הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשרות של תוספים

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
חבר שלי שומר כשרות והוא רוצה להתשמש בכל החטיפי חלבון אבקות חלבון וכל החברים האחרים
אז השאלה שלי האם כל התוספים מחול של החברות המוכרות הם לא כשרים בגלל שהמרכיבים לא כשרים או בגלל שהם לא שילמו לאיזה רב מושחת ?

חבר שלי שומר כשרות והוא רוצה להתשמש בכל החטיפי חלבון אבקות חלבון וכל החברים האחרים
אז השאלה שלי האם כל התוספים מחול של החברות המוכרות הם לא כשרים בגלל שהמרכיבים לא כשרים או בגלל שהם לא שילמו לאיזה רב מושחת ?

זה מתחלק ל-2 סוגים: יש כאלה שיש בהם רכיבים לא כשרים, ויש כאלה שאין בהם רכיבים לא כשרים אבל אין על זה חותמת כשרות כי מה הטעם של חברה בחו"ל לשלם לאיזה רב מושחת כמו שאתה אומר..

בהנחה שהוא לא מחפש חותמת הוא יכול לבדוק את רשימת הרכיבים ולראות, אם אין שם משהו לא כשר זה אמור להיות בסדר. אם חשובה לו חותמת יש חברות שמייצרות בארץ ומוכרות כשר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להגיד לי אם כל המרכיבים כשרים במוצרים הבאים:
חטיפי חלבון SUPERME
מולטי ויטמין טווינלאב
אבץ מגנזיום אומגה 3 הכל של חברת NSI
ואבקת חלבון של אופטימום
אם אתה יודע על חלק מהתוספים אני גם יודה לך מאוד

בנוגע לאבקות חלבון אין לי מושג, אבל ישנם אבקות כשרות לפסח,
בנוגע לוויטמינים יש בעיות עם זה בפסח.
אומגה 3 לא אמור להיות בעיה (דגים) אבל תברר.

אתה יכול להגיד לי אם כל המרכיבים כשרים במוצרים הבאים:
חטיפי חלבון SUPERME
מולטי ויטמין טווינלאב
אבץ מגנזיום אומגה 3 הכל של חברת NSI
ואבקת חלבון של אופטימום
אם אתה יודע על חלק מהתוספים אני גם יודה לך מאוד

אין לי מושג תנסה לחפש בגוגל את המוצרים ואת הערכים באינטרנט זאת העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך..

בעקרון, רק מה שיש עליו חותמת הוא יכול לאכול, כי גם אם הרכיבים כשרים סיכוי גדול שאופן עשיית המוצר היא לא ע"פ ההלכה (בישול גויים, נעשה בשבת וכו...). ולכן לא מספיק שהרכיבים יהיו כשרים. מי שאוכל כשר חייב חותמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית