵💫🥊
אני כרגע עושה דלוד ,הכיוון הכולל כרגע הוא לעלות את המשקל ולרדת בנפח, אני תכלס צריך לעשות עוד סט אבל אני מתעצל...
מחר אני חוזר להגיב בפורום אחרי שבימים האחרונים הייתי עסוק
שמש, גם אני התחלתי מאיפה שהוא אתה יודע...
לחיצת חזה
העלתי בטעות ל 146 ועשיתי 1 ואז קלטתי שזה כבד מידי ,הורדתי ל136 ועשיתי 5
לחיצת חזה בשיפוע עליון בסמיט
120*5
120*5
מתח
5*(83+55)
5*(83+55)
מסור
5*60
5*60
האצבעות שלי הרגו אותי בהתחלה ועכשיו הן התחזקו קצת
הרחקת כתפיים
5*15
יד קידמית כל צד בW
5*26.75
צרפתית כל צד
5*27.5
5*27.5
מאז שעברתי לחדר כושר עם מוט של 10 קילו ושהמשקלים בו הם בפאונדים אני כל הזמן מתבלבל ומרים יותר או פחות מידי.
טוב ,הלך גרוע יחסית ,אולי התוכנית הלינארית לא מספיק יעילה כבר ,או שאני צריך דלוד. תיהיה לי הזדמנות לתקן עוד שני אימונים ,אבל גם אם אני אצליח להשתפר ,אז זהו, סיימתי לעבוד לינארי בזמן הקרוב.
עוד אימון או שניים אני כנראה יתחיל לשחק קצת בטכניקות לא לינאריות ואתן איזה שבוע קשה במויחד של עבודה אינטנסיבית כדי לבדוק איפה אני עומד מבחינת משקלים.
לחיצת חזה
שמתי 151 ועשיתי חזרה אחת די בקלות, הבעיה היא שלפי מה שהספוטר אמר לי עליתי לא לגמרי סימטרי (אני צריך לצלם את עצמי גם לכאן וגם לעצמי כדי לדעת איפה בדיוק הבעיה ולעבוד על הנקודה).
140*2 כי התעייפתי מהסט הראשון ,עדיין התאכזבתי.
לחיצת חזה בשיפוע עליון בסמיט
125*4
מתח
4*(83+60) התאכזבתי מאוד
מסור
3*65
וזהו ,לא עבדתי על השרירים הקטנים...