הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 220kg

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
בהתאמה ל-180X7 המחשבונים ברשת הציעו 220ק"ג בקירוב כמשקל להרמה בודדת, החלטתי לנסות.
אם יש למישהו הערות או הצעות לשיפור אני אשמח.

*תודה ל-incin על הצילום והעידוד ;susss.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כמו מוט ריק. לא יכול לתת מוניטין...בהזדמנות

תודה 😃

הסרטון של ה 200 אצלך, או שתעלה או שתשלח לי.. 😃

אצלך במייל...

יש לנו preview בתמונה אני רואה 😃

התמונה שלו הייתה צריכה להיות כוס בירה ענקית (או חטיף חלבה:sarcastic:).

אגב, אתמול בחד"כ אני להנאתי מתכונן לדדלפט, שמתי 180 ק"ג (מחלים ממחלה) ומישהו החליט לומר לי:
"אתה יודע, יש עוד איזה שישה אנשים שעושים משקל דומה, תשתמשו במוטות העקומים כשאתם עושים את התרגיל הזה".

😣

היית אומר לו: "יש עוד 500 אנשים חוץ ממך שמרימים את המשקלים שלך, תלכו למשרד ותשתמשו בשדכנים ומחוררים ותפסיקו ליצור תור לכלוב"

תגיד לו שזו סיבה טובה יותר לקנות מוטות נורמליים לטכניון!

באמת יש אצלנו קצת בעיה של מוטות, אבל באיזו חוצפה הבנאדם מפריע לי לפני הרמה כבדה ואומר לי להחליף לאחד מהמוטות העקומים, כאילו אני המקור לבעיה..

היית אומר לו: "יש עוד 500 אנשים חוץ ממך שמרימים את המשקלים שלך, תלכו למשרד ותשתמשו בשדכנים ומחוררים ותפסיקו ליצור תור לכלוב"

הדבר הראשון שעלה לי לראש כשהוא אמר לי את זה זה הסרטון של ריפטו על איך לבדוק עד כמה מוט יד שניה הוא עקום ועל כך שמוטות לא יתעקמו כל עוד הם נופלים בצורה ישרה. אח"כ הוא ניסה לשכנע אותי להשתמש במוט העבה במקום. בסוף אמרתי לו שאני לא מתכוון להשתמש במוטות העקומים ואם הוא רוצה הוא מוזמן להשתמש בהם.

אגב, אתמול בחד"כ אני להנאתי מתכונן לדדלפט, שמתי 180 ק"ג (מחלים ממחלה) ומישהו החליט לומר לי:
"אתה יודע, יש עוד איזה שישה אנשים שעושים משקל דומה, תשתמשו במוטות העקומים כשאתם עושים את התרגיל הזה".

😣

גם אצלנו זה ככה וזה יהיה טוב רק לך בסופו של דבר
כי הרי לא יקנו מוטות אולימפיים
ואז מה שיקרה זה שכל המוטות יהיו עקומים וזה יבוא לידי ביטוי בפרס ובבנצ' שלך וזה מרגיז,וחבל

אל תחפש את אלוהים איפה שהוא לא נמצא:
בעיניו של שוטר שרושם לך דו"ח,
בעיניה של בחורה קלת דעת,
בעיניו של קוקסינל מכון שלא נותן לך להרים בשקט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית