- פותח/ת השרשור
לא חבל להזניח את האימוני כוח אבל?
יש בקרוספיט הרבה מרכיבים של כוח אתה יכול לראות תכניות שעובדות על סטים של חזרה אחת או סבבים שמשלבים הנפות סקוואטים ועוד..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חבל להזניח את האימוני כוח אבל?
מסכים איתך לגבי מרכיבי הכושר, אבל איך התכנית הזו תביא אותי ל200 קילו דדליפט?הגישה בקרוספיט היא:
"לא חבל להזניח את סיבולת לב הריאה?"
"לא חבל להזניח את סיבולת השריר?"
"לא חבל להזניח power?"
כח הוא לא יותר חשוב מכל שאר מרכיבי הכושר. אסור להזניח אף אחד מהם. בתוכנית קרוספיט יש גם לא מעט עבודת כח - ראה אימון פרונט סקוואט או אימון ג'רק במחזורים האחרונים, שניהם בעצימות מאוד גבוה שעובדת בעיקר על כח.
קרוספיט היא לא הדרך המהירה ביותר לפיתוח כח מקסימלי, אבל אי אפשר להגיד שזאת הזנחה של כח.
מסכים איתך לגבי מרכיבי הכושר, אבל איך התכנית הזו תביא אותי ל200 קילו דדליפט?
בתכניות ליניאריות כמו 5*5 וכאלה, אין מנוס מ200 קילו דדליפט בסופו של דבר 😃
תבין, אני לא אומר שמה שאתה עושה הוא רע, ממש לא, אני פשוט חושב שיש מקום לאימון כוח של התנועות הגדולות
סבבה יא באבא
בדיאטת זון המטרה היא להגיע לאיזון בין פחמימות חלבונים ושומנים כך שמבחינת קלוריות הפיצול יהיה: 40/30/30 C/P/F. הדרך המומלצת היא לעבוד לפי בלוקים. כל ארוחה אמורה להיות מורכבת ממספר שווה של בלוקים. בלוק פחמימות = 9 גרם. בלוק חלבון = 7 גרם. בלוק שומן = 3 גרם.
יש רשימות שהופכות את העסק להרבה יותר פשוט.
לדוגמה - ביצה = 1 בלוק חלבון. פיתה = 4 בלוק פחמימות וכו'.
לפי המשקל שלך ורמת הפעילות אתה מחליט כמה בלוקים אתה צריך ביום - במקרה של רועי אני רואה שהוא עושה 14. ואז הוא צריך לפצל את הבלוקים בין הארוחות - נגיד ארוחת בוקר 3 בלוקים (3 מכל סוג - פחמימות, חלבון, שומן). די פשוט. אם אתם רוצים לקרוא עוד:
http://journal.crossfit.com/2004/05/zone-meal-plans-crossfit-journ.tpl
רועי, אני נדחף לך ללוג ועונה במקומך על שאלות. אם זה מפריע תגיד ואני אוריד פרופיל.
אז
פחמימות 9ׁ גרם לבלוק כפול 4 קלוריות לגרם =36 קלוריות
36X14= 504
חלבון 7X4=28
28X14=392
שומן 3X9=27
27X14= 378
504+392+378=1274 קלוריות
יש מצב שאני טועה בחישוב?(אם כן מצטער:120ag:)
בדיאטת זון המטרה היא להגיע לאיזון בין פחמימות חלבונים ושומנים כך שמבחינת קלוריות הפיצול יהיה: 40/30/30 C/P/F. הדרך המומלצת היא לעבוד לפי בלוקים. כל ארוחה אמורה להיות מורכבת ממספר שווה של בלוקים. בלוק פחמימות = 9 גרם. בלוק חלבון = 7 גרם. בלוק שומן = 3 גרם.
יש רשימות שהופכות את העסק להרבה יותר פשוט.
לדוגמה - ביצה = 1 בלוק חלבון. פיתה = 4 בלוק פחמימות וכו'.
לפי המשקל שלך ורמת הפעילות אתה מחליט כמה בלוקים אתה צריך ביום - במקרה של רועי אני רואה שהוא עושה 14. ואז הוא צריך לפצל את הבלוקים בין הארוחות - נגיד ארוחת בוקר 3 בלוקים (3 מכל סוג - פחמימות, חלבון, שומן). די פשוט. אם אתם רוצים לקרוא עוד:
http://journal.crossfit.com/2004/05/zone-meal-plans-crossfit-journ.tpl
רועי, אני נדחף לך ללוג ועונה במקומך על שאלות. אם זה מפריע תגיד ואני אוריד פרופיל.
אז בעצם זה דיאטה רגילה רק עם חישוב פלצני?🙄
אז בעצם זה דיאטה רגילה רק עם חישוב פלצני?🙄