ייעוץ גבינה צהובה

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אני סובל מאקנה ואני מודע לזה שאכילת גבינה צהובה רגילה 28% מגבירה את האקנה מניסיון ואני גם רואה על חברים שאוכלים נגיד הרבה גבינה צהובה בשבוע מסויים אז יוצא להם מלא פצעים ובגלל זה אני מתנזר מזה אבל עכשיו ראיתי גבינה 9% ואפילו 5% ה5 נשמעת לי ממש ממש מעגילה אבל ה9% עוד אכילה השאלה שלי אם גם שזה די דל שומן זה עדיין יחריף את האקנה או שפחות משמעותית?

אתה יכול לנסות ולראות. ל-9% יש עוד טעם של גבינה, ה-5% זה משהו כמו אבקת חלבון מוצקת עם תוספות ויש לה טעם של קלקר. הבעיה ששתיהן עולות הרבה יותר כסף מגבינה במשקל.

שמע אני לא יודע לגבי גבינה צהובה, אבל אם ישלך אקנה, יש דברים אחרים שיותר חשוב להמנע מהם.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מניח שזה קשור לשומן בצורה כלשהי?
אני לא יודע למה זה קשור אני רואה עובדות בשטח !

אתה יכול לנסות ולראות. ל-9% יש עוד טעם של גבינה, ה-5% זה משהו כמו אבקת חלבון מוצקת עם תוספות ויש לה טעם של קלקר. הבעיה ששתיהן עולות הרבה יותר כסף מגבינה במשקל.
אני יודע אחי אבל זה בגלל שאני נכנס לחיטוב ויש לזה ערכים סבבה מאוד לחיטוב

שמע אני לא יודע לגבי גבינה צהובה, אבל אם ישלך אקנה, יש דברים אחרים שיותר חשוב להמנע מהם.
וואלה כמו מה ?

אמנם אין לי אקנה והיא עברה איפהשהוא בתיכון אבל עדיין יכולים לצאת פה ושם.
זה אך ורק דברים שבדקתי על עצמי אבל אתה יכול לנסות ולראות אולי זה יעזור לך.

להמנע קודם כל מסוכר.סוכר מפירות אין איתו בעיה, אבל סוכר לבן, מאפים, עוגות, שוקולד, סירופ פטל זה הכי גרוע. דווקא משקאות קלים לא ראיתי שעשו לי בעיות אבל אני גם לא שותה ובקושי הייתי שותה אז. אבל בגדול ממתקים שמכילים הרבה סוכר...

מבחינת השומנים. את האמת שלא ראיתי שגבינה צהובה עשתה לי משהו. דווקא טיגון בשמן חמניות עשה לי בעיות, מרגרינה, חטיפים שומניים כמו ביסלי.

לגבי פחמימות. קמח לבן וגלוטן.

מוצרי חלב לא ממש יודע, הכי גרוע מבחינתי זה סוכר. ברמה כזאת שאני אוכל היום כבר מחר יוצאים לי כמה. אם אני אמשיך לאכול הם ישארו על הפנים שבוע או יותר. ברגע שאני מפסיק לאכול סוכר זה כאילו שהם מפסיקים לגדול ונעלמים.

גרעינים ופיצוחים לא עשו לי שום דבר.

תנסה את ה 9% היא טעימה ותבדוק מה קורה עם האקנה.
חוץ מזה, אם אתה רוצה למזער את התופעה תקפיד על הגיינת פנים גבוהה יותר, זה מאד חשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית