ייעוץ להכיר יותר טוב את הגוף

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
איך אפשר בעצם להכיר את הגוף בצורה הטובה ביותר?
עכשיו כשאני 3 חודשים לפני צבא וירדתי המון במשקל, המטרה היא לחטב ל9-10 אחוז שומן.(עכשיו אני סביבות 13-14 אחוז).

הקטע זה שקשה להמשיך בתהליך הזה בלי לדעת שאתה הולך בדרך הנכונה. יכול להיות עכשיו שאני יעבור לדל פחמימות איזה חודשיים ויראה תוצאות פחות טובות ממה שהייתי יכול להגיע אליו אם הייתי עושה חיטוב רגיל ומפחית בהדרגה פחמימה ל90-100.

איך לדעת שאני בדרך הנכונה?

למשך חודש תעשה על 100-120 גרם פחמימה והעמסה כל 8-9 ימים ואחרי זה לכל שאר הזמן תעשה דל פחמימה
או עם יש לך משמעת מטורפת תעשה UD2

• פותח/ת השרשור
למשך חודש תעשה על 100-120 גרם פחמימה והעמסה כל 8-9 ימים ואחרי זה לכל שאר הזמן תעשה דל פחמימה
או עם יש לך משמעת מטורפת תעשה UD2

יש לי משמעת יותר ממטורפת.. אבל אני בתקופת לימודים לא יודע אם UD2 כרגע זה הצעד הנכון גבר.

---------- התגובה התווספה ב 12:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:06 ----------

ניסוי וטעיה.

צודק, אבל אתה מוכן להסביר את עצמך יותר טוב?
איך לנסות? כמה זמן להשאר על דיאטה? איך לראות שלא הולך טוב? אחרי כמה זמן להחליף?
עכשיו זה הזמן הכי טוב ב3 חודשים האלה לבחון את הגוף ככה שאחרי צבא אני אדע בדיוק איך לחטב הכי טוב..

יש לי משמעת יותר ממטורפת.. אבל אני בתקופת לימודים לא יודע אם UD2 כרגע זה הצעד הנכון גבר.

---------- התגובה התווספה ב 12:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:06 ----------

עכשיו זה הזמן הכי טוב ב3 חודשים האלה לבחון את הגוף ככה שאחרי צבא אני אדע בדיוק איך לחטב הכי טוב..

תאמת לפי דעתי אתה יכול פשוט להמשיך בדיאטה רגילה ולעשות פרוטוקול 2...

להתחיל מ baseline לדוגמא אם אתה יודע שאתה שהתחזוקה שלך הוא 1000 קלוריות. תצרוך 50% מהכמות מפחמימות.30% חלבון ו 20% שומן. אם אתה רואה שאתה לא יורד במשקל תתחיל להוריד מכמות הפחמימות בהתאם. ככה אתה מבצע התאמות עד שאתה רואה למה אתה מגיב הכי טוב. אני לדוגמא לא מתפקד הכי טוב על דיאטה דלת פחמימה ואם אני כבר כן על דיאטה כזאת אני צריך לבצע העמסות כל 4-5 ימים כי אני נהיה flat יחסית מהר. אבל לקח זמן לראות ולהבין את זה. אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שככה אני מגיב הכי טוב וככה קל לי לרדת באחוזי השומן ולשמוא על השריר שלי.

• פותח/ת השרשור
להתחיל מ baseline לדוגמא אם אתה יודע שאתה שהתחזוקה שלך הוא 1000 קלוריות. תצרוך 50% מהכמות מפחמימות.30% חלבון ו 20% שומן. אם אתה רואה שאתה לא יורד במשקל תתחיל להוריד מכמות הפחמימות בהתאם. ככה אתה מבצע התאמות עד שאתה רואה למה אתה מגיב הכי טוב. אני לדוגמא לא מתפקד הכי טוב על דיאטה דלת פחמימה ואם אני כבר כן על דיאטה כזאת אני צריך לבצע העמסות כל 4-5 ימים כי אני נהיה flat יחסית מהר. אבל לקח זמן לראות ולהבין את זה. אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שככה אני מגיב הכי טוב וככה קל לי לרדת באחוזי השומן ולשמוא על השריר שלי.

תודה רבה גבר, עזרת מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית