הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה כדאי לי ללמוד?

האמת שלא. אחרי 3 שנים הבנתי שאני לא מסוגל ללמוד ולעשות משהו שהוא לא הכי מעניין אותי בעולם. אפילו אם הוא קצת מעניין זה לא מספיק.
כסף יש בכל מקום אם אתה טוב במה שאתה עושה.

אני מבין ומעריך אותך על זה, לי לא היה את האומץ ללכת ללמוד מוזיקה למשל. היום אני די מתחרט ולכן ממאי אני מתחיל ללמוד כמה קורסים במוזיקה (סתם לכיף כי לא נראה לי שאעסוק בזה, אולי כתחביב)

האמת שלא. אחרי 3 שנים הבנתי שאני לא מסוגל ללמוד ולעשות משהו שהוא לא הכי מעניין אותי בעולם. אפילו אם הוא קצת מעניין זה לא מספיק.
מחזק!
מעבר לזה, אם אתה עושה משהו שבאמת בוער בעצמותיך ואתה באמת אוהב אותו אז אתה ככל הנראה גם תצליח בו.

מחזק!
מעבר לזה, אם אתה עושה משהו שבאמת בוער בעצמותיך ואתה באמת אוהב אותו אז אתה ככל הנראה גם תצליח בו.

לא מדוייק, כמה מוזיקאים מצליחים אתה רואה בארץ? אני בטוח שבכל מי שמנסה זה ממש בוער בו.
אבל זה כן נותן לך את הפוש ואת הכוח לפול ולקום מחדש ולהמשיך לנסות.

הלוואי ש"אם אתה טוב בזה אתה תצליח בזה" היה בטוח כמו הביטחון של אלה שכל דקה אומרים את זה..

יש לי דווקא בגרות (דיי טובה הייתי אומר), אבל גם אם לא, סה"כ דיון.

---------- התגובה התווספה ב 23:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:31 ----------

זה חרא, זה משעמם וזה מפגר אבל יש בזה כסף.

זה מה שאמרו לי הדודים שלי (יש לי 4 מתוכם 3 עורכי דין).

איך יש לך בגרות אם לא סיימת תיכון??

לא מדוייק, כמה מוזיקאים מצליחים אתה רואה בארץ? אני בטוח שבכל מי שמנסה זה ממש בוער בו.
אבל זה כן נותן לך את הפוש ואת הכוח לפול ולקום מחדש ולהמשיך לנסות.
השאלה היא מה אתה מגדיר הצלחה. כל אחד רואה הצלחה בצורה שונה.
יש כאלה שבשבילם לנגן בפילרמונית זה הצלחה לדוגמא ויש כאלה שהצלחה בשבילם זה ללמד מוזיקה בקונסרבטוריון, וכשאתה אוהב את מה שאתה עושה הדרך להגיע להצלחה שאתה מגדיר לעצמך הרבה יותר קלה.

איך יש לך בגרות אם לא סיימת תיכון??

סיימתי לפני כמעט שנה. הכל בסדר איתך?

אגב, שמתי לב שה10 הודעות אחרונות שלך מצטטות אותי עם שורה מפגרת ושגויה כלשהי כתגובה בכל מיני אשכולות שונים. יש מצב ש...
U-MAD.jpg

?

ד"א EMZ, מה למדת? ומה אתה מתכוון לעשות עכשיו? אם לא איכפת לך שאני שואל כמובן.

השאלה היא מה אתה מגדיר הצלחה. כל אחד רואה הצלחה בצורה שונה.
יש כאלה שבשבילם לנגן בפילרמונית זה הצלחה לדוגמא ויש כאלה שהצלחה בשבילם זה ללמד מוזיקה בקונסרבטוריון, וכשאתה אוהב את מה שאתה עושה הדרך להגיע להצלחה שאתה מגדיר לעצמך הרבה יותר קלה.

מקודם דיברנו על הצלחה בהקשר הכלכלי שלה, לכך התייחסתי.

אולי כי אותם מוזיקאים פשוט לא טובים מספיק?

כבר היה לנו את הדיון הזה ואין לי כוח לפתוח אותו שוב, בשורה התחתונה יש המון מוזקאים ברמה גבוהה מאד שלא הצליחו וכאלו ברמה פחותה שכן הצליחו(כלכלית אני מתכוון)

כבר היה לנו את הדיון הזה ואין לי כוח לפתוח אותו שוב, בשורה התחתונה יש המון מוזקאים ברמה גבוהה מאד שלא הצליחו וכאלו ברמה פחותה שכן הצליחו(כלכלית אני מתכוון)

המשפט שלך נכון לגמרי.
בשביל להצליח ברמה הכלכלית יש צורך בעוד כישורים מעבר למוזיקה ולא לכל מוזיקאי יש אותם.
יש גם מוזיקאים שהם נונ-קונפורמיסטים ולא יתמסחרו בשביל עוד כמה דולרים. לצערי הרב, הרבה מהם לא מצליחים כלכלית למרות שהמוזיקה שלהם מצויינת. הנושא הזה די מורכב בעולם המודרני, הוא מעבר ללדעת לכתוב שיר טוב או לנגן מדהים על כלי כלשהו.

זה לא כישורים, זה מזל.
באמת אפשר לקרוא למה שיוצא לעומר אדם מהפה מוזיקה?

זה לא כישורים, זה מזל.
באמת אפשר לקרוא למה שיוצא לעומר אדם מהפה מוזיקה?

זה מוזיקה, אין ספק.
הכישורים הם להלביש את מה שעומר אדם מסוגל להוציא מעצמו על קהל שיצרוך את היצירה שלו. להתגמש בהתאם לשוק ולצבור קהל מעריצים. כמובן שגם מזל חלק מההצלחה הזאת אבל זה תקף לכל אחד.

זה יותר תלוי באמרגן מאשר בזמר עצמו. ע"ע ג'סטין ביבר.

ו1234 אמרת שאתה בן 17 לא? עדיין לא התגייסת = כיתה יב'

ד"א EMZ, מה למדת? ומה אתה מתכוון לעשות עכשיו? אם לא איכפת לך שאני שואל כמובן.
מדעי הרפואה והחיים AKA מדעי הרפואה הבסיסיים. התכנון הוא לסיים הסמסטר ולהמשיך תואר מתקדם מעבר לאוקינוס.

אני אישית מעדיף ללמוד משהו שאני אוהב ובלי לחשוב רק על הכסף.
אני רוצה ללמוד כימיה למרות שבתארים ראשונים ושניים המשכורת לא בשמים,כמובן שהתנכון יהיה גם להמשיך לתואר שלישי,אבל אני רוצה ללמוד בכל זאת כי כימיה זה מקצוע שאני הכי אוהב עוד כשהיתי בגיל חד ספרתי.
אם היתי חושב רק על הכסף היתי כבר פונה להנדסה כלשהי,כנראה לחשמל.

מדעי הרפואה והחיים AKA מדעי הרפואה הבסיסיים. התכנון הוא לסיים הסמסטר ולהמשיך תואר מתקדם מעבר לאוקינוס.
ומה הכיוון שלך כרגע עבור התואר השני?
סתם מתעניין בגלל שאני עכשיו נמצא בצומת דרכים ואני לא יודע מה ללמוד, ואני מתלבט בין מסלול של לימודים מדעיים ללימודי אנימציה שיותר מלהיבים אותי.

התכנון זה דוקטוקט ישיר בפיזיולגיה של המאמץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית