תפסת מרובה, אחושילינג תפסת - קרוספיט!

האימון של היום:

Push Jerk 1-1-1-1-1-1-1 reps
שזה אומר 7 סטים של חזרה בודדת עם משקלים גבוהים ככל הניתן.
לעשות את האימון הזה יומיים אחרי האימון הקודם שהיה בו מליון חזרות של פוש פרס זה פשוט התעללות. הטריספס והטרפזים שלי כל כך DOMS שזה לא מצחיק והביצועים שלי נראו בהתאם.
חשבתי שאני אוכל לשבור היום שיא אבל הבנתי מהר מאוד שאין סיכוי. עשיתי:
55-57.5-60-62.5-65-67.5-70 קילו.
יש משהו דפוק בפרס שלי בזמן האחרון. כל פעם שאני מבצע אותו נתפסים לי ממש חזק שרירי הצוואר. אני חושב שזה נגרם מזה שהסתכלתי למעלה בפעם הקודמת קודמת ומאז זה פשוט מאוד רגיש. אני חייב להתחיל לכסות את המראה המזורגגת שנמצאת מול הראק.

הכנתי אתמול קוביות חזה עוף בחלב קוקוס וקארי אדום. צריך קצת איפוק כדי לא להערים את זה על אורז אבל אני מסתדר. אני חושב שאני אוכל מעט מדי אבל זה מדהים איך רמות הרעב לא גבוהות כשלא אוכלים כל כך הרבה פחמימות ויותר חלבון ושומן. אני אדחוף לעצמי אגוזים ובננות בערב.

ספר לי איך הלך לך האימון כי אני החלטתי לעשות את האימון של ה-23/2 מפני שלא עשיתי בחיים ג'ארק ולעשות פתאום 1RM של תרגיל חדש ממש לא מומלץ.

וכן בנוגע לתאבון, החלפתי את רוב הפחמימות 90% בפחמימות מירקות וואללה מרגיש מעולה מה גם שאני לא עייף בדרך כלל אני חוזר מרוסק מעייפות , אבל עכשיו עירני מאוד.

יום יבוא ואני אלמד גם ג'רק, בנתיים אני מתרכז בלסחוט את הפרס שלי עד קצה גבול היכולת.
אחרי זה יהיה אפשר להרביץ קצת פוש-פרסים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי אני מת, גדול !!

• פותח/ת השרשור
האימון שלך מורכב רק מתרגיל אחד?

🙄

טוב תירגעו, זאת שאלה די לגיטימית... (והיא אפילו מופיעה ב- FAQ של קרוספיט)

לפני התרגיל האחד הזה אני מבצע חימום די ארוך שכולל כמה תרגילים (תסתכל על הפוסט הראשון בת'רד הזה). בנוסף כמובן תרגילי חימום ספציפי לתרגיל המדובר.
הגישה בקרוספיט היא שהאימונים הם יותר קצרים ואינטנסיביים ולכן גם מתאמנים יותר (ההמלצה היא על 4-5 פעמים בשבוע). בימים כאלה של max effort זה נראה מעט אבל זה מגיע על רקע של הרבה עבודה וצריך באמת לדחוף את עצמך גם בימים כאלה (אם אפשר).

אה ולגבי הבננה אני יעלה סירטון שגם תוכלו להגיד אם זה מספיק עמוק...

• פותח/ת השרשור
אימון לאנג' מתח:

עשיתי היום את האימון מאתמול כי הלו"ז שלי אתמול התחרבן. מזל שקיצצתי באימון היום כי בדיוק שהגעתי לסט האחרון של המתח התחיל לרדת עלי גשם בטירוף (עשיתי במגרש כדורסל פתוח).
בקיצור:
30 לאנג'
18 מתח
30 לאנג'
15 מתח
30 לאנג'
12 מתח

סה"כ 18:30 דקות.

אני שונא לאנג'ים! זה תרגיל ארור. לפחות לא היה שום תרגיל push כי הידיים שלי חייבות לסיים לנוח.
מבחינת תזונה הדברים מתקדמים בכיוון הנכון. אני מרגיש סבבה, בעיקר רמות אנרגיה מאוד אחידות מאוד לאורך היום (בלי קפיצות ונפילות). ביום ראשון אני אשקל ונראה אם היו תזוזות.

אימון לאנג' מתח:

עשיתי היום את האימון מאתמול כי הלו"ז שלי אתמול התחרבן. מזל שקיצצתי באימון היום כי בדיוק שהגעתי לסט האחרון של המתח התחיל לרדת עלי גשם בטירוף (עשיתי במגרש כדורסל פתוח).
בקיצור:
30 לאנג'
18 מתח
30 לאנג'
15 מתח
30 לאנג'
12 מתח

סה"כ 18:30 דקות.

אני שונא לאנג'ים! זה תרגיל ארור. לפחות לא היה שום תרגיל push כי הידיים שלי חייבות לסיים לנוח.
מבחינת תזונה הדברים מתקדמים בכיוון הנכון. אני מרגיש סבבה, בעיקר רמות אנרגיה מאוד אחידות מאוד לאורך היום (בלי קפיצות ונפילות). ביום ראשון אני אשקל ונראה אם היו תזוזות.

למה הורדת מהאימון את הבטן ועוד סט של מתח עם 21 חזרות?

זה האימון שרועי עשה אתמול? נשמע כואב :|

נפילות באמצע היום?
500ג' פסטה לפני בישול עם חזה עוף גורם לנפילות ? 🙄🙄🙄

זה האימון שרועי עשה אתמול? נשמע כואב :|

נפילות באמצע היום?
500ג' פסטה לפני בישול עם חזה עוף גורם לנפילות ? 🙄🙄🙄

כן , רק שאני כמו אהבל עשיתי כל סבב 100 לאנג'ים ועוד 3 סבבים של לאנג'ים :120ag:

• פותח/ת השרשור
רועי עשה הרבה יותר מדי לאנג'ים.
אני קיצצתי בסיבוב ובכמות המתח כדי לסיים בזמן סביר (אחרת היה לוקח לי שעה). האמת הייתי כל כך עסוק בלאנג'ים הדפוקים האלה שפשוט שכחתי לעשות בטן.

רועי עשה הרבה יותר מדי לאנג'ים.
אני קיצצתי בסיבוב ובכמות המתח כדי לסיים בזמן סביר (אחרת היה לוקח לי שעה). האמת הייתי כל כך עסוק בלאנג'ים הדפוקים האלה שפשוט שכחתי לעשות בטן.

בקליל , הבטן עובדת שם יפה מאוד כדי לתת יציבות במיוחד שעייפים.

שלום

אני בן 38 והתחלתי ממש בזמן האחרון לנסות קרוספיט.
אז ככה ניסיתי "סנדי" הצלחתי 11 מחזורים בכ10 דקות וקרסתי לא הצלחתי להגיע ל20 דקות.
"פארן" עשיתי עם 5קג'בכל יד 21 thrustes אחר כך 18 מתח נחתי כמה שניות ואחר כך השלמתי ל21, כל השאר הסתדרתי.
יש לי מתח ומשקולות יד איזה תרגילים מומלצים לי.
תודה
בעז

• פותח/ת השרשור
יש המון אימוני קרוספיט שאפשר לבצע אפילו עם מעט הציוד שיש לך.
כמעט כל תרגיל ניתן להחליף לתרגיל אחר דומה יותר או דומה פחות כך שאפשר להסתדר.
תעבור על רשימת האימונים פה ותראה אם יש אימונים שנראים לך, או שתחכה ותראה איזה אימונים עולים כל יום ותתאים אותם לציוד שלך.
http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html#WOD0

אני ממליץ לקרוא את כל ה- FAQ אם אתה כבר שם.

• פותח/ת השרשור
"הלן"

עשיתי כמה שינויים בהלן (פשוט כי ככה אני רגיל לעשות אותה ואז אני יכול להשוות זמנים):
שלושה סיבובים:
400 מטר ריצה
21 DB swings 16kg
6 מתח

לקח לי 15:40 שזה שתי דקות יותר לאט מהשיא שלי. הידיים פשוט נגמרו מהסויינגס ואז המתח היה קשה מדי. סה"כ זה אימון שאני מאוד אוהב ונהנה כל פעם לעשות אותו. זה בדיוק תחום הזמן (10-15 דקות) שאימון מרגיש לי טוב.

"הלן"

עשיתי כמה שינויים בהלן (פשוט כי ככה אני רגיל לעשות אותה ואז אני יכול להשוות זמנים):
שלושה סיבובים:
400 מטר ריצה
21 DB swings 16kg
6 מתח

לקח לי 15:40 שזה שתי דקות יותר לאט מהשיא שלי. הידיים פשוט נגמרו מהסויינגס ואז המתח היה קשה מדי. סה"כ זה אימון שאני מאוד אוהב ונהנה כל פעם לעשות אותו. זה בדיוק תחום הזמן (10-15 דקות) שאימון מרגיש לי טוב.

זמן חביב, אני גם הורדתי משקל ב DB SWINGS עשיתי עם 20 ק"ג ואחרי זה המתח באמת קשה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית