הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סרטון טכניקה ופילוסופיית משקולנות מבלבלת ביותר

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
שוטטתי בפורום של פנדליי ומצאתי שם דיון שהצליח לבלבל אותי בקשר למוסכמות על הטכניקה הכללית. הביאו שם כמה סרטונים של מאמן בשם don mccauley שטוען שכולם בארה"ב טועים בהבנת העקרונות החשובים ושהם מפגרים בטכניקה מאחורי שאר העולם.

אם מישהו יוכל לראות את הסרטונים ולתת לגיטימציה למאמן הזה אני אשמח...כי הוא מדבר נגד triple extension, תנועת השראג בהתפוצצות האחרונה (בניגוד מוחלט למה שאנשים כמו פירוס דימאס עושים כמו שרואים בסרטון שלו ששמתי לפאוורקלין), ועוד כל מני דברים כמו שחרור הכתפיים בסטאפ ולא לתת למפרק הכתף להיות מוחזק לאחור, הוא לא נגד קפיצה לאחור באופן עקרוני...

שיעור, חלק ראשון:

חלק שני:

חלק שלישי:

חלק רביעי:

סרטונים של תנועות מסויימות להקניית טכניקה נכונה בחלקים מסויימים של התנועות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבית-ספר הסובייטי מלמד לעשות שרג בסוף, לא רק הרוסי. יש גם סירטונים של פולנים. אלו הערכים שמתאמנים על-פיהם גם היום, אני לא רואה אותם בתחתית הטבלה כאשר זה מגיע לאליפויות עולם.

אז מי מפגר אחרי מי?

משקולנים הם עם מוזר עם אובססיה לשנות כל מיני פרטים קטנים עד שזה נראה כמו וודו.

אני אישית מאמין שיש כמה דרכים נכונות למשוך, וכמובן תמיד יהיו הבדלים בטכניקה בין המשקולנים בהתאם למבנה הגוף והיכולות הפיזיות.
לא ראיתי את הסרטונים שפרסמת, אבל לגבי don mccauley, אני אוהב לעקוב אחריי התגובות שלו בפורום של גלן ונוטה להסכים איתם (חוץ מכל המשחק המודע עם הDKB, אבל קטנותי), אז בכל מקרה אם זה עוזר לדעתי הוא LEGIT והייתי לוקח לתשומת ליבי כל מה שהוא אומר בנושא משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית