הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה וחיטוב

• פותח/ת השרשור tula
  • פורסם בתאריך

tula

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
10
29
0
אם יש לי 16 אחוז שומן והכול לא מעוצב אלא מדלדל אני 1.68 על 64 קילו
ואני רוצה לחטב את הבטן ואת החזה שזה ייראה כמו שצריך
אני אמור להרזות עוד? או להעלות מסת שריר?
אם אני מעלה מסת שריר הגוף ייראה לא מדלדל כמו עכשיו?
וכמה חזרות אני אמור לעשות בכול תרגיל? 8-10 או 15 חזרות? מה ההבדל?
תודה רבה

מסת שריר שלך כנראה מינימלית, ככה שחזה ובטן כמו שאתה בטח רוצה לא יהיו לך אם רק תרד באחוזי שומן אלה גם אם תעלה מסת שריר.
מה שכן, קודם אתה צריך להרזות, ואז להתחיל מסה.
תווך חזרות מומלץ לבניית שריר וכוח זה 5-10.

תעשה חיטוב בשילוב אימוני כוח ותהיה במאזן שלילי ואז תעשה מאסה שתגיע ל12 % שומן או פכות אם בא לך מאסה ממושכת

בינתיים אתה יכול לא להתאמן, זה לא שיש לך מסה לשמור עליה.
אבל אם אתה כן מתאמן אז להתאמן אותו הדבר כמו במסה, תווך חזרות נמוך. תראה תוכניות לחיטוב בפורטל.

איפה ההיגיון שלא !?!?!?
קודם תקרא קצת ואז תחזור לפה !!!

בוא תחשוב בהיגיון - מה המטרה של האימונים בזמן חיטוב ?.. תשובה: לשמור על המסה שצברת.
מה הדרך הכי טובה לעשות את זה ? תשובה: להמשיך באותם האימונים. רק אם פחות נפח שתוכל להתאושש מהאימונים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה שאלה אחרונה כדי להוריד אחוז שומן חייבים לרדת במשקל ולהיות במאזן קלורי שלילי?
אם אני יירד באחוז שומן אני ייראה יותר טוב מן הסתם זה מה שאני רוצה

זה מה שייקרה אם תעשה הכל נכון תעשה דיאטה טובה (לא הדיאטות המפגרות שאוכלים 500 קלוריות ביום ומתים מרעב) תעשה הרבה אירובי ותוך חודשיים ככה אתה תתחיל להיות רזה ושחיפי בלי שריר אחרי זה תתחיל מאסה טובה תתחיל לטחון אוכל ולהתאמן רציני ולפתח מאסת שריר חשוב ביותר - סבלנות זה לא קורה בשנייה תתחיל לאט לאט ותראה תוצאות מדהימות מנסיון של שמן לשעבר 😉

אם אתה ממש לא מאומן ובעל עודף משקל אתה יכול להעלות מסת שריר ולרת בא.ש. בו זמנית לכמה שבועות.
אני במקומך מתחיל אימוני כוח (בנפח מתון) בהקדם האפשרי.

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לכם מה אני עושה ופשוט תגידו לי אם זה טוב
אני הולך למכון ישר 6 קילומטר ב40 דקות
אחר כך יש לי תוכנית AB ובכול תרגיל אני עושה 15 חזרות
אני לא מודד קלוריות אבל אני בטוח שאני במאזן שלילי כי אני לא אוכל חטיפים לא גאנק פוד לא לחם לבן לא כלום בגלל זה ירדתי 16 קילו

אני יגיד לכם מה אני עושה ופשוט תגידו לי אם זה טוב
אני הולך למכון ישר 6 קילומטר ב40 דקות
אחר כך יש לי תוכנית AB ובכול תרגיל אני עושה 15 חזרות
אני לא מודד קלוריות אבל אני בטוח שאני במאזן שלילי כי אני לא אוכל חטיפים לא גאנק פוד לא לחם לבן לא כלום בגלל זה ירדתי 16 קילו

אם אין לך בקרה קלורית זה לא משנה כמה תתאמן, זה לא יבטיח לך את הירידה במשקל.
בקרה קלורית לפני הכל. תקרא מאמרים.

---------- התגובה התווספה ב 20:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תעבור לתכנית אינטנסיבית יותר, לא 15 חזרות, שתהיה בבסיסה היפרטרופית או תכנית כוח, מה שיתן לך גירוי טוב לגדילה ואתה תתחיל להעלות מסת שריר, ככה עניינים יבלטו יותר וחילוף החומרים שלך יעלה ואתה תשרוף יותר קלוריות במנוחה. תשלב את זה יחד עם תזונה נכונה - בהתחלה תשב על לא פחות מניטרלי + 200 כדי שתוכל לבנות קצת שריר, אח"כ תרד למאזן 0 או אפילו שלילי, הכל על אותה תכנית.
בגדול אם אתה מבסוט ממצב השרירים שלך כרגע, הפתרון מאוד פשוט: תאכל יותר מנייטרלי - תגדל. תאכל פחות מנייטרלי - תרזה.

• פותח/ת השרשור
כה אני רוצה אבל עכשיו להוריד אחוז שומן לקראת הקיץ אםאני יוריד אחוז שומן אני ייראה יותר טוב השאלה מה לעשות אם הכוח כמה חזרות וכו
אחרי הקיץ אני יעבוד על מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית