הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג קרוספיט + דיאטת "ZONE"

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
סיימתי את היום אתמול עם 16.5 בלוקים חלבון + 13 בלוקים פחמימה + 14 בלוקים שומן

חריגה של 2.5 בלוקים של חלבון, בקליל.

היום

אני חייב לציין שמאז שהתחלתי את התכנית 3-4 ימים ירדתי בהיקף מותן משמעותי,מכנסיים שהיו צמודים עלי במותן עכשיו רופפים עלי ומה שטוב שהמשקל נשאר אותו דבר.

לגבי האימונים היום, היום יום חופש איזה כיף הרגליים שלי וכל הגוף שלי בכלל בדומס ככה שבא בטוב המנוחה.

תזונה, נראה לי אני אעשה IF עד הערב ואז אלך למסעדה עם חברים לאכול טוב, פעם אחרונה שאכלתי אתמול היה 2 בלילה~ אני אתן צום עד 8 בערב יצא לי 18 שעות צום ואז נפרק.

סיימתי את היום אתמול עם 16.5 בלוקים חלבון + 13 בלוקים פחמימה + 14 בלוקים שומן

חריגה של 2.5 בלוקים של חלבון, בקליל.

היום

אני חייב לציין שמאז שהתחלתי את התכנית 3-4 ימים ירדתי בהיקף מותן משמעותי,מכנסיים שהיו צמודים עלי במותן עכשיו רופפים עלי ומה שטוב שהמשקל נשאר אותו דבר.

לגבי האימונים היום, היום יום חופש איזה כיף הרגליים שלי וכל הגוף שלי בכלל בדומס ככה שבא בטוב המנוחה.

תזונה, נראה לי אני אעשה IF עד הערב ואז אלך למסעדה עם חברים לאכול טוב, פעם אחרונה שאכלתי אתמול היה 2 בלילה~ אני אתן צום עד 8 בערב יצא לי 18 שעות צום ואז נפרק.

כמה ירדת?
כמה אימונים בשבוע אתה עושה?

נערך לאחרונה:
אני לא מבין למה אתה מגביל את עצמך באוכל, פשוט תפרק, בכל מקרה יש לך לאן לגדול לפי הנתונים (אל תעלב או משהו, כן?)

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה מגביל את עצמך באוכל, פשוט תפרק, בכל מקרה יש לך לאן לגדול לפי הנתונים (אל תעלב או משהו, כן?)

אני לא נעלב מכלום אחי אתה יכול לדבר חופשי.
אני לא מחפש לגדול בגלל זה..

אתה מצליח להתאושש מכאלה אימונים עם כזאת כמות של אוכל?

אני לא נעלב מכלום אחי אתה יכול לדבר חופשי.
אני לא מחפש לגדול בגלל זה..
אבל יותר מאסת שריר תעזור לך בביצועים, אני לא אומר שאתה צריך לכוון לגדול, אבל תן לגוף לעשות את ההסתגלויות שלו בלי שתגביל אותו מבחינת תזונה

• פותח/ת השרשור
אבל יותר מאסת שריר תעזור לך בביצועים, אני לא אומר שאתה צריך לכוון לגדול, אבל תן לגוף לעשות את ההסתגלויות שלו בלי שתגביל אותו מבחינת תזונה

שמע,
אם אני הולך לפי הZONE DIET יש את ההגבלה של הבלוקים אתה מבין ואני רוצה לתת לזה צ'אנס לראות איך אני מתקדם עם זה.
עד כה אני שומר על אותו משקל ומתחטב אז למה לא להמשיך עם זה?

שמע,
אם אני הולך לפי הZONE DIET יש את ההגבלה של הבלוקים אתה מבין ואני רוצה לתת לזה צ'אנס לראות איך אני מתקדם עם זה.
עד כה אני שומר על אותו משקל ומתחטב אז למה לא להמשיך עם זה?
כי אתה לא צריך להתחטב על 10% שומן, חבל על הזמן

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא צריך להתחטב על 10% שומן, חבל על הזמן

יש בזה משהו, אבל אני לא סובל או משהו ואני מרגיש טוב עם התזונה שלי נכון לעכשיו אין לי נפילות אנרגיה, אני מרגיש עירני ומרוכז יותר.
אני ארוץ עם התכנית כמה זמן ובעתיד אני גם אשנה שאני אחפש לגדול אני אוסיף עוד בלוקים של שומן ופחמימה.

לדעתי אתה פשוט צריך לאכול כמה שאתה רוצה, בכל מקרה אתה לא תשמין עם תכנית כזו אינטנסיבית. בהצלחה אבל

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה פשוט צריך לאכול כמה שאתה רוצה, בכל מקרה אתה לא תשמין עם תכנית כזו אינטנסיבית. בהצלחה אבל

תודה גבר.
אתה מוזמן להעיר ולהאיר כל הזמן באמת שאני לא נעלב ואני מקבל כל הצעה/דעה/הערה בשמחה זה חשוב ואני גם לא נפגע מביקורת.

אגב תגיד, יש איזשהי התייחסות לתנועות כמו לחיצת חזה וחתירות בתכנית?

אתה יכול להפנות אותי למקורות מידע על התפריט תזונה? עשית לי חשק להתחיל את התפריט הזה 🤘

• פותח/ת השרשור
אגב תגיד, יש איזשהי התייחסות לתנועות כמו לחיצת חזה וחתירות בתכנית?

כן יש אימונים שמשלבים בנצ' פרס כמו זה:

בנוגע לחתירות,
בקרוספיט נוהגים להשתמש די הרבה במכשיר חתירה CONCEPT2 ואם עשית בזה פעם אשכרה אתה מרגיש את הגב מפומפם לאחר מכן.

למי שלא מכיר את המכשיר:

37128570_1_detail.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תזונה עד עכשיו

1.5 פיתות + 7 כפות אורז + קבב + 3 כפות חומוס + 2 חופן צ'יפס + סלט גדול

בחינת בלוקים:

חלבון : 4
שומן : 9
פחמימה : 13

בחינת קלוריות +-

1300
155
60
50

נערך לאחרונה:
איפה בדיוק מה שאכלת שווה ערך ל1300 קלוריות??? זה אשכרה מה שאכלת כל היום? אחי אחותי אוכלת יותר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית