הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיפי חלבון

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אחרי שאני יסיים את החיטוב אני מתכנן לעשות קנייה די גדולה של כמה דברים ובינהם חטיפי חלבון הכנסתי את החטיפים של סופרים בטעם חמאת בוטנים בייגלה
ועכשיו רציתי גם את החטיפים של OH YEAH ורציתי את עצתכם מה דעתכם עליהם ואיזה טעמים הכי טובים שלהם?

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה !
מה אומרים על הטעמים ?
וניל טופי פאדג׳
עוגיות וקרמל

---------- התגובה התווספה ב 22:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:33 ----------

עוד דעות ראיתי גם שיש טעם רוקי רואד

חטיפים טעימים בטירוף לדעתי אבל יקרים.
טמים שאהבתי: וניל קרמל,
עוגיות קרמל,
שוקולד לבן-חמאת בוטנים [הכי טעים!!!]

• פותח/ת השרשור
דווקא לא כאלה יקרים יוצא לי 8 ~ בערך לחטיף
ולא מצאתי את הטעם וניל חמאת בוטנים אתה בטוח שיש אחד כזה אולי אתה מתכוון לווניל טופי פאדג׳

דווקא לא כאלה יקרים יוצא לי 8 ~ בערך לחטיף
ולא מצאתי את הטעם וניל חמאת בוטנים אתה בטוח שיש אחד כזה אולי אתה מתכוון לווניל טופי פאדג׳

אולי אני האמת שלא זוכר. בכללי חטיפי חלבון זה יקר לטעמי.

---------- התגובה התווספה ב 20:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:33 ----------

רק אל תקנה את התות קרמל זה זועעה

נערך לאחרונה:
שלחתי לך לדואר
תודה. משום מה הכתובת שם לא יצאה טוב כך שהמכתב לא הגיע. בינתיים ערכתי אותה וגם ניסיתי ווידאתי שהיא בסדר ואם תוכל לשלוח שוב זה יהיה עוד יותר יפה מצידך.

חחח יצאתי פלצן
תודה אחי

---------- התגובה התווספה ב 17:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:56 ----------

ד"א שמעתי דברים מעולים על questbar (באינטרנט) שים לב שרוב הפחמימות שם זה סיבים כמעט הכל חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית