הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה סוף מאסה 2012!!! בראבקקקקקקק !!!11

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
11111wl.jpg

22222v.jpg

3333nz.jpg

4 חודשי מאסה עליה של 12 קילו
🤩

חחחחח.....מה זה.....חחחחח אם אתה רוצה לרמות לפחות תעשה את זה אמין חחחח קרעת אותי!

לרמות? מה
כנס לפייס חפש
Avi admoni
שמע אחי הכל טוב אבל למה להעביר כזה פוטושופ גרוע על הטרפזים שלך. ושלא תעיז להכחיש כי רואים הבדלים ברורים בין התמונה הראשונה לשניה והשלישית. וגם הצורה לא טבעית לחלוטין התמונה נראית כמו אח קטן של גרג ולנטינו חחחח.

שמע אחי הכל טוב אבל למה להעביר כזה פוטושופ גרוע על הטרפזים שלך. ושלא תעיז להכחיש כי רואים הבדלים ברורים בין התמונה הראשונה לשניה והשלישית. וגם הצורה לא טבעית לחלוטין התמונה נראית כמו אח קטן של גרג ולנטינו חחחח.

🤡🤡🤡

למה כבר לא מספיק להיות סתם חמוריקו עם כבוד? למה טובה הפדיחה המיותרת עם הפוטושופ???

פוטושופ? וואו יש בפורום הזה כמה אנשים מפגרים.
יפה מאוד נראה מסיבי, בהצלחה בחיטוב.

אני לא חושב שזה פוטושופ , רואים שאתה מסיבי מאוד!! כל הכבוד אחי,
אולי בתמונה האחרונה בטרפז הימני נוצרה אשליה מסויימת,אבל אני מניח שזה מתאורה או משהו כזה.

אני בכלל לא דיברתי על הטרפזים, אלא על המריחה של ה-shoulder blades (שתי הגבעות האלה בגב). אז או שזה פוטושופ, או שלבחור יש shoulder blades בגודל של דינוזאור, או שיש לו כנפיים. אחרת המיקום של הידיים והטרפז (לא משוך אחורה וידיים מוצאות קדימה) לא ממש אפשרי. זה בולט בעיקר בתמונה האחרונה, שבה הוא נראה כמו הדינזאורים הקטנים והמעצבנים האלה מפארק היורה 3 שמבינים מה אתה רוצה.

גם אני רואה פה פוטושופ אבל לא משנה עם כן או לא בכל מקרה כל הכבוד ואתה נראה חייב דבר קצת משקלי עבודה ונתונים אל תדאג לא תקבל חוב כי אני שאלתי אותך ואתה לא בא להשוויץ או משהו...

עלייה מטורפת! גב חולני! (מקווה שזה באמת לא פוטושופ כמו שכולם אומרים) כל הכבוד! מוניטין.

בחור גדול, יפה מאד!
משקלי עבודה?
וזה נראה לי רק השכמות שלו שהן פשוט יותר בולטות וממוקמות קצת מוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית