לוג אימונים

19/8
שבוע 4 אימון עצימות

סקוואט
130KGx5 PR

בנצ' פרס
95KGx5 PR

PC

טכניקה עם 60x3x3. חרא טכניקה

clean pulls
100KGx2x5 אני מקווה שזה יעזור לי לקלוט את העניין של למשוך עם הטרפזים..

סקוואט-
[video=youtube_share;UyaTv2OhC6E]http://youtu.be/UyaTv2OhC6E[/video]

21/8
שבוע 5 אימון נפח

הלכתי לישון ב7:00 וקמתי ב13:30, האימון היה בהתאם.
מה שהיה היום:

סקוואט
120kg-5,5,5,5 וויתרתי על הסט האחרון, עבדתי בלי חגורה והסט הרביעי היה לגמרי LB באחיזה של HB.
הסטים הראשונים היו בסדר מבחינה טכנית חוץ מקצת גלישת ברכיים שלגיטימית בHB.

בנצ' פרס
90kg-5,5 אחרי הסט השני הרגשתי אי נוחות בכתף/מרפק/שורש כף היד/ אנאערף (לא הבנתי בדיוק איפה)
שני הסטים שעשיתי לא היו יותר מדיי קשים.

PC+PRESS (
שלוש חזרות של PC ואז שלוש חזרות של PRESS, רציתי ללחוץ משהו באימון הזה..)
50kg-3,3,3,3,3

הטכניקה בקלין מתחילה להסתדר. אמנם עם 60kg+ אני חוזר למשוך עם הידיים, אבל עם 50 ק"ג אין בעיות מיוחדות.

נערך לאחרונה:
23/8

שבוע 5 אימון התאוששות
התאמנתי לפנות בוקר, ב9 בערך 😲. אם זה לא היה אימון התאוששות כנראה שהייתי מוותר עליו

FS
100kg- 3,3

PRESS
60kg- 4,3,3 PR

מתח
BW- 15,15,15,15

סרטון המוטיבציה של לפני האימון- (להתחיל מ0:20~)
[video=youtube_share;zj8istSAMoY]http://youtu.be/zj8istSAMoY[/video]

האימונים תכף מתחילים!!

26/8

שבוע 5 אימון עצימות

סקוואט
132.5kgx5 PR
- היה טוב, ולא קשה במיוחד

בנצ' פרס
97.5kgx4F PR
- כשל בחזרה החמישית

PC
טכניקה עם חבר משקולן ו50kg. איזה 10 סטים של משיכות קלין/קלין מהרצפה/קלין מתלייה.

סרטון סקוואט-
[video=youtube_share;lKm7dKnyQiA]http://youtu.be/lKm7dKnyQiA[/video]

עריכה- אוקיי.. כנראה שזה צילם רק חצי דקה.
קיצר היה עמוק וטוב, החזרה האחרונה לקחה נצח אבל מצד שני ירדתי הרבה מעבר למקביל באותה חזרה, כמעט ATG לדעתי.

נערך לאחרונה:
26/8

שבוע 5 אימון עצימות

סקוואט
132.5kgx5 PR
- היה טוב, ולא קשה במיוחד

בנצ' פרס
97.5kgx4F PR
- כשל בחזרה האחרונה

PC
טכניקה עם חבר משקולן ו50kg. איזה 10 סטים של משיכות קלין/קלין מהרצפה/קלין מתלייה.

סרטון סקוואט-
[video=youtube_share;lKm7dKnyQiA]http://youtu.be/lKm7dKnyQiA[/video]

עריכה- אוקיי.. כנראה שזה צילם רק חצי דקה.
קיצר היה עמוק וטוב, החזרה האחרונה לקחה נצח אבל מצד שני ירדתי הרבה מעבר למקביל באותה חזרה, כמעט ATG לדעתי.

העלת סרטון שלך שם חגורה...

קיבלתי את המערכת שלי היום- 51 שעות שבועיות, בראשון ושלישי אני מסיים ב4, רביעי וחמישי ב6 ובחיי שאני לא ידוע איך אני מכניס 3 אימונים בשבוע.
האימוני פוטבול יתקיימו בשלישי ובשישי (ואמורים להתחיל ממש עוד כמה ימים), אז ככה"נ אני אתאמן בחדר כושר בשני ובשבת (ירדתי מהרעיון של 3 אימוני כוח, אני צריך גם לחיות) ככה שיצא רצף כזה: חד"כ-חד"כ-פוטבול-פוטבול. לא הכי אידיאלי אבל מה אפשר לעשות.

בקשר לתכנית:
כשאני אתחיל להרגיש את העומסים מהפוטבול אני אעבור ל5/3/1 בגרסה של הפעמיים בשבוע, עד אז אני אמצה את הטקסס כמה שאני אוכל, ואקווה שיתבטלו לי מספיק שיעורים כדי שאני אוכל להכניס 3 אימונים בשבוע בלי להרוס את החיי חברה והלימודים שלי.

28/8

שבוע 6 אימון נפח

סקוואט
120kg-5,5,5,5,5 דיי קל...

בנצ' פרס
91.5kg-5,5,5,4 התכנון היה ל-90, אבל נאלצתי להשתמש במוט של 19 ק"ג, ובטיפשותי החלטתי להעלות משקל...

מתח
25kg-5,5,5,5,3 אין לי ציפיות מהמתח, נמאס לי קצת מהPC וחשבתי שהפסקה קצרה ממנו תעזור..

סטיף-לג דדליפט
70kg-10,10

סרטון סקוואט (הפעם מלא):

[video=youtube_share;lOWrKJu9Jks]http://youtu.be/lOWrKJu9Jks[/video]

אני נחשב משקולן? אתה מחמיא לי :120ag:
אתה רוסי ויודע איך לעשות קלין, זה מספיק טוב בשבילי 🙌

נערך לאחרונה:
אין אימון היום.. רק לפני שעתיים חזרתי מבצפר ואין לי זמן לאימוני התאוששות לא חשובים.
מאחר וגם בראשון אני מסיים מאוחר אני אעשה את האימון עצימות ביום שבת..

1/9

שבוע 6 אימון עצימות

סקוואט
135kgx5 PR אחד הסטים היותר קלים שהיו לי בתכנית הזאת

בנצ' פרס
97.5kgx4F גררר כל כך קרוב.. נתקעתי בנקודה שידעתי שאם אני ארים עוד מילימטר אני אצליח לנעול.. חבל

מתח
28.5kgx6 קל

חתירה לסנטר
+25kgx3x20

משקל גוף- 75.4kg

סרטונים יותר מאוחר

כל הכבוד, מה הגבוה והתפקיד שלך בפוטבול? (אתה נראה גבוה ושוקל קצת... תתחיל לאכול!!!)

אני 1.76.. ואני יודע שאני רזה, אני עובד על זה חחח

בקשר לתפקיד זה קצת מסובך, לפני שנפצעתי שיחקתי RB, LB, kicker וגם עשיתי קצת פאנטים
אני עוד לא סגור על התפקיד שלי בעונה הקרובה, כנראה שאני אשחק FB או DE פשוט כי יש חורים למלא, ובIHFL אין ליינמנים גדולים במיוחד אז לא אמורה להיות בעיה עם המידות שלי.. מה גם שבאוקלוהומה דריל'ס ובסקרימג'ים בעונה שעברה עשיתי צרות לשחקנים שיש להם 20-30 ק"ג עליי, אז אני לא דואג במיוחד

שתדע שעם טכניקה טובה אתה יכול תמיד להעיף מישהו 30 קילו מעלייך. אבל אם אתה רוצה באמת להשקיע בתחום ולשחק בIFL בעתיד בתפקידים הנ"ל אז באמת תתחיל לאכול ולגדול. כל הכבוד על ההתמדה אבל!

שתדע שעם טכניקה טובה אתה יכול תמיד להעיף מישהו 30 קילו מעלייך. אבל אם אתה רוצה באמת להשקיע בתחום ולשחק בIFL בעתיד בתפקידים הנ"ל אז באמת תתחיל לאכול ולגדול. כל הכבוד על ההתמדה אבל!
אני עובד על זה, בתחילת הלוג שקלתי 67-68 ק"ג אם אני לא טועה, עכשיו אני 75.5 וממשיך לעלות..אני מקווה להגיע לסביבות 80 עד שהעונה תתחיל ואז למתן קצת.
האמת שהמשקל דיי מטעה, תמיד נראיתי יותר ממה ששקלתי.. כשאני אקנה תחתונים צמודים אני גם אעלה תמונות

דיברתי קצת באנגלית העלובה שלי עם אחד המאמנים, וממה שהבנתי הבעיה עם המגרש נפתרה אבל עכשיו יש איזה בעיה עם הליגה.. יש מצב שזה קשור למה שפרסמו בקבוצה של השחקנים בפייסבוק, אני מחכה לעוד פרטים.. אתה יודע משהו על זה?
(אגב פייסבוק- קבל מוניטין על מה שרשמת לעדי בדש, הגיע הזמן 🤡)

חחחחחח , אני יודע על זה כל מיני דברים אבל אני לא מתעסק בפוליטיקות וזה לא מעניין אותי כל כך , אני משתדל להתעסק בעצמי. הליגה תפתח לדעתי בסופו של דבר ואם לא נעבור כולם לרוגבי.

חחחחחח , אני יודע על זה כל מיני דברים אבל אני לא מתעסק בפוליטיקות וזה לא מעניין אותי כל כך , אני משתדל להתעסק בעצמי. הליגה תפתח לדעתי בסופו של דבר ואם לא נעבור כולם לרוגבי.

חחח נו טוב.. נחכה ונראה מה יהיה ;maeq

------------------------------------
3/9

שבוע 7 אימון נפח

סקוואט
נכנסתי בסטים עם בחור חביב שעבד עם פלטה אחת, התחממתי כרגיל ונכנסתי לסטים של העבודה. סט ראשון- קצת כבד, 5 חזרות דיי חלקות.
סט שני- הפעם כבר היה ממש כבד, ניחשתי שזה בגלל כל ההחלפות פלטות, קיצר היו 5 חזרות דיי מכוערות. סט שלישי- בקושי סיימתי את החזרה הרביעית, החזרתי לראק..
כשפירקתי את המוט אחרי הסט השלישי ראיתי שעבדתי עם 130 ק"ג במקום עם 125, מסביר הרבה, והאמת שבשביל 130 ק"ג לא היה נורא בכלל..
בקיצור:

130kg-5,5,4

פרס
אחרי שישה שבועות שמוקדשים לבנצ' הגיע הזמן לעבוד קצת על הנקודות החלשות יותר.

55kg-5,5,5,5,5 הפתעה נעימה. לא האמנתי שזה יהיה כל כך קל

מתח
היה צפוף מדיי בשביל PC, והחגורה שאני מוסיף איתה משקל הייתה תפוסה.. בפעם הבאה אני אבוא מוקדם יותר.

BW-15,15,10,10,10

אחרי הסטים הראשונים (שיכולתי בקלות להמשיך ל20+ חזרות) קיבלתי פאמפ אכזרי בבייספס, אבל המשכתי לעוד 3 סטים מלאי כאב כי אני badass.

6/9
שבוע 7 אימון התאוששות

פרונט סקוואט
PR 105kgx3x3 שבוע הבא 110, אני לא מצליח להיתקע בתרגיל הזה

בנצ' פרס עם דגש אקסצנטרי
30kgx4x15

בסטים כבדים של בנצ' פרס יש לי קצת כאבים בכתף שמאל, קיבלתי המלצה לעבודה אקסצנטרית ואני נותן לזה צ'אנס..

hang power clean

55kg-3,3,4,5,3 (לא כיוונתי למספר חזרות מסויים)

אפשר לומר בגדול שקלטתי את הטכניקה! בחלק מהחזרות קצת התפקשש אבל היה לא רע בכלל. השבוע הפסקה מהPC עשה רק טוב.

אימון מצויין
סרטונים יעלו מחר

ממה נגרמים הכאבים בכתף? לפי דעתי שבוע הבא תעבור לנפח בפרס לכמה זמן כי אתה על בנצ' כבר 7 שבועות

6/9
שבוע 7 אימון התאוששות

פרונט סקוואט
PR 105kgx3x3 שבוע הבא 110, אני לא מצליח להיתקע בתרגיל הזה

בנצ' פרס עם דגש אקסצנטרי
30kgx4x15

בסטים כבדים של בנצ' פרס יש לי קצת כאבים בכתף שמאל, קיבלתי המלצה לעבודה אקסצנטרית ואני נותן לזה צ'אנס..

hang power clean

55kg-3,3,4,5,3 (לא כיוונתי למספר חזרות מסויים)

אפשר לומר בגדול שקלטתי את הטכניקה! בחלק מהחזרות קצת התפקשש אבל היה לא רע בכלל. השבוע הפסקה מהPC עשה רק טוב.

אימון מצויין
סרטונים יעלו מחר

כאבי כתף בדרך כלל קשורים במרפקים שיוצאים החוצה בעליה(טרייספס), ו/או חוסר כיווץ בשכמות(=רחב גבי), העומס לא מתחלק בצורה טובה בפלג גוף העליון ונופל על הכתפיים
תעלה כמה סרטונים של בנץ' מאחורה(מיקום של הספוטר) ומהצד
דבר נוסף- לעשות בנץ' כל הזמן לא יטיב עימך, ממליץ לשלב פרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית