הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סבב נוסף הסתיים. סקוואט/דדליפט 250X1.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

סקוואט 230X3, בוצע ביום ראשון שעבר. סינגלים, היום. קצת קשה לי להחליט בנוגע לעומק - מהזווית של הערב, אבל באונס בהחלט היה שם:

קצת בספק אם השלמתי את הנעילה, בנסיון השני:

תודה רבה לחברי מועדון שבט הברזל, ובמיוחד לאלון גוטין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יישר כח. חזק מאוד ללא תלות בעומק / נעילה בסרטונים הספציפיים.
מספר שאלות אם אפשר:
1. נתונים אישים: משקל גוף, גיל, ותק אימונים.
2. פירוט על תוכנית האימונים שביצעת, מעבר לדברים שציינת ואולי קישור שמסביר על כך במפורט (רצוי באנגלית).
3. איך המשקלים בהרמות מעניינות אחרות. כגון: בנצ', פרס בעמידה. ואולי אפילו בנט אובר ומתח.
4. איזו תוכנית אתה מתכנן לבצע עכשיו?

תודה ויום טוב. 👏

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

מרשים מאוד. אני תמיד מצפה לראות עוד מההתקדמות שלך. כל הכבוד 😃

תודה רבה לכולם על התגובות והמילים הטובות!

מה זה שבט הברזל?

שבט הברזל הוא חדר כושר ירושלמי קטן, בשכונת נחלאות. נמצאים שם המון חבר'ה רוסים, המון ברזלים, מגנזיום כיד המלך, ובמקום לבלבל את השכל על כפיפות מרפקים בדרופ-סט - כולם עושים דדליפט.

בעזהי"ת

תודה רבה לכולם על התגובות והמילים הטובות!

שבט הברזל הוא חדר כושר ירושלמי קטן, בשכונת נחלאות. נמצאים שם המון חבר'ה רוסים, המון ברזלים, מגנזיום כיד המלך, ובמקום לבלבל את השכל על כפיפות מרפקים בדרופ-סט - כולם עושים דדליפט.
נשמע כמו גן עדן עלי אדמות.
כבוד על המשקלים! בחור חזק ללא ספק.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בהתייחסות לשאלה אודות הסבב הנוכחי שביצעתי. מדובר בקורטה 3X3, בהתאמה אישית שלי. הנה מאמר של coldfire על התוכנית.

בכל הנוגע לסקוואט ולדדליפט, מן הסתם אני מאוד מרוצה מהתוצאות. הנפח הפסיכי של 8 סטים של סקוואט ו-5 סטים של דדליפט, לכל אורך 12 האימונים של של הנפח, הביא לדחיפה אדירה לזוקפי הגיו. מנקודת חולשה פוטנציאלית אצלי, הם הפכו לאחת מהנקודות החזקות ביותר.

בנוגע ללחיצות, לרוע מזלי, הדעה של moo, אודות חוסר עצימות מספיק בתוכנית הזו - די התגשמה. השיא הקודם שלי בבנץ' פרס, היה 130X3. השיא הנוכחי התקדם בחמישה ק"ג נוספים, לא יותר, עד כדי שאפילו לא ניסיתי לבצע סינגל.

מעורר השראה לראות את ההתקדמות המטורפת שלך וכבוד ענק ללמוד ממך. רבע טון איזה הישג ! יאללה לך תתאושש עם איזה שייק חמאת בוטנים טוב 😛
דרך אגב בסקוואט היה נראה שהיה לך קל- אין מילים.

תודה לך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

5 ק"ג שיפור לבנצ' זה הרבה

כבר בתוך שבועיים ולא יותר לשלב העצימות, הרגשתי שאני מאבד חדות בבנץ' פרס - ובדיוק הפוך מהתרגילים האחרים. נכון שהתחזקתי, אבל אני מעריך שאם הייתי מבצע את הלחיצות של חודש העצימות, בתצורה של פנדלי 5X5, התוצאה הייתה עדיפה יותר.

אם נצא מנקודת המבט של החלקים הפעילים המשותפים לסקוואט ולדדליפט, אז יש להם שני ימי אימון עצימים, במהלך שלב העצימות של קורטה 3X3: יום ראשון עם הסקוואט הכבד (ודדליפט קל), יום שלישי עם הדדליפט הכבד (וסקוואט קל). לבנץ' פרס, לעומת זאת, יש רק יום עצימות בודד - מה שכנראה היה בעוכרי.

--------------------------------

ושוב: המון תודה על התגובות המעודדות. בהחלט תורם לנכונות להיכנס לתקופת גהינום נוספת, איפשהו בהמשך הקיץ. תודה רבה רבה!

נערך לאחרונה:
פששש!!!
איזה עוצמות.. הייתי שמח לפגוש אותך בירושלים.. אני לומד בישיבה בקריית ארבע ומתאמן בחברון..

הרגליים לא קצת גולשות בסקאווט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית