הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחילת חיטוב

DAVIDJJJJKL

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני בהתחלת החיטוב בן 22 גובה 180 שוקל 85 קילו אחוז שומן 18% אני אוכל ביום 2100 קלוריות 140 גרם פחמימות 180 גרם חלבון ו80 גרם שומן השמח לדעת מתי לעשות את החיטוב דל פחמימות יש כאלו שאמרו שאם אני בהתחלת החיטוב ואוכל פחות מ 200 גרם פחמימה אני יאבד מסת שריר במהלך החיטוב האם זה נכון?

שלום אני בהתחלת החיטוב בן 22 גובה 180 שוקל 85 קילו אחוז שומן 18% אני אוכל ביום 2100 קלוריות 140 גרם פחמימות 180 גרם חלבון ו80 גרם שומן השמח לדעת מתי לעשות את החיטוב דל פחמימות יש כאלו שאמרו שאם אני בהתחלת החיטוב ואוכל פחות מ 200 גרם פחמימה אני יאבד מסת שריר במהלך החיטוב האם זה נכון?
לא תאבד במידה ואתה שומר על חלבון ועל שגרת אימונים סדירה

לא רק שלא תאבד שריר. פחמימה היא לא כה חיונית לגוף כמו שומן וחלבון. הרבה אנשים מחטבים בלי בעיה על 0 גרם פחמימה.
סך הפחמימה יותר תלוי במה שנוח לך, אין פה מספר קסם.

לא רק שלא תאבד שריר. פחמימה היא לא כה חיונית לגוף כמו שומן וחלבון. הרבה אנשים מחטבים בלי בעיה על 0 גרם פחמימה.
פחמימה זה המזון הכי חשוב לביצועים על מה אתה מדבר

אתה טועה ומטעה פחמימה חשובה מאוד בשביל אנרגיה ולגוף הכי נוח לעבוד איתה!

אתה טועה ומטעה פחמימה חשובה מאוד בשביל אנרגיה ולגוף הכי נוח לעבוד איתה!
למה? הגוף והחלבון לא מסתדרים ביניהם?

פחמימה זה המזון הכי חשוב לביצועים על מה אתה מדבר
תורם לביצועים, זה כן.
גם קפאין תורם לביצועים, וגם קריאטין.
תסכים איתי ששניהם הרבה יותר מועילים מפחמימות למען הביצועים.

מה הקשר? ,רשמת שפחימה לא חיונית לגוף ,פחמימה יותר חיונית לגוף מאשר חלבון

תורם לביצועים, זה כן.
‍♂️

‍מה הקשר? ,רשמת שפחימה לא חיונית לגוף ,פחמימה יותר חיונית לגוף מאשר חלבון

טעות בידך.
חלבון הרבה יותר חיוני לגוף מאשר פחמימה ואת זה ניתן לראות בכך שההמלצה לצריכת חלבון יומית אצל מתאמנים היא לפחות 1.6-2.2 גרם חלבון לכל קילו של משקל גוף, בעוד שלפחמימה אין המלצת מינימום.

תורם לביצועים, זה כן.
אני לא רוצה לדמיין איך יראה אימון שלי על 0 פחמימה... לעומת זאת אני בהחלט יכול לדמיין אימון בלי קפאין/קריאטין ועושה את זה כבר תקופה

אני לא רוצה לדמיין איך יראה אימון שלי על 0 פחמימה... לעומת זאת אני בהחלט יכול לדמיין אימון בלי קפאין/קריאטין ועושה את זה כבר תקופה
ואני התאמנתי גם על 300 פחמימה וגם על 0. נשארתי בחיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית