הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורת גב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
שמעו חברים , אני מתחיל מסה ממש בקרוב. והיום כבר התחלתי לאכול כמו שצריך (יציאה מחיטוב)
ואני גם במהלך החיטוב עבדתי עם דדליפט. יצא מצב שהתקדמתי בחודש האחרון עם 1X3 ואפילו שברתי שיא מהמסה. עשיתי היום 149 ק"ג , משקל גוף 77 ק"ג. ובחזרה השלישית שלי היום הרגשתי שהגב טיפה יוצא מאיזון. החזרה ה1,2 היו ממש טובות. רק האחרונה הרגשתי שהגב קצת זז ולא יציב.

הגיע הזמן לשים חגורה ? , אני יודע שאין "מדד" אבל מה אתם אומרים ?? ,לתת עוד אימון עם אותו משקל לנסות ולראות איך הולך ? (כי היום גם ישנתי 2-3 שע' אבל הייתי מפוקס כי אכלתי הרבה בבוקר וגם שתיתי הרבה קפה אז זה עזר וגם יצאתי מחיטוב רק אתמול , למרות שאני חושב שאין קשר על הסט עבודה עצמו לא ? )

ד"א-אין בעיה לעבוד שלישיות במורכבים נכון ? , אני פשוט הרבה יותר מתחבר לסטים כאלה חח

כבר יצאת מחיטוב? באמת עשית את זה קצר יפה לך... לקחת שבוע/שבועיים נטרלי לפני שאתה קופץ למסה?

בונא גיל פעם אחרונה שראיתי עשיתה דדליפט דיי טוב יכול להיות שזה היה לך פשוט אימון לא טוב ?
וברכות על סיום החיטוב תיזלול

• פותח/ת השרשור
חח החיטוב לקח 3 חודש..לא סיימתי על א"ש נמוך כזה. אני לא כזה בילדר עם זאת. השבוע הזה אני בנייטרלי,וממש בפסח עצמו אני יתחיל מסה רצינית,לשנות תכנית אימון וכו'..
COLDFIRE- הגב עצמו הרגשתי טיפה שיצא משליטה, כי בחזרה ה1 וה2 הייתי ממש יציב, בחזרה השלישית הגב יצא מאיזון,פעם ראשונה קרה לי. אולי קצת קפצתי מעל היכולת,כי בכל זאת,אני לא מתאושש כזה מהר מאימון לאימון בגלל החיטוב. אבל עכשיו בנייטרלי אני מאמין שיהיה יותר טוב,אני אתן עוד הזדמנות. ואפשר להתקדם הרבה מאוד במשקלים במידה והטכניקה טובה מבלי שימוש בחגורה?

אין שום קשר בין החגורה לטכניקה שלך. ובכלל, רוב הסיכויים שהחגורה לא תעזור לך בדדליפט בשום צורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית