הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת AD

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
מתכנן להתחיל עכשיו AD, אחוז שומן סביבות 13-14, אני מלא נוזלים עכשיו לקחתי שבועיים שאכלתי בערך קצת מעל הניטרלי שלי.

אתם חושבים שחכם להתחיל AD בשלב כזה? אני מעדיף להתחיל עכשיו בשלב שאין מבחנים קרובים וכמה חודשים לפני צבא, לראות אם השיטה הזאת עובדת על הגוף שלי כמו שצריך כדי שנדע איך מחטבים אחרי צבא.

דרך אגב, UD2 זה כמו AD כה?

תודה.

אני עשיתי AD שנתיים עליתי ממש יפה בקצב שלי, אחלה דיאטה מאוד נהנתי מהאוכל וההעמסות בסופי שבוע, כל עוד אתה מעמיס חכם ולא אוכל ג'אנק בהעמסות, ולא מגזים בעודף הקלורי אתה תהיה מרוצה.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי AD שנתיים עליתי ממש יפה בקצב שלי, אחלה דיאטה מאוד נהנתי מהאוכל וההעמסות בסופי שבוע, כל עוד אתה מעמיס חכם ולא אוכל ג'אנק בהעמסות, ולא מגזים בעודף הקלורי אתה תהיה מרוצה.

שנתיים AD?? תשבע שעמדת בתכנית כזאת שנתיים! כל הכבוד גבר!

אין לי מה להגיד סתם, פרט לשבוע חופש בכל שנה, עמדתי בה בכיף אפילו
נהנתי הכי בהעמסות אבל גם במשך השבוע התפנקתי חבל הזמן, הדבר הכי טוב בזה שלא הייתי צריך ולא חשבתי אפילו על להתחיל חיטוב בכל התקופה.. שבדיאטה רגילה קורה לי בדרך כלל אחרי 3 4 חודשים.
חלק מזה היה כי כנראה לא הייתי בעודף מטורף בתקופה הזו אבל הגעתי למשקל גוף 84 קילו שלפני זה הייתי 70 ומפה חזרתי לתפריט רגיל בשביל חיטוב כי הגעתי לסביבות 16 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
אין לי מה להגיד סתם, פרט לשבוע חופש בכל שנה, עמדתי בה בכיף אפילו
נהנתי הכי בהעמסות אבל גם במשך השבוע התפנקתי חבל הזמן, הדבר הכי טוב בזה שלא הייתי צריך ולא חשבתי אפילו על להתחיל חיטוב בכל התקופה.. שבדיאטה רגילה קורה לי בדרך כלל אחרי 3 4 חודשים.
חלק מזה היה כי כנראה לא הייתי בעודף מטורף בתקופה הזו אבל הגעתי למשקל גוף 84 קילו שלפני זה הייתי 70 ומפה חזרתי לתפריט רגיל בשביל חיטוב כי הגעתי לסביבות 16 אחוז שומן

חח אחי אם לא הבנת הAD שאני עושה זה חיטוב..
אבל סבבה נשמע טוב אני מתחיל עכשיו את התוכנית עם ירידה הדרגתית בפחמימות.. תוך 3 ימים אני מאמין שאני כבר בתפריט של הAD.. נראה לי אחלה תוכנית.. מעניין איך הגוף שלי יסתדר בלי פחמימות, שמעתי שלא מעט אנשים לא היו מרוצים מהדיאטה הזאת כי הגוף שלהם יורד יותר טוב בחיטוב רגיל עם פחמימה\שומן מאוזנים.

בדיוק בגלל זה הפסקתי קצת עם הדיאטה כי גם ככה חיטוב רגיל עוזר בהתחלה עם אחוז שומן גבוה, ורק לקראת הסוף טוב להוריד פחמימות, אני דיברתי על מאסה שבמאסה זה הויכוח הגדול אבל תיתן בראש אתה תתחטב בכל מקרה כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית