הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים באיזור הזריקה

• פותח/ת השרשור surf2k
  • פורסם בתאריך

surf2k

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
יש לי כאבים מטורפים כל פעם אחרי הזרקה שכוללים נפיחות וגושים ורגישות מטורפת באיזור ההזרקה
אני מזריק טסט פרופ וטרן קצר של חברת נובה פארם כל יום אחר כך שזה הולך ומחמיר כי לאיזור אין ממש זמן להתרפא.
קרה לי בעבר שהיו לי כאבים באיזור הזריקה אבל בסייקל הזה זה פשוט בכל הזרקה וכאב בלתי נסבל. אני לא לא יכול לשבת ובקושי ללכת ולוקח לזה כל פעם לפחות יומיים עד שזה עובר.
איך אפשר להסביר את זה? אני לא יכול להמשיך ככה. ואני אמור להתחיל ווינסטרול 50 מ"ג ביום בעוד שבוע אין לי מושג איך אני אעשה את זה.

יש לי כאבים מטורפים כל פעם אחרי הזרקה שכוללים נפיחות וגושים ורגישות מטורפת באיזור ההזרקה
אני מזריק טסט פרופ וטרן קצר של חברת נובה פארם כל יום אחר כך שזה הולך ומחמיר כי לאיזור אין ממש זמן להתרפא.
קרה לי בעבר שהיו לי כאבים באיזור הזריקה אבל בסייקל הזה זה פשוט בכל הזרקה וכאב בלתי נסבל. אני לא לא יכול לשבת ובקושי ללכת ולוקח לזה כל פעם לפחות יומיים עד שזה עובר.
איך אפשר להסביר את זה? אני לא יכול להמשיך ככה. ואני אמור להתחיל ווינסטרול 50 מ"ג ביום בעוד שבוע אין לי מושג איך אני אעשה את זה.

זה מה שאני עובר כרגע, לכן הפסקתי את הסייקל, כי זה בלתי נסבל...
אין לי מה להמליץ לך.. אבל אני מבין מה אתה עובר. בהצלחה....

זה ידוע לטסט פרופ'..כי הוא צורב תשריר. זה צריך לעבור אחרי כמה זריקות, אתה לא תרגיש כלום...

פחחחחעעעההההה...
בוא נשמע מה המוכרים יגידו:161bd:

אתה צוחק?יותר כואב מסיירוקס לא קיים עם סיירוקס לא יכולתי ללכת ועם נובה פארם אני לא מרגיש ואפילו פעיל מאוד
ואני ממש לא מוכר-אני מתפרנס מאחלה ג'וב טפו טפו טפו אז אינטרס אין לי

זה נשמע יותר כמו זיוף של נובה פארם שפשוט שמו בו את החרא שיש בסיירוקס :0

אתה מזריק כנראה רק במקום אחד ולא בכמה מקומות הזרקה בגלל זה המקום לא מספיק להתרפא,. אתה מזריק פרופ וזה ידוע שהאסטר הזה צורב (יש כאלה שהם רגישים יותר ויש כאלה פחות) אני ממליץ לך לתת כל זריקה במקום אחר. אני לדוגמא שאני לוקח פרופ מותן בישבן וכתפיים ככה שאם יש צריבה או נפיחות עובר מספיק זמן עד שאני נותן שם בפעם הבאה.
פחחחחעעעההההה...
בוא נשמע מה המוכרים יגידו:161bd:
שלא נתחיל לדבר על מה אתה מוכר הא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית