מידע ההרשמה לתחרות התחילה

דר גל אדטו

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
23
20
0
ההרשמה לאליפות ישראל הפתוחה בהרמות כוח, התחילה
אפשר להירשם באתר powerlifting.co.il או להגיע ישירות לחנות בשפיגל 3 פ"ת.
בכול מקרה כל הפרטים באתר powerlifting.co.il

בברכה : ד"ר גל אדטו

אני השתפתי בתחרויות של אנה ופאינה מהתחרות הראשונה שלהם, ושילמתי 250 ש"ח על דו קרב. מי זה בדיוק הפראוורליפטר המנוסה שאמר לך על המחיר?
גם השנה זה 250 ש"ח דו קרב. כל ההפרש זה 90 ש"ח ביטוח. זה מה שמשנה לכם? אם היה קורה כלם משהו בתחרות של אנה, היתם מחפשים את אמא שלכם בלי ביטוח. הבנאדם סוף סוף מביא פרסים, מביא מתנות, מסדר לכם אולם ספורט מתורבת במרכז, מה כולם מתבכיניינים? כל השנים היו תחרויות, שילמו כמו ילדים טובים, אז כל ההבדל זה הביטוח? זה כל הסיפור? אי אפשר להתחרות בלי ביטוח. בגלל זה פאוורליפטינג נראה כמו שכונה.

ומי שאומר שהוא סתם זורק מחיר, אני מציע לקחת יוזמה, ללכת לשכור אולם ספורט, לקנות ציוד, מדליות, פרסים. ואז נראה אותך חכם. שנה וחצי לא היה תחרות, ואף חוכמולוג מכם לא בא ולא אירגן כלום. אז בבקשה, לקחת דברים בפרופורציה.

מי שאמר שהוא הגזים במחיר זה עזרא רג'ואן חבר טוב של מאור זרדז שבמקרה יצא לו להיות מקום שני בתחרות בודי בילדינג השנה ולוליק ניצח מקום ראשון אז במקרה עזרא מתאמן איתי ויוצא לי לדבר איתו המון על זה ועל איך שפעם הוא היה פאוורליפטר והמחירים היו שונים

בוא נגיד ככה:

לא העברתם 4 טון ברזל זה אני בטוח (לא נראה הגיוני גם האולם נראה בינוני לא ממש גדול)
500 מדליות וגביעים לא נראה לי.... כי התחרות לא תהיה כזאת כזאת כזאת גדולה לפי דעתי.
ואיזה עוד פרסים יהיו שם אף אחד לא פירט.. חולצות ? מכנסיים ? אולי אולי במקרה חגורה ? לא מאמין שאבקות חלבון/קריאטין יהיו שם

ואמרתי כבר 10000 פעם תודה על התחרות כי זה באמת מאמץ אדיר אבל לטעמי ולטעם אחרים זה מוגזם המחיר זהו זה הכול.

נערך לאחרונה:
אני מכיר אותך , אתה איש טוב ועזרת לי הרבה. לא מגיע להם שתסביר ותדבר להגיון שלהם. אל תעשה להם שום תחרות, שימשיכו להתחרות על המקלדת אולי מישהו יזכה במשרה של קלדנית בית משפט. חחחח

גם תחתונים עולים כסף.
גם הסבון לדוש לפני התחרות עולה כסף.
מה נסגר איתכם.
סהכ 500 מדליות
גביעים.
סהכ 400 פוסטרים
500 תעודות
פירסום במקומון
הובלה של מעל ל 4 טון
עלות פרסים כוללת 10 אלף שח (לא הכול זה חסויות)
ועוד מיליון דברים
ועוד כניסה בחינם .
מה אתה רוצה עוד ? ממש לא מובן לי
חודשים שולחים לי מיילים שרוצים תחרות ועכשיו יש אז מספיק להתלונן .
למה התחרויות בחול עולות פי 2-3 יותר.

מי שרוצה לצפות שיגיע בחינם , ומי שרוצה להיתלונן שיתלונן , גם ב 10 שח לתחרות יהיו תלונות זה האופי.

ולכול הספורטאים שנרשמו . אני מאחל הרבה הצלחה .
ולכול הצופים תגיעו בהמונכם יהיו שם הרבה הפתעות מעניינות. תצוגות של אומנויות לחימה קרבות קרקע ועוד.

בברכה : ד"ר גל אדטו

אתה סובל מפיצול אישיות? אני יכול לתקן את זה.

אתה פסיכיאטר?

איזה נחמד אתה, למה לא אמרת קודם שאתה פסיכיאטר?
אני לא סתם מדבר, הייתי לפני הרבה שנים אצל גל ביעוץ. הוא פתר לי בעיה מאוד ישנה שהציקה לי שנים. ממש איש נחמד ומקצוען. אני פשוט עוקב אחרי כל הפרסומים באתר שלו וקורא. ראיתי שחברות ויטמינים יהיו שם כספונסרים. אולי יתנו משהו שוה. יש את הלוגו של universal - זה חלבונים. לך תדע.

אני מכיר אותך , אתה איש טוב ועזרת לי הרבה. לא מגיע להם שתסביר ותדבר להגיון שלהם. אל תעשה להם שום תחרות, שימשיכו להתחרות על המקלדת אולי מישהו יזכה במשרה של קלדנית בית משפט. חחחח
ברור שאתה מכיר אותו, אתם כותבים מאותו מחשב (אל תכחיש, יש לנו אמצעים אלקטרוניים לבדוק את זה ובדקנו). צורה לזה באמת. בא לי למחוק את כל האשכולות על התחרות כתגובה להתנהגות הילדותית הזאת, ואני גם אעשה את זה בפעם הבאה שתירשמו בשמות כפולים.

ברור שאתה מכיר אותו, אתם כותבים מאותו מחשב (אל תכחיש, יש לנו אמצעים אלקטרוניים לבדוק את זה ובדקנו). צורה לזה באמת. בא לי למחוק את כל האשכולות על התחרות כתגובה להתנהגות הילדותית הזאת, ואני גם אעשה את זה בפעם הבאה שתירשמו בשמות כפולים.

קצת הזוי הקטע הזה 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית