- פותח/ת השרשור
פסטרמה זה לא בשר איכותי, סטייק כן.
והמבורגרים זה אנאבולי.
חלב זה הכי אחי 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פסטרמה זה לא בשר איכותי, סטייק כן.
והמבורגרים זה אנאבולי.
סיימתי את היום אתמול עם 16.5 בלוקים חלבון + 13 בלוקים פחמימה + 14 בלוקים שומן
חריגה של 2.5 בלוקים של חלבון, בקליל.
היום
אני חייב לציין שמאז שהתחלתי את התכנית 3-4 ימים ירדתי בהיקף מותן משמעותי,מכנסיים שהיו צמודים עלי במותן עכשיו רופפים עלי ומה שטוב שהמשקל נשאר אותו דבר.
לגבי האימונים היום, היום יום חופש איזה כיף הרגליים שלי וכל הגוף שלי בכלל בדומס ככה שבא בטוב המנוחה.
תזונה, נראה לי אני אעשה IF עד הערב ואז אלך למסעדה עם חברים לאכול טוב, פעם אחרונה שאכלתי אתמול היה 2 בלילה~ אני אתן צום עד 8 בערב יצא לי 18 שעות צום ואז נפרק.
כמה ירדת?
כמה אימונים בשבוע אתה עושה?
אני לא מבין למה אתה מגביל את עצמך באוכל, פשוט תפרק, בכל מקרה יש לך לאן לגדול לפי הנתונים (אל תעלב או משהו, כן?)
אתה מצליח להתאושש מכאלה אימונים עם כזאת כמות של אוכל?
אבל יותר מאסת שריר תעזור לך בביצועים, אני לא אומר שאתה צריך לכוון לגדול, אבל תן לגוף לעשות את ההסתגלויות שלו בלי שתגביל אותו מבחינת תזונהאני לא נעלב מכלום אחי אתה יכול לדבר חופשי.
אני לא מחפש לגדול בגלל זה..
אבל יותר מאסת שריר תעזור לך בביצועים, אני לא אומר שאתה צריך לכוון לגדול, אבל תן לגוף לעשות את ההסתגלויות שלו בלי שתגביל אותו מבחינת תזונה
כי אתה לא צריך להתחטב על 10% שומן, חבל על הזמןשמע,
אם אני הולך לפי הZONE DIET יש את ההגבלה של הבלוקים אתה מבין ואני רוצה לתת לזה צ'אנס לראות איך אני מתקדם עם זה.
עד כה אני שומר על אותו משקל ומתחטב אז למה לא להמשיך עם זה?
כי אתה לא צריך להתחטב על 10% שומן, חבל על הזמן
לדעתי אתה פשוט צריך לאכול כמה שאתה רוצה, בכל מקרה אתה לא תשמין עם תכנית כזו אינטנסיבית. בהצלחה אבל
אגב תגיד, יש איזשהי התייחסות לתנועות כמו לחיצת חזה וחתירות בתכנית?
אתה יכול להפנות אותי למקורות מידע על התפריט תזונה? עשית לי חשק להתחיל את התפריט הזה 🤘