עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בתכל'ס לפי מה שהבנתי,עדיף לתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יאבד את ההשפעה מאף פורמולה ולא יתרגל לאף אחת לא?
אז בתכל'ס לפי מה שהבנתי,עדיף לתמרן בין כמה פורמולות כדי שהגוף לא יאבד את ההשפעה מאף פורמולה ולא יתרגל לאף אחת לא?
קפאין הוא לא כמו ג'ק, עם כל הכבוד.כמה שטויות במיץ.
כל הפורמולות מבוססות על כמעט אותו שטיק של ים קפאין.
לא תעבוד על הרצפטורים שלך ולא נעלי בית.
אני מנסיון אישי גיליתי שפעם בשבועיים הרצפטורים שלי מתאוששים ברמה שזה משפיע עליי דומה.
סקופ אחד של 1MR פעם בשבועיים חבל"ז.
אני שומר את זה רק למקרים שאני באמת צריך.
קפאין הוא לא כמו ג'ק, עם כל הכבוד.
400 מ"ג קפאין + קפה שחור < 3 סקופים של ג'ק
זה לא.בסדר אבל תראה מה אתה אומר: 3 סקופים של ג'ק............לא חבל על הכסף?
לאו-בגה צודק בקטע הזה שהפורמולות האלה, זה פשוט תערובת של בערך 90% קפאין בטעם, כעמט ואין הבדל בין הפורמולות. עדיף מבחינה כלכלית להשתמש רק בקפאין ולתת לגוף הפסקה של שבועים כל פעם שמתרגלים... ואם תעבור בין הפורמולות כל כמה זמן זה לא יעזור לך מפני שזה ה-כ-ל אותו קפאין.
הקטע של הפורמולות האלה זה הבטא אלנין והקריאטין הקופאין יכול לעורר אותך לאימון אבל הג'ק מכיל דברים להתאוששות טובה יותר ,ריכוז ונותן גם פוש פסיכולוגי גדול והקופאין שנמצא בנוסף לכל שאר הדברים זה נותן מרץ ומעורר אותך אז קיצור מי שחושב שהפורמולות האלה זה רק קופאין זה לא כלכך נכון הם מכילות הרבה יותר מזה
למדת מקולדפייר להיות טרול?כן, עוד שטויות.
כמות הקריאטין והבטא אלנין שיש שם לא ידועה לאף אחד וסביר מאוד שמדובר בכמויות כה מזעריות עד שההשפעה שלהם זניחה אם בכלל.
אבל הי, העיקר שיש שם.
למדת מקולדפייר להיות טרול?
אתה בכלל ניסית ג'ק בחיים שלך שאתה יודע להשוואות אותו מול קפאין? לא משנה מתי כמה ואיך, קפאין (4EVERFIT) מול ג'ק, הרגשות תחושות ומרץ שונה לגמרי. יש גבול לפלסבו עם כל הכבוד.
אתה בכלל ניסית ג'ק בחיים שלך שאתה יודע להשוואות אותו מול קפאין? לא משנה מתי כמה ואיך, קפאין (4EVERFIT) מול ג'ק, הרגשות תחושות ומרץ שונה לגמרי. יש גבול לפלסבו עם כל הכבוד.