הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ביקורת

אתה כמעט נועל את המוט אבל לא עושה את זה בסוף, תזדקף חזק יותר.
הסט אפ שלך גם לא נכון, אתה מתחיל כשהתחת נמוך מדי והמוט לא באותו הקו עם השכמות ואחרי שניה אתה מסדר את זה.
המוט בורח לך לפעמים מהרגל (טווח תנועה גדול יותר וחבל)

אתה כמעט נועל את המוט אבל לא עושה את זה בסוף, תזדקף חזק יותר.
הסט אפ שלך גם לא נכון, אתה מתחיל כשהתחת נמוך מדי והמוט לא באותו הקו עם השכמות ואחרי שניה אתה מסדר את זה.
המוט בורח לך לפעמים מהרגל (טווח תנועה גדול יותר וחבל)

אז אם הוא מסדר את זה אז מה הבעיה... הוא מסתדר את זה לפני שהוא מושך, לא תוך כדי...
קיצר אחלה דדליפט. וב 150 הגב ניראה בידיוק כמו ב 130... לא הבנתי איפה אתה רואה שהוא משתחרר...

• פותח/ת השרשור
תודה חברים על הביקורת אני יקח את זה לתשומת ליבי ורק עכשיו שמתי לב שלא נעלתי ורק חסר להזקף טיפה יותר אין בעיה אני יעשה את זה ושבוע הבא יעלה סרטון חדש

אז אם הוא מסדר את זה אז מה הבעיה... הוא מסתדר את זה לפני שהוא מושך, לא תוך כדי...
קיצר אחלה דדליפט. וב 150 הגב ניראה בידיוק כמו ב 130... לא הבנתי איפה אתה רואה שהוא משתחרר...
הוא מסדר את זה בזמן שהוא מתחיל למשוך. זה גורם לאיבוד של המתח באמסטרינג שאמור להיות לו כשהוא עובד עם סט אפ נכון.

כמו שאמרו, תשאיר את המוט קרוב אליך ותנעל. אבל יש לי הרגשה שהתרגלת לתנועה הזאת ושתצטרך להוריד קצת במשקל כדי לסדר את עניין הנעילה, כרגע זה לא נראה תנועה מלאה.

• פותח/ת השרשור
לא תאמת שאני תמיד נועל יש לי סרטונים ישנים יותר אם אני ימצא אני יעלה לפה אבל אני יעלה שבוע הבא תיקון ותגידו מה דעתכם הבנתי שאני צריך לנעול את הגב ולעמוד יותר זקוף

כן תנצל את כל טווח התנועה. זו הבעיה עם דדליפט עם חגורה, לפעמים הוא נותן הרגשה שעשית תנועה מלאה ואז אתה רואה שחסר עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית