הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מקבלים את האבולוציה?

לא יכול לתפוס את זה שפתאום מנקודה אחת קטנה התפשט לו היקום והחל לגדול, ואז התפתחו כוכבים וכדור הארץ נוצר (היחידי מכל היקום שמאכלס בו חיים) ונוצרו תנאי אקלים והתפתחו צמחים ואז בעלי חיים ולאחר מכן בני אדם וכו'.. יותר מדיי צירופי מקרים. יותר מדיי מקרי שכדור הארץ מעוצב בול בצורה כזו שתתאים לבני האדם ולחיים בו. יותר מדיי מקרי שבני האדם הם יצורים כלכך חכמים ובנויים ברמה מדהימה מבחינה פיזית ביולוגית וכו' כדי שיוכלו לתקשר אחד עם השני, לחשוב על דברים, לראות דברים וכו'..
ואיך זה היה נראה אם כל המקריות הזו לא הייתה מתרחשת?

לא יכול לתפוס את זה שפתאום מנקודה אחת קטנה התפשט לו היקום והחל לגדול, ואז התפתחו כוכבים וכדור הארץ נוצר (היחידי מכל היקום שמאכלס בו חיים) ונוצרו תנאי אקלים והתפתחו צמחים ואז בעלי חיים ולאחר מכן בני אדם וכו'.. יותר מדיי צירופי מקרים. יותר מדיי מקרי שכדור הארץ מעוצב בול בצורה כזו שתתאים לבני האדם ולחיים בו. יותר מדיי מקרי שבני האדם הם יצורים כלכך חכמים ובנויים ברמה מדהימה מבחינה פיזית ביולוגית וכו' כדי שיוכלו לתקשר אחד עם השני, לחשוב על דברים, לראות דברים וכו'..

http://he.wikipedia.org/wiki/הלמה_של_בורל-קנטלי

http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_probability

ואיך זה היה נראה אם כל המקריות הזו לא הייתה מתרחשת?

לא היה נראה אחרת, פשוט יש אלוהים

הראשון לא אומר לי כלום ואת השני קראתי מליון פעם

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהייתי מכחיש את התאוריה הזאת לעומת כל הממצאים שיש לה זה טיפה מגוחך

כי הרי אתה טיילת בכל רחבי היקום כדי לטעון טענה שכזאת.

לפי דעתי יש ה' בעולם, אבל יש גם את עניין האבולוציה שכל פעם מביאים הוכחות חדשות לזה
אז התאוריה שלי זה שפשוט ככה ה' ברא את העולם

האם תיאורית האבולוציה נכונה?

האם השמש תזרח מחר?
האם דובים מחרבנים ביער?
האם האפיפיור אוהב ילדים קטנים?

התשובה לכולם זהה

אני מאמין באבולוציה ברוב תחומי החיים, כולל ביולוגיה, כלכלה, מדע בכלליות, שפה, מוסר ופחמימות בסופ"ש.

האם תיאורית האבולוציה נכונה?

האם השמש תזרח מחר?
האם דובים מחרבנים ביער?
האם האפיפיור אוהב ילדים קטנים?

התשובה לכולם זהה
כלומר "אני לא יודע"? כי זו התשובה הזהה לכולם, אם לא נותנים למפלצת האינדוקציה לנשוך אותך בתחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית