הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבוד לנשים

אם לרונדה (הבחורה בשחור) היה גראונד & פאונד חזק יותר, היא הייתה עושה קציצות מהמתחרה שלה בקרב הזה.

בכל אופן, אחלה של קרב של שתי הלוחמות! אחלה לחימה!

משום מה אני נותן יותר כבוד לאחת שלא נכנעה לארם באר, fuck that shit.

• פותח/ת השרשור
צר לי, טיפשות לא לדעת את המגבלות שלך ולתת לאגו שלך להתגבר.
נוגירה לאחרונה שילם מחיר כבד ואני מנחש שזה בשביל לא לשבור את האגדה הבלתי המנוצחת שלו, שהוא לעולם לא הוכנע, אז עכשיו הוא גם עבר ניתוח.

מצד שני, ידיעת מגבלות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צר לי, טיפשות לא לדעת את המגבלות שלך ולתת לאגו שלך להתגבר.
נוגירה לאחרונה שילם מחיר כבד ואני מנחש שזה בשביל לא לשבור את האגדה הבלתי המנוצחת שלו, שהוא לעולם לא הוכנע, אז עכשיו הוא גם עבר ניתוח.

מצד שני, ידיעת מגבלות:
ADCC 2011 Vinny Magalhaes vs Fabrico Werdum - Vinny's unbreakable arm! - YouTube

זה באמת מה שקורה, בשביל לנצח קרב - לוחצים עד הסוף אפילו אם זה יישבר. לא שאני ממש בעד זה.
רויס גרייסי העדיף שישברו לו יד מאשר שייכנע. באחד הקרבות שלו היריב שלו ראה את זה, החליט שהוא לא ישבור לו את היד וניצח אותו בTKO.

בוידאו ורדום לא נעל את היד כמו שצריך לכן גם לא יכל לשבור אותה. אם הגוף של המתחרה שלו היה עם שתי שכמות על הרצפה והיד הייתה מאונכת לגוף, הוא היה נכנע מהר. לקראת 2:49 הוא היה בסכנה לכמה רגעים אבל אז התעשת. לחימה יפה אין ספק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית