שלום לכולם,פעם ראשונה שאני מבצע SS ,אני רוצה לשתף אתכם לאורך כל האימונים בזמן הקרוב.
קצת פרטים עליי:
משקל :68.5 ק"ג
גובה:1.76
א"ש:מעריך את עצמי סביבות ה14-15%
ניסיון:
התחלתי להתאמן לפני שנה במטרה לרדת באחוזי שומן נטו(הייתי שמן ++) ,ירדתי באיזור ה17 ק"ג סה"כ ובין לבין התקופות שהפסקתי חיטוב עליתי באחוזי השומן והייתי צריך לחטב שוב.
סה"כ אני מסכם את השנה הזאת כביזבוז אחד גדול מבחינת תוצאות .
החלטתי להפסיק עם הליצנות,קראתי המון בפורום,למדתי לא מעט,הטכניקה שלי יחסית סבבה בכל התרגילים ,הגיע הזמן להתקדם ואני מאמין שהלוג הזה יעזור לי בתהליך.
תזונה:
הייתי שמן מאד בעבר ככה שמבחינת תזונה אני הולך לתת דגש בעניין ולא לאכול כמו משוגע.
בנוסף אני מכניס אירובי 3 פעמים בשבוע,בעצימות בינונית עד 90 דק' בשבוע.
באימונים הראשונים אני אישאר על מאזן קלורי ניטראלי,בהמשך אני אעלה את המאזן הקלורי בהתאם.
כרגע התפריט שלי הוא ביחס של 30% פחמימה,40% שומן,30% חלבון.
אני מעדיף להעלות את הקלוריות מהחלבון/שומן.
תוספים:
אבקת חלבון,קריאטין,מולטי ויטמין,ויטמין C,אומגה 3,מגנזיום ואבץ(יש הרבה ויטמינים שזרוקים אצלי בארון אז נשתמש בהם בתוכנית)
מטרות:
המטרה העיקרית שלי היא להרים את משקלי העבודה למספרים מכובדים,עם כמה שפחות עלייה באחוזי השומן.
אחרי התוכנית אני אעבור לחיטוב ואז שוב מסה.
משקלי עבודה התחלתיים (20% פחות מהRM5) נכון לתאריך-26.3:
סקוואט: 3X5 36KG
בנץ: 3X5 44KG
דדליפט: 1X5 72KG
פרס: 3X5 26KG
מתח בסופ': 3X9(משקל גוף)
אני פתוח להערות והארות בכל עניין בלוג !
יאללה :hoel :hoel ;susss;susss
קצת פרטים עליי:
משקל :68.5 ק"ג
גובה:1.76
א"ש:מעריך את עצמי סביבות ה14-15%
ניסיון:
התחלתי להתאמן לפני שנה במטרה לרדת באחוזי שומן נטו(הייתי שמן ++) ,ירדתי באיזור ה17 ק"ג סה"כ ובין לבין התקופות שהפסקתי חיטוב עליתי באחוזי השומן והייתי צריך לחטב שוב.
סה"כ אני מסכם את השנה הזאת כביזבוז אחד גדול מבחינת תוצאות .
החלטתי להפסיק עם הליצנות,קראתי המון בפורום,למדתי לא מעט,הטכניקה שלי יחסית סבבה בכל התרגילים ,הגיע הזמן להתקדם ואני מאמין שהלוג הזה יעזור לי בתהליך.
תזונה:
הייתי שמן מאד בעבר ככה שמבחינת תזונה אני הולך לתת דגש בעניין ולא לאכול כמו משוגע.
בנוסף אני מכניס אירובי 3 פעמים בשבוע,בעצימות בינונית עד 90 דק' בשבוע.
באימונים הראשונים אני אישאר על מאזן קלורי ניטראלי,בהמשך אני אעלה את המאזן הקלורי בהתאם.
כרגע התפריט שלי הוא ביחס של 30% פחמימה,40% שומן,30% חלבון.
אני מעדיף להעלות את הקלוריות מהחלבון/שומן.
תוספים:
אבקת חלבון,קריאטין,מולטי ויטמין,ויטמין C,אומגה 3,מגנזיום ואבץ(יש הרבה ויטמינים שזרוקים אצלי בארון אז נשתמש בהם בתוכנית)
מטרות:
המטרה העיקרית שלי היא להרים את משקלי העבודה למספרים מכובדים,עם כמה שפחות עלייה באחוזי השומן.
אחרי התוכנית אני אעבור לחיטוב ואז שוב מסה.
משקלי עבודה התחלתיים (20% פחות מהRM5) נכון לתאריך-26.3:
סקוואט: 3X5 36KG
בנץ: 3X5 44KG
דדליפט: 1X5 72KG
פרס: 3X5 26KG
מתח בסופ': 3X9(משקל גוף)
אני פתוח להערות והארות בכל עניין בלוג !
יאללה :hoel :hoel ;susss;susss