הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ jack3d

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
הזמנתי את זה -מישו פה לוקח ויכול להגיד לי כמה זה עוזר ? ואם מומלץ להשתמש או לא?
ואם ה-נו אקספלואוד הרבה יותר טוב ממנו או שאין כזה הבדל ?

נערך לאחרונה:
תשתמש בחיפוש לפני שאתה פותח נושא שנטחן אלף פעם. ותשתדל לא להזמין מוצרים שאין לך מושג מה הם.

• פותח/ת השרשור
סליחה צודק אבל רק להבין משו
הבנתי שזה טוב והזמנתי שיביאו לי מהחדר כושר המאמן המליץ לי
רק רציתי לבדוק אם מישו משתמש וממליץ או לא ?

על כל בן אדם זה פועל אחרת אני למשל מרגיש אותו רק עם אני לוקח 3 סקופים בקשר לno xplode יש שם מרכיבים אחרים יכול להיות שתאהב יותר ג׳ק ויכול להיות הפוך

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה אני יתחיל לקחת מהאימון הקרוב - יש הגבלה באמת כמה פעמים בשבוע אני יכול לקחת ?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאמרו לי זה יעזור לי להטיס משקלי עבודה למעלה זה באמת כלכך משפיע?

כן,קח את זה רק לפני אימון אם זו פעם ראשונה שלך קח רק סקופ או סקופ וחצי 30-40 דקות לפני האימון .
אל תיקח ביום ללא אימון כדי שהגוף שלך לא יתרגל מהר מדי לחומר ואז הוא יתחיל לאבד את ההשפעה שלו

מישהו יודע כמה ימים בלי קפאין בכלל ישפרו את את האפקט של הגק?
אני פשוט לא מסוגל בלי קפה/ תה ביום יום.
אבל אין לי בעיה לקחת 3 ימים חופש מקפאין בסופש..

• פותח/ת השרשור
הזמנתי לימון שמעתי שהוא טוב אני לוקח עוד חצי שעה -(אמרו לי שצריך שעה לפני האימון) פעם ראשונה שלי יש מרץ רק מלחשוב על זה נקווה שזה ישפיע עליי חזק אני יעדכן אחרי האימון

אני קניתי מסטיק ענבים מריח טוב מאוד דווקא. אני מחכה קצת למשקלים יותר גבוהים לקחת בינתיים קפסולה של קפאין מטיסה אותי לעזאזל ... כמה אתה הולך לקחת פעם ראשונה סקופ אחד ? תעדכן אם הרגשת משהו

• פותח/ת השרשור
סקופ אחד -5 גרם זה יוצא אם אני לא טועה הייתי רגיל לפני זה לקפה שחור חזק ולתמר על הבוקר בטן ריקה וזה היה נותן לי מרץ ממש טוב על הבוקר נקווה שהג'ק יעשה עבודה טובה אני יעדכן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית