הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Optimum Gold vs. Met-Rx

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום,
התקשרתי לחנות להזמין אבקת חלבון של אופטימום, והם טענו שאם אין לי רגישות ללקטוז, אין טעם להשתמש באופטימום, כי יש בה חומרים שמיועדים לאנשים שרגישים ללקטוז, ושחבל להכניס סתם חומרים כאלה לגוף שלי אם אין לי רגישות, והמליצו לי על אבקה של מטריקס, שמורכבת מקומבינציה של דברים ולא רק מחלבון מי גבינה, שלטענתם זה בעצם הרבה יותר יעיל כי זה מורכב גם מחלבון שנספק בצורה יותר איטית מהחלבון הממוצע שיש באבקות.

למישהו יש דעה בנושא?
תודה מראש.

טריק ידוע של החנות הידועה לשמצה, מפרסמים מחיר נמוך על אבקה מסויימת כדי למשוך אנשים להתקשר ואז משכנעים אותם שלא ייקנו אותה ומעבירים אותם לאבקה אחרת.

מה שהם אמרו לך זה קשקוש אחד גדול, הטריק הזה ידוע והם מנסים למכור לך את האבקה הכי רווחית בשבילם. מה שנקרא שיטת מצליח.

טוב עשית שלא מייד הזמנת וכתבת פה הודעה, תתעקש ותזמין את האבקה המקרוית שרצית ואל תשתכנע מהסיפורים המצוצים מהאבצע שלהם.

הקומבינציית חלבון הזאת זה שטות שלא מהעולם הזה, סתם תירוץ בשבילם לקחת לך יותר כסף. לך על מי-גבינה רגילה ולא תשלובת חלבונים מקושקשת

מומין טרול צודק.
אני רק יוסיף שמה שהם אמרו זה שקרים ולא באמת ממליצים על משהו יותר טוב והבונוס שלהם גדל מכך.
אלא פשוט עבודה בעיניים.
אם אני לא טועה , האופטימום גם בכלל לא מתאים לרגישים ללקטוז

טוב דבר ראשון, כמו שאומרים זה באמת טריק ידוע.
אין אחד שלא הלך לשם לקנות אבקה מכל סוג שהוא ונלחמו למכור לו את המטריקס בסוף כי זאת האבקה הכי רווחית בשבילם כמו שמומין טרול אמר.

לטובתה אני יכול להגיד לך שהיא טעימה מאוד טעמתי בטעם תות ובטעם קרם עוגיות עם חלב היה מצויין, אבל שוב לא שווה את הכסף כי היא סתם מאוד יקרה בגלל החארטת קומבינציות שלהם.

לגבי האופטימום גולד, אם אני לא טועה היא עולה בחנות הזאת כמעט 400 שקל לא? או שיש להם מבצע עליו עכשיו? אם אתה כל כך רוצה את האבקה אז הזמנתי מBB וייצא לי בסוף 270 שקל ולא קיבלתי מכס.
רק תעשה לעצמך טובה, אל תזמין בחיים את הטופי קראמל פאדג' ! אני לא יודע איך כל כך הרבה ממליצים עליו אבל כמו שפעם minimonster אמרה לי ולא הקשבתי לה לצערי יש לזה טעם כל כך תעשייתי ומרוכז של אגוזים סינטטיים משהו לא ברור שעכשיו אני חייב לדחוף אליו כל מיני גלידות ומלא חלב בשביל לטשטש את הטעם, כשאני שותה אותו עכשיו אני סותם את האף, אני מת שייגמר כבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובות,
אני רק אציין שמטריקס על הנייר יותר זולה מאופטימום. יש מצב שיש עליה רווח יותר גדול לחנות ובגלל זה מוכרים אותה, ככה זה היום.

---------- התגובה התווספה ב 16:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:44 ----------

טוב, בכלל לא היה להם אופטימום, רק בננה, אז לקחתי צ'מפיון..
ישר שאלו אותי על הרגישות ללקטוז והמליצו לי על מטריקס 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית