הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה דדליפט+מתח

• פותח/ת השרשור LironP
  • פורסם בתאריך

LironP

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
6
90
0
שלום לכולם
אני מרים בדדליפט 95 ק"ג ,פי 1.6 מהמשקל גוף שלי ואני לא כל כך מצליח להחזיק את הגב כמו שצריך במשקל הזה..כשאני עושה עם 60 למשל,אני מרזיק את הגב מצויין והוא לא בורח בכלל.
אז לדעתי אני צריך חגורה כבר,לא?הקטע הוא שנגיד יש לי חגורה במכון אבל היא אפילו לא עולה עליי,היא גדולה מדי ,אני שוקל בסך הכל 58..מה לדעתכם כדאי לעשות?פשוט להזמין חגורה ולעשות לה חור איפה שיסגר לי טוב?על איזה חגורה אתם ממליצים?

ושאלה שניה - מישהו יכול להסביר לי בדיוק על איזה שרירים יש יותר דגש ב-מתח רחב פרונציה,מתח רגיל פרונציה,מתח צר פרונציה,מתח צר הפוך,ומתח הפוך רגיל.

תודה מראש

זו חגורה טובה: http://www.ebay.co.uk/itm/RDX-Power...ss_Fitness_Accessories_ET&hash=item2c5c532a60.

בגדול, חגורה לא תורמת יותר מדי לדדליפט, אם בכלל. אתה יכול לראות גם כמה סרטונים הולכים פה בפורום עם חגורה וגב סימן שאלה...

כל ההתעסקויות עם המתח מיותרות לגמרי. תעשה מתח בסופינציה - תוכל להרים בו הכי הרבה משקל, והכי הרבה עבודה על "שרירי החוף".

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי שזה ככה עם הדדליפט ! הייתי בטוח שיש צורך בחגורה כדי שתשמור על הגב..כי אני מרגיש שאני לא מרזיק את הגב שלי כמו שצריך.
עם החגורה לפחות הדדליפט מרגיש טוב יותר מבחינת הגב?ואיך החגורה הזו מבחינת הגודל?אני ממש קטן ככה שאני מפחד שהיא לא תעלה עליי.
והמתח בספוינציה לעשות אחיזה רגילה ?

לי אישית חגורה בדדליפט רק מפריעה. אני מניח שלחלק מהאנשים יהיה אפקט פלצבו מסוים ממנה, אבל בגדול התרומה הגדולה של חגורה היא בעיקר בסקוואטים. אתה יכול להסתכל בלינק, ולהכניס מידה לפי היקף הבטן שלך.
מתח בסופינציה = רוחב כתפיים, כפות הידיים פונות אליך (מה שבתיכון ובצבא קוראים לו "מתח בנות" (🤡)).

אתה רזה מידי זה לא קשור לחגורה היא לא תעזור לך פה הפיתרון היחידי הוא אוכל וסבלנות
ובקשר למתח תעשה מתח רחב לגב תנסה לעשות 15 חזרות אם כן תוסיף משקל וליד קדמית אם אתה רוצה יש מתח סופינציה כפות הידיים לכיוון הפנים

שלום לכולם
אני מרים בדדליפט 95 ק"ג ,פי 1.6 מהמשקל גוף שלי ואני לא כל כך מצליח להחזיק את הגב כמו שצריך במשקל הזה..כשאני עושה עם 60 למשל,אני מרזיק את הגב מצויין והוא לא בורח בכלל.
אז לדעתי אני צריך חגורה כבר,לא?הקטע הוא שנגיד יש לי חגורה במכון אבל היא אפילו לא עולה עליי,היא גדולה מדי ,אני שוקל בסך הכל 58..מה לדעתכם כדאי לעשות?פשוט להזמין חגורה ולעשות לה חור איפה שיסגר לי טוב?על איזה חגורה אתם ממליצים?

ושאלה שניה - מישהו יכול להסביר לי בדיוק על איזה שרירים יש יותר דגש ב-מתח רחב פרונציה,מתח רגיל פרונציה,מתח צר פרונציה,מתח צר הפוך,ומתח הפוך רגיל.

תודה מראש

אם אתה לא מצליח להחזיק את הגב חגורה זה לא הפתרון, אלא להתחזק ולתרגל את הטכניקה הנכונה. החגורה רק תיתן לך אשליה ואכן תרים יותר משקל אבל צריך לתרגל את ההדליפט כמו שצריך.

מתח כמו שנאמר, באחיזה צרה אם כפות ידיים פונות אליך, לא צריך יותר מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית