הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט 100KG

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
4 שבועות מסה
לא היה קשה אבל הכפפות עשו את זה יותר קשה בתרגיל הזה נראה לי הגיע הזמן להיפתר מהם

View My Video

דרך אגב במשך ה - 4 שבועות האלה התקדמתי 5 קילו מאימון לאימון בדדליפט הגיע הזמן לקצץ או לחכות שאני יתקע במשקלים ואז ?

נערך לאחרונה:
נראה אחלה לגמרי.
תמשיך לעלות עד שהטכניקה משתבשת ואז תעלה בקפיצות יותר קטנות.

• פותח/ת השרשור
תודה גבר חייב לחשוב על פיתרון כי עם כפפות אני לא יכול להמשיך יותר לעשות דדליפט זה עשה לי את התרגיל קשה יותר ועל סתם ... ומגנזיום נראה לי יהיה בעיה במכון כי זה מטנף והבעלים שמה פדנט של ניקיון למרות שהוא גבר איתי

שים את הבלוק בתוך שקית ניילון גדולה, תעשה את כל התהליך של "המריחה" של המגנזיום בתוך השקית, אתה לא תשאיר סימנים לאף אחד.
וגם אם יצא קצת, זה שום דבר שמגבון לא פותר בשניה.

הסט אפ נראה טוב, חזה לחוץ, תחת בגובה המתאים.. המוט קצת בורח לפעמים. שמור עליו שיהיה צמוד

• פותח/ת השרשור
נראה אחלה לגמרי.
תמשיך לעלות עד שהטכניקה משתבשת ואז תעלה בקפיצות יותר קטנות.

נראה לי שזה הגיע היום עשיתי 125 קילו בדדליפט ויש לי בעיית אחיזה אני עדין עם הרגילה, זה בסדר כל חזרה להפסיק ולשים מגנזיום מחדש ? כי אחרת המוט מחליק לי..
ונראה לי גם החימום שאני עושה לא בסדר הנה דוגמא :
60 X5
80 קילו X5
100 X5
115 X3
125 סט עבודה

יכול להיות אני מתקדם מהר מידי ביחס להעלה במישקל גוף שלי ?
אני 70 קילו מתאמן 7שבועות במסה

http://youtu.be/IusLMEbwNbg

נערך לאחרונה:
ברגע שזה קורה תעבור למשולבת. את כל הסטים שאתה יכול תעשה באחיזה הרגילה.

הערה בכ"ז, אל תתלוש את המוט מהרצפה, כי אתה מאבד את הכיווץ בגב. תרים אותו בלי jerk.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההערה אזכור זאת.
בקשר לאחיזה אני מעדיף להמשיך להתקדם עוד עם אחיזה רגילה עד שבאמת כלום לא יעזור, פה אני יכול להעזר במגנזיום פשוט לשים חדש אחרי כל חזרה אם זה תופס ולא יחשב כסינגלים. הגב נראה בסדר זה לא כבד מידי רק האחיזה ביד ימין בורחת .. אימון דדליפט הבא אני ינסה שוב את אותו מישקל ונראה מה יהיה

טכנית זה סינגלים. תעשה משולבת רק בסט הכי כבד, אחרי שהרגילה כושלת. האחיזה הרגילה תמשיך להתחזק.

• פותח/ת השרשור
טכנית זה סינגלים. תעשה משולבת רק בסט הכי כבד, אחרי שהרגילה כושלת. האחיזה הרגילה תמשיך להתחזק.

למה מה זה משנה בתכלס אם אני שם מגנזיום במקום לנוח כמה שניות בסט אפ לפני כל חזרה ?

נערך לאחרונה:
כי זה יותר מכמה שניות. בסופו של דבר אתה נמדד רק מול עצמך, לכן אמרתי שטכנית זה סינגלים, אין לזה משמעות מעבר לכך.

• פותח/ת השרשור
תודה לך על העזרה כמו תמיד 👏
אימון דדליפט הבא אני ינסה שוב 125 קילו עם אחיזה רגילה נראה איך ילך וגם מענין למה האחיזה בורחת לי רק ביד ימין 😣

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר לי לעשות בעצם יד ימין שלי פחות חזקה מיד שמאל וכתוצאה מכך שאני עולה במשקלים וניהיה כבד אני מאבד אחיזה ביד ימיד בעקבות זה וגם יש פיגור קל אבל נראה בבייספס

מעניין, גם לי היתה בדיוק את אותה הבעיה ביד ימין - הפעמיים הראשונות שעשיתי ריסט בדדליפט היו בגלל זה. הייתי ממש יכול לראות במראה איך האחיזה משתחררת מחזרה לחזרה והמוט נוטה בצד ימין למטה עוד ועוד (גם אני שמאלי).

מה פתר את זה בסוף? שני דברים:
1. אחיזה משולבת רק בסט העבודה, אם אני יכול להרים את המשקל באחיזה רגילה - אני מרים באחיזה רגילה.
2. זו עצה שקראתי בפורום (אאל"ט) - בסוף סט העבודה להישאר כמה שניות למעלה עם המוט (גם אם מדובר באחיזה משולבת), אני מרגיש שהעצה הזו מאוד שיפרה לי את האחיזה הקלוקלת ביד ימין.

אה כן, ותקנה מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
יש מגנזיום ואת האחיזה המשולבת אני ינסה לדחות בעוד קצת אימון הבא אני ינסה את אותו מישקל ופשוט כל חזרה אני ישים מגנזיום ביד ימין כי זה נעלם והאחיזה ביד הזאת חלשה יותר
יד ימין שלי פשוט יותר חלשה מיד שמאל גם רואים פיגור וגם אני מרגיש באימונים את זה
מה עושים בנוגוע לזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית