עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משקל "פצצה" אבל בשביל מכון כושר מומוצע זה טובעזוב את זה שאני רוצה לראות את זה..
אני בן 17 , עוד מעט 18... מתאמן שנה וקצת והשיא שלי זה 92 ל2 חזרות... ואני לא שוקל 75, לפחות לא עכשיו .. אבל 105 קילו בגיל 15-17? קצת לא אמין, אלא אם כן הם התחילו להתאמן מגיל 13 או שיש להם גנטיקה מטורפת והם משקיעים בזה המון.
כח זה עניין יחסי, בשביל מישהו שמתאמן שנה וקצת כמו שצריך (אני מדבר על פותח האשכול)
105 לחמישיה זה משקל פצצה.
מאסה מטורפת כל הכבוד יאללה עכשיו חיטוב שיהיה בהצלחה 😃
ועוד משו קטן - עלייה של 12 קילו ב-4 חודשים -מאיזה אחוז שומן התחלת ועל איזה סיימת ?
זה לא משקל "פצצה" אבל בשביל מכון כושר מומוצע זה טוב Dlb benching 220lb at 128 pounds - YouTube
ואל תתחיל טבעית לא טבעית ...
לנושא:התקדמות בת זונה תמשיך כך
הפוטושופ הכי גרוע שראיתי בחיים שלי נ ק ו ד ה!!!
מה שעוזר לך לישון בלילה. ומשקלים אתה לא יכול לזייף כי אז היית צריך להוכיח מממ קצת בעיה להרים משקלים שאתה לא מסוגל. 🤡🤡🤡תלמד לפרגן ותקרא את התגובות שהסבירו למה זה נראה פוטושופ
אם היה לך שכל ובאמת הייתי מזייף תמונות אז הייתי מחרטט אתכם גם במישקלי עבודה
😣
עזוב את זה שאני רוצה לראות את זה..
אני בן 17 , עוד מעט 18... מתאמן שנה וקצת והשיא שלי זה 92 ל2 חזרות... ואני לא שוקל 75, לפחות לא עכשיו .. אבל 105 קילו בגיל 15-17? קצת לא אמין, אלא אם כן הם התחילו להתאמן מגיל 13 או שיש להם גנטיקה מטורפת והם משקיעים בזה המון.
כח זה עניין יחסי, בשביל מישהו שמתאמן שנה וקצת כמו שצריך (אני מדבר על פותח האשכול)
105 לחמישיה זה משקל פצצה.
אמרתי כבר 3 פעמים בערך שאין מה להשוות,בגיל 17 הרצתי יותר מזה לחזרות, זה לא משקל בשמיים.