הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה בילדרים אוכלים ללא שומן/סוכר/קמח לבן

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
הרי אם מה שקובע עליה נקיה זה מאזן קלורי, ושומנים מסויימים כן נחוצים?

נערך לאחרונה:
הם גם מספרים שהם לוחצים 140 קילו ל8 חזרות, ושהכל טבעי.

ומרביתם אנשים צנועים.

הם גם מספרים שהם לוחצים 140 קילו ל8 חזרות, ושהכל טבעי.

ומרביתם אנשים צנועים.

הנה עוד ילד חמוד שמאמין בסאנטה(צ'ט תרי מפייסבוק)
רציתי לדעת אם קריאטין הוא כשר?**

ВчераKolomijets Anton
אין קריאטין שהוא נושא אות הכשר
מצד שני אין שם שום דבר שהוא טרף

ВчераKolomijets Anton
קריאטין זה מלח

Вчера***
שמעתי ש ה JK וכל אלה עושים אותם מסרטנים **

ВчераKolomijets Anton
בולשיט

Вчера***
אז למה לא כשר? הרי יש קריאטין של אולטימייטנוטרישין היחיד שהוא כשר**

ВчераKolomijets Anton
עניתי לך כבר

Вчера***
תודה אחי אני אף פעם לא נגעתי בו עדיין ואני יקנה בינתיים תקריאטין הפשוט עם סוכר ענבים סבבה להתחיל איתו?**

ВчераKolomijets Anton
nunk. gs ntus
מומלץ עד מאוד

Вчера***
בכייף עוד שנה נתראה על הבמה תגיד ב NAC יש קטגוריה של NATURAL BODYBILDING ?**

ВчераKolomijets Anton
חחחחחחח
כולם אפריורי NATURAL
סומכים על כולם

Вчера***
חחחח אני מתכוון בלי סטרואידים החלום הגבוה להגיע לNATURAL OLIMPIA יש שם קטגוריה כזאת ובודקים אותם אפילו על פוליגרף **

ВчераKolomijets Anton
אין לנו סיבה לחשוד בספורטאים שלנו

Вчера***
יחביבי אתה רוצה להגיד שאתם נקיים **

ВчераKolomijets Anton
כמובן

Вчера***
אחיקר תוכל לעזור לי קצת להגיע לזה http://www.**********.com/showthread.php?t=74012­­
זה החלום לך יש את הידע והניסיון לי יש את הרצון והכח בוא איזה אימון משותף תתן לי כמה טיפים ? מה אתה אומר**

4 ч. назад***
נקיים כמה ימים לפני התחרות חחחח לא לזה התכוונתי אלה לזה

Natural Bodybuilding Legends
www.youtube.com
http://www.natural-muscle-mass.com/ These are natural bodybuilding's best. Visit NaturalMuscleMass.net to interact with like-minded individuals and get free ...
Поделиться

около часа назадKolomijets Anton
אם אתה ברמה הזאת- אז אין לך מה לחפש בארץ

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז זה בסדר לאכול 50 גרם חמאת בוטנים ביום, 150 גרם גבינה 30%, 5 ביצים שלמות,איזה 50 גרם סוכר לבן במצטבר ושחצי מכמות הפחמימות תגיע גם מלחם מלחם לבן והעיקר לא להיות בפלוס קלורי גבוהה

זה יתן אותה תוצאה של מאסה נקיה כמו אם כל הפחמימות יגיעו מאורז והשומן רק בכמות המומלצת לא מעבר לכך וללא סוכר ?

• פותח/ת השרשור
זו הבעיה, מרוב שקראתי אני מבולבל, לא יודע מה נכון ולמי להאמין

שרשמת ״ממש לא״ זה בקשר להודעה הראשונה או האחרונה שלי?

האחרונה יש הרבה מחקרים על ערך גלוקמי וההשפעה של זה על שומנים ורמת הסוכר בדם שגורם בסופו של דבר להשמנה [אתה באמת צודק זה מאוד מבלבל]
אבל אני יכול לתת לך דוגמא קלאסית למשל אני ואח שלי מתאמנים ביחד [תאומים] אנחנו +- אותו גובה וגם מתאמנים ביחד אבל התזונה שונה אני הרבה יותר מקפיד על אכילת פחמימות מורכבות לעומתו ואנחנו אוכלים אותו סך קלורי בתפריט [אני 100 קלוריות יותר] ולי יש אחוז שומן הרבה יותר נמוך משלו!
עכשיו זה אומנם לא מבוסס מדעי וזה גם לא מחקר אבל אותי זה מאוד שכנע [אותי לפכות] שכן יש קשר בין אכילת פחמימות מורכבות ללא מורכבות למרות הסך הקלורי של אותו יום !!

אני לא מבין למה אתה חושב שאפשר לנהל סגנון חיים של BB על המבורגרים זה לא עובד ככה.

שאלה- אז במסה עדיף כמה שפחות פחמימות פשוטות ? זה כולל פירות?
אני אוכלת כל יום דבש, ריבה, ביסקויטים, קורנפלקס מתוק ומלא פירות טריים ויבשים :(
קל יותר להגיע לכמות קל' ככה...

שאלה- אז במסה עדיף כמה שפחות פחמימות פשוטות ? זה כולל פירות?
אני אוכלת כל יום דבש, ריבה, ביסקויטים, קורנפלקס מתוק ומלא פירות טריים ויבשים :(
קל יותר להגיע לכמות קל' ככה...

תשמעי זה אפשרי אבל ככה את תעלי גם בשומן...😣
רוב החברה פה רוצים לעלות עם מינימום של שומן ואז מומלץ להקפיד על פחמימות מורכבות ולא הרבה שומן...

אז צריכה מרובה של פח' פשוטות גורם לעלייה בשומן? ופחמימות מורכבות לא?
מה עם שומן?
אז במסה מומלץ כמה שפחות פירות?
למה יש הבדל? הרי במילא עמילן מתפרק לגלוקוז וגם פירות גלוקוז, פרוקטוז, סוכרוז וכו'
והרי לתפוח, אגס, תפוז ערך גליקמי נמוך יותר מלמשל פריכיות או אורז שהם עמילן.
ההמלצה להמעיט בפחמימות פשוטות, בגלל ערך גליקמי או מסיבה אחרת?
אם המטרה להגיע לעודף קלורי, בהנחה שמספיק חלבון ושומן, מה זה משנה מקור ואופי הפחמימות.
איזה תפקיד יש לפחמימות מורכבות בעלייה בשריר? מעניין אותי הרקע הביולוגי.

עדיין לא הבנתי למה הם לא אוכלים שומן וכל זה, זו עובדה שראיתי בסירטונים

מוציאם דג מהמקפיא ומבשלים אותו במיקרו בלי כלום
שמים פאם על מחבת ומטגנים סטייק בלי שמן
אוכלים אורז לבן איך שהוא בלי כלום
מבשלים תפוא במיים ואוכלים אותם ככה בלי מלח בלי רוטב בלי כלום
ואם כבר גבינות אז ראיתי גבינות של קראפט שהדגישו שהם 1 גרם פחמימות ו25 גרם חלבון , 0 שומן
ועדיין גם אוכלים 12-15 ביצים ללא חלמון

למה הצורת אכילה הזו קיימת אם הרי כל מה שמדובר פה על מאמרים זה שצריך שומנים ושומן רווי זה טוב וסוכר לא משמים אלא המאזן קלורי עצמו

בקיצור אני מבולבל, לא שעכשיו אני ישנה את זה במאסה שלי אבל אולי במאסה הבאה לקראת 2014 אשתדל לעלות נקי

אל תשאל למה אחי
לא מעט ממפתחי הגוף עושים כאלה שטויות שזה לא נתפס
האימוניABCDEF..שלהם וכול זה לא דבילי??
לתת לשריר גירוי פעם בשבוע?
ואז הטמבל עונה"זה בסדר פעם בשבוע,אבל אני קורע את השריר,ועובדה שאני גדל"
אגב זה שהוא גדל זה לא בגלל ה60מילגרים דיאנבול שהוא לוקח אלה בגלל האימונים;maeqבטח

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה חושב שאפשר לנהל סגנון חיים של BB על המבורגרים זה לא עובד ככה.
אז אני לא מבין איך אפשר להעלות מאסה נקי

כן להיות תלוי במיתוסים של פחות שומן, ללא סוכר פשוט, אינדקס נמוך

או להיות תלוי על המאמרים של "העיקר שזה נכנס בערכים ואל תהיה על חיובי גבוהה"

?

שמע אתה צריך להבין שלמזונות עם ערך גלוקמי נמוך [חיטה מלאה בדרך כלל] יש לא רק שליטה על רמות הסוכר בדם אלה גם ויטמינים וחולי...
להגיד לך את האמת פרופסור אני לא ואני לא יודע להסביר לך בדיוק למה הם עושים את זה אבל זה מזכיר לי את אמא שלי שמשתגעת מזה שאני קונה קוטג' 1% ומוסיף שמן זית ואז היא אומרת למה אתה לא רגיל ואוכל 5% כמו כולם מי שעושה את זה יבין מי שלא אין לי איך להסביר ממש למרות שמישהו רשם כבר למעלה שזה עוזר לבקרה מדויקת יותר משהו כזה....

?

נראה לי שעליתי על מקור הבלבול שלך: מאזן קלורי חיובי יביא לעלייה במשקל, כרגע לא משנה מה המקור שלו (אוכל "טוב" או "רע")

מבחינה בריאותית עדיך להימנע מכל האוכל ה"רע" ולאכול את הטוב.

לא משנה מאיפה המקור מה שמשנה זה הערכים הסופיים, הגוף שלנו יותר אוהב את האוכל ה"טוב" (לפחות בתיאוריה)

?

תלוי במיטוסים??? תראה לי מישהו שלא "תלוי במיטוסים " ויכול להזכיר את מי שכן אפילו מרחוק. 😣

אבל זה מזכיר לי את אמא שלי שמשתגעת מזה שאני קונה קוטג' 1% ומוסיף שמן זית ואז היא אומרת למה אתה לא רגיל ואוכל 5% כמו כולם מי שעושה את זה יבין מי שלא אין לי איך להסביר ממש למרות שמישהו רשם כבר למעלה שזה עוזר לבקרה מדויקת יותר משהו כזה....

מי שעושה את זה דביל. אין דרך אחרת לתאר את זה.

בגלל שהפחמימות שצינתה הם פחמיות לא מורכבות בילדרים מעדיפים לאכול רק פחמימות מורכבות כמו אורז תפוחי אדמה קווקר ועוד... ולגבי שמן אין שום בעייה עם שמן זית פשוט לתגן איתו זה מסריח וקשה לחשב את כמות הקלוריות שנוספת לחזה עוף שלך מזה שתיגנתה אותו בשמן זית

אני אנסה לתאר לך את זה הכי פשוט שאפשר. נניח ושני אשנים צורכים 1000 קלוריות ביום. אחד אוכל נקי והשני רק מתחשב בערכים היומיים. שניהם מתאמנים חזק ישנים טוב הכל מתוקטק. מי אתה חושב שיראה יותר טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית