הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורת גב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
שמעו חברים , אני מתחיל מסה ממש בקרוב. והיום כבר התחלתי לאכול כמו שצריך (יציאה מחיטוב)
ואני גם במהלך החיטוב עבדתי עם דדליפט. יצא מצב שהתקדמתי בחודש האחרון עם 1X3 ואפילו שברתי שיא מהמסה. עשיתי היום 149 ק"ג , משקל גוף 77 ק"ג. ובחזרה השלישית שלי היום הרגשתי שהגב טיפה יוצא מאיזון. החזרה ה1,2 היו ממש טובות. רק האחרונה הרגשתי שהגב קצת זז ולא יציב.

הגיע הזמן לשים חגורה ? , אני יודע שאין "מדד" אבל מה אתם אומרים ?? ,לתת עוד אימון עם אותו משקל לנסות ולראות איך הולך ? (כי היום גם ישנתי 2-3 שע' אבל הייתי מפוקס כי אכלתי הרבה בבוקר וגם שתיתי הרבה קפה אז זה עזר וגם יצאתי מחיטוב רק אתמול , למרות שאני חושב שאין קשר על הסט עבודה עצמו לא ? )

ד"א-אין בעיה לעבוד שלישיות במורכבים נכון ? , אני פשוט הרבה יותר מתחבר לסטים כאלה חח

• פותח/ת השרשור
תודה MRSHAPE
איך קוראים לזה אז שיקגו? חגורת הרמה? ..
איזה חברה אתם ממליצים ? אני צריך בתכל'ס רק לדדליפט.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מה שעניין אותו זה להגיד "אני לא עונה למי שרושם חגורת גב" חכמולוג גדול הוא

אני לא יודע מה שעניין אותו זה להגיד "אני לא עונה למי שרושם חגורת גב" חכמולוג גדול הוא

זה לא רק הוא, גם לי לא נעים לשמוע אנשים קוראים לחגורה "חגורת גב" כי זה לא מתאר את מה שהחגורה עושה.

אגב, דדליפט זה התרגיל שאני הכי פחות מרגיש בו את היתרון של החגורה. להרבה בפורום יש חגורה של RDX והיא בהחלט שווה את הכסף (בסביבות ה-180 ש"ח כולל משלוח), החגורה שלי היא של אינזר.

אם אתה קונה חגורה תקפיד שהיא בעלת רוחב זהה לכל האורך.

• פותח/ת השרשור
תגיד תודה פלוק הוא חסך לך כסף

כנראה..
הציניות פה בפורום מגיעה לגבהים אחרים. אני לא מבין,אז קראתי לזה חגורת גב במקום חגורת הרמה, נפגעתם ממשהו ? , אם באיזה מקום זה הפריע לכם אז אני מצטער סבבה?.
ואני יודע מה המטרה של החגורה, פשוט רציתי להתייעץ אתכם אם בעקבות ההרגשה שלי בסט עבודה זה כבר אומר שהגיע הזמן לשלב חגורה.
תודה לכל מי שענה לעניין.

זה קשור למשקלי עבודה קולדפייר ? נניח בנאדם שעושה דדליפט 150לחמישיה או סקוואט גבוה מומלץ לו לשלב חגורה ?

סבבה אם מומלץ לנסות לבדוק אז אני יקנה אינזר ב100 דולר 13MM עבה טובה ומקסימום אני לא צריך אז אני יזרוק אותה או ישרוף יש לי כסף כמו זבל

מי אמר לך לקנות אינזר ב 100 דולר? אם אין לך מה לעשות עם הכסף אתה מוזמן להעביר אותו אליי לחשבון.

וסליחה באמת, פעם הבאה אני אכתוב לך כללים מדויקים מתי בדיוק חגורה תעזור ומתי לא. אם תגלה שטעיתי, אני אשלח לך במייל החזר כספי מלא על החגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית