הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ jack3d

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
הזמנתי את זה -מישו פה לוקח ויכול להגיד לי כמה זה עוזר ? ואם מומלץ להשתמש או לא?
ואם ה-נו אקספלואוד הרבה יותר טוב ממנו או שאין כזה הבדל ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יכול להיות שעל כל אחד עובד משו אחר ברמה אחרת
מה הכי השפיע עלייך מכל מה שלקחת? ואם זה המשיך להשפיע עלייך כמו שלקחת בהתחלה או שההשפעה פחתה קצת ?

אז בתכל'ס לפי מה שהבנתי,עדיף לתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יאבד את ההשפעה מאף פורמולה ולא יתרגל לאף אחת לא?

• פותח/ת השרשור
אז בתכל'ס לפי מה שהבנתי,עדיף לתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יאבד את ההשפעה מאף פורמולה ולא יתרגל לאף אחת לא?

נשמע נכון אבל תכלס כל הפורמולות ברובן מכילות דברים דומים וכמעט בכולם יש את הבטא אלנין אם כבר הגוף יכול להתרגל לזה גם אם אתה מחליף כל פעם פורמולות
אם מישו ניסה את השיטה הזאת ויכול להגיד אם זה טוב או לא שיעזור פה קצת בקשה זה יכול להיות פתרון ממש טוב אם כן !

כמה שטויות במיץ.
כל הפורמולות מבוססות על כמעט אותו שטיק של ים קפאין.
לא תעבוד על הרצפטורים שלך ולא נעלי בית.

אני מנסיון אישי גיליתי שפעם בשבועיים הרצפטורים שלי מתאוששים ברמה שזה משפיע עליי דומה.
סקופ אחד של 1MR פעם בשבועיים חבל"ז.
אני שומר את זה רק למקרים שאני באמת צריך.

כמה שטויות במיץ.
כל הפורמולות מבוססות על כמעט אותו שטיק של ים קפאין.
לא תעבוד על הרצפטורים שלך ולא נעלי בית.

אני מנסיון אישי גיליתי שפעם בשבועיים הרצפטורים שלי מתאוששים ברמה שזה משפיע עליי דומה.
סקופ אחד של 1MR פעם בשבועיים חבל"ז.
אני שומר את זה רק למקרים שאני באמת צריך.
קפאין הוא לא כמו ג'ק, עם כל הכבוד.
400 מ"ג קפאין + קפה שחור < 3 סקופים של ג'ק

קפאין הוא לא כמו ג'ק, עם כל הכבוד.
400 מ"ג קפאין + קפה שחור < 3 סקופים של ג'ק

בסדר אבל תראה מה אתה אומר: 3 סקופים של ג'ק............לא חבל על הכסף?
לאו-בגה צודק בקטע הזה שהפורמולות האלה, זה פשוט תערובת של בערך 90% קפאין בטעם, כעמט ואין הבדל בין הפורמולות. עדיף מבחינה כלכלית להשתמש רק בקפאין ולתת לגוף הפסקה של שבועים כל פעם שמתרגלים... ואם תעבור בין הפורמולות כל כמה זמן זה לא יעזור לך מפני שזה ה-כ-ל אותו קפאין.

בסדר אבל תראה מה אתה אומר: 3 סקופים של ג'ק............לא חבל על הכסף?
לאו-בגה צודק בקטע הזה שהפורמולות האלה, זה פשוט תערובת של בערך 90% קפאין בטעם, כעמט ואין הבדל בין הפורמולות. עדיף מבחינה כלכלית להשתמש רק בקפאין ולתת לגוף הפסקה של שבועים כל פעם שמתרגלים... ואם תעבור בין הפורמולות כל כמה זמן זה לא יעזור לך מפני שזה ה-כ-ל אותו קפאין.
זה לא.

• פותח/ת השרשור
הקטע של הפורמולות האלה זה הבטא אלנין והקריאטין הקופאין יכול לעורר אותך לאימון אבל הג'ק מכיל דברים להתאוששות טובה יותר ,ריכוז ונותן גם פוש פסיכולוגי גדול והקופאין שנמצא בנוסף לכל שאר הדברים זה נותן מרץ ומעורר אותך אז קיצור מי שחושב שהפורמולות האלה זה רק קופאין זה לא כלכך נכון הם מכילות הרבה יותר מזה

הקטע של הפורמולות האלה זה הבטא אלנין והקריאטין הקופאין יכול לעורר אותך לאימון אבל הג'ק מכיל דברים להתאוששות טובה יותר ,ריכוז ונותן גם פוש פסיכולוגי גדול והקופאין שנמצא בנוסף לכל שאר הדברים זה נותן מרץ ומעורר אותך אז קיצור מי שחושב שהפורמולות האלה זה רק קופאין זה לא כלכך נכון הם מכילות הרבה יותר מזה

כן, עוד שטויות.
כמות הקריאטין והבטא אלנין שיש שם לא ידועה לאף אחד וסביר מאוד שמדובר בכמויות כה מזעריות עד שההשפעה שלהם זניחה אם בכלל.

אבל הי, העיקר שיש שם.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי הפרי וורקאאוט ללא קופאין ניסית פעם ? הבנתי שיש גם כאלה ורציתי לדעת אם מישו ניסה ואיך הם ?

תכח 2 סקופים של זה כל פעם מוצר בן זונה בשבילי זה עוד 2 חזרות בסוף הסט וזה מוריד לי את ההרגשה של העיפות
אבל בכללי לפי דעתי למסה עדיף לקחת קריאטין בגלל שגם יש לו השפעה מאוד טובה וגם הוא יותר זול לפי דעתי ואני יודע שהרבה פה לא יסכימו איתי ג'ק טוב לסוף חיטוב מתי שאין לך הרבה כוח וגם לא יותר מידי מוטיבציה ובכלל משהו שמעיף בסוף חיטוב עם אתה לוקח אפדרין תכח אותו עם הג'ק לפני האימון אתה עף

נערך לאחרונה:
כן, עוד שטויות.
כמות הקריאטין והבטא אלנין שיש שם לא ידועה לאף אחד וסביר מאוד שמדובר בכמויות כה מזעריות עד שההשפעה שלהם זניחה אם בכלל.

אבל הי, העיקר שיש שם.
למדת מקולדפייר להיות טרול?
אתה בכלל ניסית ג'ק בחיים שלך שאתה יודע להשוואות אותו מול קפאין? לא משנה מתי כמה ואיך, קפאין (4EVERFIT) מול ג'ק, הרגשות תחושות ומרץ שונה לגמרי. יש גבול לפלסבו עם כל הכבוד.

למדת מקולדפייר להיות טרול?
אתה בכלל ניסית ג'ק בחיים שלך שאתה יודע להשוואות אותו מול קפאין? לא משנה מתי כמה ואיך, קפאין (4EVERFIT) מול ג'ק, הרגשות תחושות ומרץ שונה לגמרי. יש גבול לפלסבו עם כל הכבוד.

תשמע אני יכול להגיד לך שאת מגוון החומרים שאני ניסיתי באופן אישי לא חושב שמישהו פה בפורום ניסה.
לא נכנס לדיון סמנטי על אם זה טוב או לא.

גם ג'ק ניסיתי והוא עבד עליי אפילו חלש יותר מה-1MR, כך שלא ברור לי מה אתה טוען בדיוק?
אני לא טענתי גם שמדובר בפלסבו אבל הפכתם את החומרים האלו למכרה זהב תמידי שייכתם לחומרים האלה סגולות שלא קיימות להם.

והכי חשוב, 3 כפות של ג'ק? R U MAD?

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני משנה נושא זה דחוף אם אני מרגיש בזמן האימון אחרי שאני לוקח את הג'ק משו מוזר בצד שמאל למטה בבטן זה בסדר או שצריך להפסיק ???????אני יכול להמשיך להתאמן עם זה ,זה לא מפריע לאימון אבל האם זה יכול להיות מסוכן ?

אני אישית ניסיתי ג'ק.
כשאני משווה ג'ק ל200מג קפאין- אז הג'ק באמת יותר חזק (מפני שיש בו יותר מ200מג קפאין-הרבה יותר!!)
ז"א: אם אתה רוצה תחושה של ג'ק- פנק את עצמך ב600מג קפאין תיהיה אפילו יותר חזק
(אולי-מפני שכמות הקפאין בג'ק לא ידועה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית