הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Form check - דדליפט 100 קילו

Jonashacht

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
328
394
1
במאי הקודם אובחן אצלי בלט דיסק ב-L5-S1. הפסקתי עם ההרמות והאימונים שלי נראו כמו תחת פחות או יותר..

כבר כמה חודשים הגב מרגיש בסדר, החלטתי לחזור בינתיים לדדליפט. אם זה ילך חלק אז גם סקוואט בקרוב.

http://youtu.be/DmJYzIaTDAg

אשמח להערות.
תודה

נערך לאחרונה:
זה בסדר.
אני רק יכול להעיר כי בסוף החזרה תעמוד ישר זקוף, ולא להשען אחורה.

תחליף נעליים לנעליים שטוחות. אי אפשר כל כך לראות אם המוט בהתחלה הוא מעל אמצע הכף רגל שלך או קדימה יותר.

הנעליים שיש לך (שאגב גם לי יש כאלה, אבל אני לא מתאמן איתם) מלאות בכריות אוויר בסוליה. אנחנו צריכים להיות כמה שיותר יציבים בזמן התנועה נכון? ברגע שאתה עומד על כריות אוויר אתה לא כל כך יציב נכון?

• פותח/ת השרשור
הנעליים שיש לך (שאגב גם לי יש כאלה, אבל אני לא מתאמן איתם) מלאות בכריות אוויר בסוליה. אנחנו צריכים להיות כמה שיותר יציבים בזמן התנועה נכון? ברגע שאתה עומד על כריות אוויר אתה לא כל כך יציב נכון?

עד לפני חודש התאמנתי עם אולסטאר, ותאמת, אני לא ממש מרגיש הבדל.

כזה קריטי לדעתך?

בקשר לנעליים אני מתאמן עם אלה זה בסדר או להחליף אותן ?

DG-Butterfly-Hook-Loop-Sneaker.jpg

יש לי גם לקוסט שאני מתאמן איתם והם ממש שטוחות נראה לי כל פעם שיש לי דדליפט אני פשוט יעשה יחף יהיה יותר יעיל לא ?

דדליפט יחף זאת האופציה השניה אחרי נעליי ליפטינג. בסקוואט הסיפור שונה ובגלל שיש עליך משקל ואתה מין הסתם מנסה לייצב אותו במקום מסוים, נעליי ספורט למינהם יהרסו את הייציבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית