הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחזרה לעתיד

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
עלק מתח עם 70 קילו עליך אתה חתיכת פסיכי

• פותח/ת השרשור
לקחתי מעט הפסקה מאימונים, כי באמת הייתי צריך אותה . מחר אני חוזר...

ברק עזוב אותך מחרטא הזה תעלה בנצ פרס 😵‍💫🥊
כשאגיע לאימון שיא עוד שבועיים ואם Zosed יסכים ויוכל לבוא ולצלם ,לא תיהיה עם כך בעייה. אני צריך להגיע בשעה שיש בחדר כושר מדריך או מתאמן שיודעים ויכולים להשגיח בלי להשתין במכנסיים ולהרוס לי את הסט כל פעם שאני משמיע קול.

פאניק, עוד 10 קילו, פאקינג 10 קילו ואני מרים את המשקל שלי על הגב. אני חייב לנסות...

רשוש תודה רבה, למרות שזה בר ויכוח ,כי אני יותר קרוב בטכניקה שלי כרגע לעבודת כוח, משתמש קצת בפלאומטריה ולא עובד איטי ומבוקר כמו שאני עובד בד"כ בתקופת מסה.

אגב, אנקדוטה מעניינת , לפני בערך שנה סטאס אימן בחדר הכושר שלי ,אם אי פעם אצליח לשפר מספיק את הכוח שלי ולעשות איתו משהו, אז למקום הקטן הזה תיהיה כבר היסטוריה מכובדת בין חדרי הכושר הרחובותיים.

נערך לאחרונה:
המשקלי עבודה שלך באמת פסיכים לגמרי
יש לך פה משו נדיר מאוד!

• פותח/ת השרשור
בהכל 2 סטים

לחיצת חזה
5*105
לחיצת חזה בשיפוע עליון בסמיט
90*5

מתח
5*(81.5+30)
מסור
5*40

הרחקת כתפיים
5*9
יד קידמית כל צד בW
5*18.75
צרפתית כל צד
5*20

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בהכל 2 סטים

לחיצת חזה
5*110
95*5

מתח
5*(82.5+35)
מסור
5*45

הרחקת כתפיים
5*10
יד קידמית כל צד בW
5*20
צרפתית כל צד
5*22.5

משקלים מכובדים לאללה, גב מפלצתי.
למה הכל ל5 חזרות? אתה לא רוצה "לשרוף" את עצמך לפני האימוני שיא? זאת הסיבה?

• פותח/ת השרשור
אני כרגע עושה דלוד ,הכיוון הכולל כרגע הוא לעלות את המשקל ולרדת בנפח, אני תכלס צריך לעשות עוד סט אבל אני מתעצל...

אני כרגע עושה דלוד ,הכיוון הכולל כרגע הוא לעלות את המשקל ולרדת בנפח, אני תכלס צריך לעשות עוד סט אבל אני מתעצל...

כל עוד זה במסגרת דילוד אני לא מאמין שזה קריטי עוד סט או פחות סט.
עדיין משקלים מכובדים לאללה 🤪

• פותח/ת השרשור
בהכל 2 סטים

לחיצת חזה
5*120
105*5

מתח
5*(82.5+45)
מסור
5*50

הרחקת כתפיים
5*13
יד קידמית כל צד בW
5*22.5
צרפתית כל צד
5*25

• פותח/ת השרשור
בהכל 2 סטים

לחיצת חזה
5*127
110*5

מתח
5*(82.5+50)
מסור
5*55

הרחקת כתפיים
5*15
יד קידמית כל צד בW
5*25
צרפתית כל צד
5*26.75

אוכל לי את הלב לראות אותך מרביץ מתח עם פלטות של 50 קילו כשאני מתחשבן על 2 קילו לפה 2 קילו לשם מתחת ל20 קילו :(
אני כזה שחיף

אתה קרנף תמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
מחר אני חוזר להגיב בפורום אחרי שבימים האחרונים הייתי עסוק

שמש, גם אני התחלתי מאיפה שהוא אתה יודע...

לחיצת חזה
העלתי בטעות ל 146 ועשיתי 1 ואז קלטתי שזה כבד מידי ,הורדתי ל136 ועשיתי 5

120*5
120*5

מתח
5*(83+55)
5*(83+55)
מסור
5*60
5*60
האצבעות שלי הרגו אותי בהתחלה ועכשיו הן התחזקו קצת
הרחקת כתפיים
5*15
יד קידמית כל צד בW
5*26.75
צרפתית כל צד
5*27.5
5*27.5

🤘
אעלק 146 בטעות, הלוואי עליי כאלה טעויות:s85:
הגב שלך פשוט מפחיד, בהמה.

מחר אני חוזר להגיב בפורום אחרי שבימים האחרונים הייתי עסוק

שמש, גם אני התחלתי מאיפה שהוא אתה יודע...

לחיצת חזה
העלתי בטעות ל 146 ועשיתי 1 ואז קלטתי שזה כבד מידי ,הורדתי ל136 ועשיתי 5

120*5
120*5

מתח
5*(83+55)
5*(83+55)
מסור
5*60
5*60
האצבעות שלי הרגו אותי בהתחלה ועכשיו הן התחזקו קצת
הרחקת כתפיים
5*15
יד קידמית כל צד בW
5*26.75
צרפתית כל צד
5*27.5
5*27.5

תכלס אחרי כל פעם שאני קורא את הלוג שלך אני רוצה ללכת על מתח כתרגיל מקס' .

• פותח/ת השרשור
מאז שעברתי לחדר כושר עם מוט של 10 קילו ושהמשקלים בו הם בפאונדים אני כל הזמן מתבלבל ומרים יותר או פחות מידי.

דאוס, יאללה תרביץ...
עכשיו כשאין לי מוט שמתאים לטיבר ,מתח זה התרגיל שאני הכי אוהב באימון.

נערך לאחרונה:
מאז שעברתי לחדר כושר עם מוט של 10 קילו ושהמשקלים בו הם בפאונדים אני כל הזמן מתבלבל ומרים יותר או פחות מידי.

תעשה מה שאני עושה מאותה הסיבה, תספור בפאונדים פשוט.

• פותח/ת השרשור
אין לי כוח עכשיו לשנות את הלוגים שלי לפאונדים, זה יבלבל אותי עוד יותר(כל פעם שאני ארצה לדעת כמה הרמתי קודם צריך לעשות חישוב בעע...). ברוב המשקולות המשקל כתוב בקילוגרמים, פשוט זה לא קופץ כמו בחדרי כושר נורמליים.

לדוגמא: אין לי פלטות של 15 אלה של 15.9 ,המשקולות הקטנות הם של 2.3 ולא 2.5. במקום 20 ,יש שם סוג משקולות אחד של 44 פאונד ואחד של 45.

אגב, זה כבר האימון השני שבו כואבת לי הבטן כמה שעות אחרי שסיימתי אותו, אני חושב שזה המתח, הוא לוחץ חזק מידי על הבטן מהצד, אני צריך לקנות עוד שרשראות כדי שהחגורה תיהיה רפויה יותר...

נערך לאחרונה:
גם אצלי זה ככה ברק, אני חוזר ואומר: תרשום לעצמך בלוג בקילו ופשוט כשאתה הולך לאימון תכפיל ב2.2 וככה תחשב כמה אתה צריך, זה שטויות להתרגל.

• פותח/ת השרשור
טוב ,הלך גרוע יחסית ,אולי התוכנית הלינארית לא מספיק יעילה כבר ,או שאני צריך דלוד. תיהיה לי הזדמנות לתקן עוד שני אימונים ,אבל גם אם אני אצליח להשתפר ,אז זהו, סיימתי לעבוד לינארי בזמן הקרוב.
עוד אימון או שניים אני כנראה אתחיל לשחק קצת בטכניקות לא לינאריות ואתן איזה שבוע קשה במיוחד של עבודה אינטנסיבית כדי לבדוק איפה אני עומד מבחינת משקלים.

לחיצת חזה
שמתי 151 ועשיתי חזרה אחת די בקלות, הבעיה היא שלפי מה שהספוטר אמר לי עליתי לא לגמרי סימטרי (אני צריך לצלם את עצמי גם לכאן וגם לעצמי כדי לדעת איפה בדיוק הבעיה ולעבוד על הנקודה).

140*2 כי התעייפתי מהסט הראשון ,עדיין התאכזבתי.

125*4

מתח
4*(83+60) התאכזבתי מאוד

מסור
3*65

וזהו ,לא עבדתי על השרירים הקטנים...

נערך לאחרונה:
טוב ,הלך גרוע יחסית ,אולי התוכנית הלינארית לא מספיק יעילה כבר ,או שאני צריך דלוד. תיהיה לי הזדמנות לתקן עוד שני אימונים ,אבל גם אם אני אצליח להשתפר ,אז זהו, סיימתי לעבוד לינארי בזמן הקרוב.
עוד אימון או שניים אני כנראה יתחיל לשחק קצת בטכניקות לא לינאריות ואתן איזה שבוע קשה במויחד של עבודה אינטנסיבית כדי לבדוק איפה אני עומד מבחינת משקלים.

לחיצת חזה
שמתי 151 ועשיתי חזרה אחת די בקלות, הבעיה היא שלפי מה שהספוטר אמר לי עליתי לא לגמרי סימטרי (אני צריך לצלם את עצמי גם לכאן וגם לעצמי כדי לדעת איפה בדיוק הבעיה ולעבוד על הנקודה).

140*2 כי התעייפתי מהסט הראשון ,עדיין התאכזבתי.

125*4

מתח
4*(83+60) התאכזבתי מאוד

מסור
3*65

וזהו ,לא עבדתי על השרירים הקטנים...

תנסה אולי להגביר את הצריכה הקלורית שלך בשבוע של הדילואד, זה לא יגרום לעלייה משמעותית במשקל מלבד נוזלים אבל כן ייתן לגוף שלך כל מה שצריך כדי להתאושש כמו שצריך.

זה הטיפ היחידי שנוב כמוני יכול לתת לך 😉 ועדיין אחלה משקלים, בטוח שתשבור את המחסום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית