הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מורה לביולוגיה שלא מבינה בזה

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
היום שמעתי משהו מאוד ליצני מהמורה לביולוגיה היא אמרה שאם נאכל פרי מכל צבע אנחנו נקבל את הויטמינים שיש עכשיו מה שהכי מעצבן שאנשים לוקחים את זה ברצינות -_- או שהיא אמרה שהדיאטה הכי טובה זה לאכול כל שלוש שעות ואני בלב שלי "WTFF מי העסיק אותך" מה אתם אומרים שצריך לעשות עם מורים כאלה ?🤡🤡

היא כולה מורה לביולוגיה מה עשית ממנה?

היום שמעתי משהו מאוד ליצני מהמורה לביולוגיה היא אמרה שאם נאכל פרי מכל צבע אנחנו נקבל את הויטמינים שיש עכשיו מה שהכי מעצבן שאנשים לוקחים את זה ברצינות -_- או שהיא אמרה שהדיאטה הכי טובה זה לאכול כל שלוש שעות ואני בלב שלי "WTFF מי העסיק אותך" מה אתם אומרים שצריך לעשות עם מורים כאלה ?🤡🤡

מה ליצני בקשר לפירות\ירקות מצבעים שונים?

• פותח/ת השרשור
היא כולה מורה לביולוגיה מה עשית ממנה?
היא צריכה להבין על מה היא מדברת אם כבר היא מדברת היא גורמת לאנשים להסתמך עליה וזה עושה תוצאות איומות יש לי ילד מהכיתה שניסה את "דיאטת הפלא" שלה והוא לא ירד אפילו קילו בזמן שאני ירדתי 14 קילו לא יודע מה אתם חושבים לדעתי זה פשוט מפגר.
מה ליצני בקשר לפירות\ירקות מצבעים שונים?
אני לא אומר שהם לא טובים אני רק אומר שאם תאכל פרי מכל צבע לא בהכרח שתקבל את כל אבות המזון +ויטמינים שיש .

יש הבדל בין תקבל הרבה סוגי ויטמינים, לבין תקבל את כל אבות המזון.
יש גם הבדל בין תקבל הרבה ויטמינים לבין תקבל את כל הויטמינים.

אני מתערב שאתה לא זוכר בכלל מה היא אמרה ואתה סתם רצית לעלות את זה לפורום.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין תקבל הרבה סוגי ויטמינים, לבין תקבל את כל אבות המזון.
יש גם הבדל בין תקבל הרבה ויטמינים לבין תקבל את כל הויטמינים.

אני מתערב שאתה לא זוכר בכלל מה היא אמרה ואתה סתם רצית לעלות את זה לפורום.

מי אתה שתגיד לי מה אני זוכר?
אם ככה אני אומר זה אומר שהיא אמרה ככה

תעתיק מאמרים מהפורטל ותגיש בתור עבודה על תזונה נכונה.
(עוד לא קיבלתי ציון, אני מפחד :( )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית