הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה כדאי לי ללמוד?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
416820_3633382637901_1374214523_3482604_119556474_n.jpg

מושון, לפי האהבה שלך לשפה האנגלית הייתי אומר שאתה צריך ללמוד מסלול משולב של תיאטרון עם כתיבה יוצרת.

• פותח/ת השרשור
אם כבר תואר בכתיבה לוגית, זה הכי קרוב לטרוליזם.

רק אצלי המקצועות שתחת הקטגוריה "כמה אתה מוכן לסבול" הם היחידים שלא גורמים לי לסבול?

זה הזוי כמה שזה נכון.
מה אתה רוצה -> כסף -> רגיש לאור יום -> 4 שנים סבל ומעלה -> הנדסת תוכנה

חיים אפורים הינה אני בא!

''שיקרת בשאלה הקודמת סתם כי אתה רוצה להיות מהנדס?'' --> מהנדס תעשייה וניהול חח הרג אותי ! (אבוי לי כמה שזה נכון !)

אני מוחה! חחח בתור מעצב גרפי לעתיד, אני גם אסבול 4 שנים... אבל לא מוכן לגור בדירה מעופשת בת"א 😛

אולי זה נכון לגבי חלק מהדברים אבל רוב האנשים המוצלחים במדינה[מבחינת עושר] הזאתי הם רואי חשבוןץ

אולי זה נכון לגבי חלק מהדברים אבל רוב האנשים המוצלחים במדינה[מבחינת עושר] הזאתי הם רואי חשבוןץ

מה זה אנשים מוצלחים?

כסף מוביל למתמטיקה 😆

ומתמטיקה מובילה לשגעון 😉
רוב המרצים שלמדתי אצלהם מהפקולטה במתמטיקה, היו אנשים בעיייתיים ביותר. חלקם אפילו דפוקים לגמרי.

מה זה אנשים מוצלחים?

ומתמטיקה מובילה לשגעון 😉
רוב המרצים שלמדתי אצלהם מהפקולטה במתמטיקה, היו אנשים בעיייתיים ביותר. חלקם אפילו דפוקים לגמרי.

חחחח...זה כ"כ נכון. אני עד היום זוכר את פרופ' מצאייב ואת פרופ' צירלסון. סהרוריים זו לא מילה. 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית