לוג קרוספיט + דיאטת "ZONE"

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
05/03/09

תזונה עד עכשיו

ארוחת בוקר - 100-120 ג' חזה עוף + 2 מלפפון + עגבניה + גזר + כרוב + כף טחינה

סיכום ארוחה : 3 בלוק חלבון + 3.5 בלוק פחמימה + 3 בלוק שומן

צהריים - גביע קוטג' 1% + כף חמאת בוטנים+ תפוח עץ

סיכום ארוחה : 3 בלוקים חלבון + 2 בלוקים פחמימה + 4 בלוקים שומן

ביניים - 2 יוגורט 0% + פרכית + 5 שקדים

סיכום ארוחה : 2 בלוקים חלבון + 1.5 בלוקים פחמימה + 2 בלוקים שומן

ארוחת ערב - 100-120 ג' חזה עוף + 2 מלפפון + עגבניה + גזר + כרוב + כפית שמן זית + תפוז

סיכום ארוחה : 3 בלוק חלבון + 3.5 בלוק פחמימה + 3 בלוק שומן

סה"כ : 10.5 פחמימה (מתוך 14) /8 חלבון (מתוך 14)/ 12 שומן (מתוך 14)

נערך לאחרונה:
יום שישי - 06/03/09 - עדכון

משקל : 68.1 ירידה של 700-1000 גרם.

האמת שהתחטבתי ממש, בכוח לא ירדתי ויש לי אנרגיה כל היום בלי נפילות בסה"כ אני מרוצה.

למה אתה רוצה להתחטב? אמרת שאתה על 10%

תזונה עד עכשיו

בוקר - 4 לבן ביצה + ביצה שלמה + גזר + 2 מלפפון + עגבניה + כרוב + כף טחינה + תפוח עץ

סיכום ארוחה : 3 חלבון + 3.5 פחמימה + 3 שומן

צהריים - גביע קוטג' 1% + כף חמאת בוטנים שטוחה + עגבניה + גזר + מלפפון

סיכום ארוחה : 3 חלבון + 1.5 פחמימה + 3 שומן

ביניים - 2 יוגורט 0% + 2 לחמית(קרקר) + 6 שקדים

סיכום ארוחה : 2 חלבון + 2.5 פחמימה + 2 שומן

סה"כ עד עכשיו

8 חלבון ( מתוך 14 ) + 7.5 פחמימה ( מתוך 14 ) + 8 שומן ( מתוך 14 )

אימון של היום:
טוב היום נתנו לעשות ג'קי שכללה 1000 מטר חתירה + 50 חזרות "טרסטר" (שילוב של פרונט סקוואט + לחיצת כתפיים) + 30 מתח לסיים הכל כמה שיותר מהר.

שיניתי קצת את התכנית כי עדיין הטכניקה שלי בפרונט סקוואט לא להיט אז שיניתי את זה לבק סקוואט + לחיצת כתפיים מאחורי הראש. את החתירה החלפתי ב-1000 מטר ריצה כי עשיתי את התכנית עם חבר והוא עשה את החתירה.

אז מה היה?

חימום שכלל 10 דקות ריצה/הליכה כולל מתיחות תוך כדי + 3 סבבים של 10 חזרות של:

-סקוואט עם מטאטא מעל הראש
-כפיפות בטן
-פשיטות גו
-מתח
-מקבילים

האימון עצמו :

1000 מטר ריצה
50 חזרות "טרסטר" מאחורי הראש(סקוואט+לחיצת כתפיים) עם 20 ק"ג
30 עליות מתח

סה"כ האימון לקח לי : 8:39 ד'

החימום שלך נראה כמו אימון בפני עצמו.

הכושר הגופני שלי השתפר פלאים אני מסיים אימונים ואחרי חצי דקה אני כבר מרגיש חדש .
מאז ששיניתי את התזונה שלי הלחץ דם שלי השתפר לפני כן סבלתי מלחץ דם נמוך היה לי 80/40 מאז שהחלפתי תזונה יש לי עכשיו 110/55 הדופק שלי במנוחה עלה, אני כבר לא סובל מקור כמו בעבר ומרגיש אנרגטי ועם מצב רוח טוב ובוא לא נשכח שכל יום אני מתעורר ב4:30 בבוקר ומשלב את התכנית אימונים הזו לצד השירות הצבאי ככה שאני מבסוט מאוד מאוד!

עוד שבוע-שבועיים אולי אני אבצע מדידה של ריצת 2000 לראות איפה אני עומד ואם באמת השתפרתי.

תזונה עד עכשיו

בוקר - 4 לבן ביצה + ביצה שלמה + גזר + 2 מלפפון + עגבניה + כרוב + כף טחינה + תפוח עץ

סיכום ארוחה : 3 חלבון + 3.5 פחמימה + 3 שומן

צהריים - גביע קוטג' 1% + כף חמאת בוטנים שטוחה + עגבניה + גזר + מלפפון

סיכום ארוחה : 3 חלבון + 1.5 פחמימה + 3 שומן

ביניים - 2 יוגורט 0% + 2 לחמית(קרקר) + 6 שקדים

סיכום ארוחה : 2 חלבון + 2.5 פחמימה + 2 שומן

ארוחת ערב - 2 כוסות שעועית ירוקה + 100-120 ג' חזה עוף + כף טחינה + 2 מלפפון + גזר + עגבניה + כרוב

סיכום ארוחה : 3 חלבון + 2.5 פחמימה + 3 שומן

11 חלבון ( מתוך 14 ) + 10 פחמימה ( מתוך 14 ) + 11 שומן ( מתוך 14 )

אימון של היום:
טוב היום נתנו לעשות ג'קי שכללה 1000 מטר חתירה + 50 חזרות "טרסטר" (שילוב של פרונט סקוואט + לחיצת כתפיים) + 30 מתח לסיים הכל כמה שיותר מהר.

שיניתי קצת את התכנית כי עדיין הטכניקה שלי בפרונט סקוואט לא להיט אז שיניתי את זה לבק סקוואט + לחיצת כתפיים מאחורי הראש. את החתירה החלפתי ב-1000 מטר ריצה כי עשיתי את התכנית עם חבר והוא עשה את החתירה.

רועי, פרונט סקוואט זה אחד מאבני הבניין של קרוספיט (ראה 9 התנועות שמלמדים ב- level I). אני ממליץ לך להחליף את האוברהד סקוואט בחימום לפרונט סקוואט כדי שיהיה לך הזדמנות כל יום לעבוד עליו.

אני לא מבין את זה. פרונט סקוואט זו אחת התנועות הכי פשוטות שיש. איך הטכניקה שלך בבק סקוואט יכולה להיות יותר טובה?

אני לא מבין את זה. פרונט סקוואט זו אחת התנועות הכי פשוטות שיש. איך הטכניקה שלך בבק סקוואט יכולה להיות יותר טובה?

יש אנשים שהקלין גריפ מאוד לא נח להם בהתחלה. צריך להבין שהידיים לא מחזיקות את המוט ושזה בסדר שהמוט לוחץ על קנה הנשימה.

ניסיתי לעשות עכשיו ג'קי סיימתי את החתירה וטראסטר ב9 דקות וויתרתי על המתח הייתי גמור.יש אימון יותר קל מזה? אני כזה שמן:(

יש אנשים שהקלין גריפ מאוד לא נח להם בהתחלה. צריך להבין שהידיים לא מחזיקות את המוט ושזה בסדר שהמוט לוחץ על קנה הנשימה.

זה לא בסדר שהמוט לוחץ על קנה הנשימה.

זה לא בסדר שהמוט לוחץ על קנה הנשימה.

לפי המקורות שלי זה כן בסדר ואמור ללחוץ קלות. כמובן שזה לא אמור למנוע ממך לנשום. אם אתה מניח את המוט כך שהוא לא לוחץ אז יש סכנה שהוא יתגלגל אחורה ואז ימחץ לך את קנה הנשימה בצורה לא מבוקרת באמצע התנועה.

לפי המקורות שלי זה כן בסדר ואמור ללחוץ קלות. כמובן שזה לא אמור למנוע ממך לנשום. אם אתה מניח את המוט כך שהוא לא לוחץ אז יש סכנה שהוא יתגלגל אחורה ואז ימחץ לך את קנה הנשימה בצורה לא מבוקרת באמצע התנועה.

אני לא יודע מה המקורות שלך, אבל זה עלול לגרום לך להתעלף בזמן האימון. אין למוט סיכוי להתגלגל אחורה כשאתה מתכופף קדימה.

אני לא יודע מה המקורות שלך, אבל זה עלול לגרום לך להתעלף בזמן האימון. אין למוט סיכוי להתגלגל אחורה כשאתה מתכופף קדימה.

מכיוון שאני לא נושם בזמן שאני מבצע את התרגיל (ולסלבה) ובמיוחד לאור העובדה שזה לא חוסם לי את הנשימה (רק נשען קלות) אז אני לא רואה סיכוי להתעלפות.
לגבי הגלגול אחורה - אם אתה מנסה להרים בכח את המרפקים (אתה אמור לעשות את זה) זה יכול לקרות בגלל שאתה משאיר רווח.

אני יודע כמה אתה אוהב להגיד את המילה האחרונה, ,תכתוב משהו ואז נסכים לא להסכים. ✌️

מכיוון שאני לא נושם בזמן שאני מבצע את התרגיל (ולסלבה) ובמיוחד לאור העובדה שזה לא חוסם לי את הנשימה (רק נשען קלות) אז אני לא רואה סיכוי להתעלפות.
לגבי הגלגול אחורה - אם אתה מנסה להרים בכח את המרפקים (אתה אמור לעשות את זה) זה יכול לקרות בגלל שאתה משאיר רווח.

אני יודע כמה אתה אוהב להגיד את המילה האחרונה, ,תכתוב משהו ואז נסכים לא להסכים. ✌️

כשאתה מחזקים 50 קילו זה אולי לוחץ קלות. כשאתה מחזיק 120 זה כבר חוסם את העורקים.

אני עדיין לא רואה איך המוט יכול להתגלגל אחורה כשאתה מתכופף קדימה. לרוב האנשים הוא דווקא נופל קדימה וזה קורה במשקלים הכבדים.

שוב, אולי 50 קילו אתה יכול לדחוף עם הידיים אחורה, אבל 150 אתה לא.

ממתי המוט צריך ללחוץ על קנה הנשימה והעורקים? המוט צריך לשבת על הדלתוידס מעלה עצמות הבריח, לא על הפאקין גרון.
אני גם מסכים עם קולד, איך בפרונט סקוואט המוט הולך אחורה?! לא הגיוני אלא אם כן אתה מבצע פשיטת גו. בפרונט סקוואט כשר זוקפי הגו הטורקאלים צועקים הצילו ומה שקורה זה שבד"כ מתקפלים קדימה...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית