תקוע בחיטוב, מתלבט בין קלן (ששמעתי שיש נזקים לטווח ארוך והוא מסוכן, ומצד שני חלק אחר שאמרו שאלה שטויות) ליהומבין (שהבנתי שיותר בטוח, פחות חזק, אבל עובד טוב יותר עם שומן בבטן תחתונה ובצדדים - המקומות שהכי דפוקים אצלי). פירוט בקשר לתזונה ואימונים יש למטה. גם בקשר אליו אשמח לביקורת.
מה דעתכם?
לפני שנה וחצי נכנסתי לחיטוב בסביבות ה110 קילו (הערכה שלי, עם בערך 35 אחוז שומן שהגעתי אליהם בשנתיים וחצי של השמנה עקב בעיה רפואית שהייתה). ירדתי ל80 קילו ולבערך 22 אחוז שומן.
באמצע נכנסתי לתקופת מסה של בערך חמישה חודשים, ועליתי בהם 12 קילו, מתוכן קצת יותר מ10 קילו שריר והשאר שומן. בלי חומרים, גם לי היה קשה להאמין.
חזרתי לחיטוב וכרגע אני עומד על 13-14 אחוז שומן ו80 קילו. הכל נמדד בקליפר.
נתקעתי, הגדלתי קצת את הגרעון שגם לפני זה היה בסדר גמור, נחתי כדי להיות בטוח שאין אובר טריינינג, ועדיין תקוע כבר שלושה שבועות.
באמת לא מחפף בכלום, הכל מדוד וספור כולל הירקות.
7 שעות שינה בלילה.
תכנית שבועית ABCABCX עם חצי שעה אירובי.
תוספים: מולטי ויטמין של אופטימן, ויטמין סי 1500 מ"ג, מגזיום 400 מ"ג, ויטמין D 1600 מ"ג, אומגה 3 3400 מ"ג.
רוב הגוף כבר רזה והורידים מתחילים לבלוט, ורק הצדדים והבטן התחתונה עדיין שמנות בלי פרופורציה.
מה דעתכם?
לפני שנה וחצי נכנסתי לחיטוב בסביבות ה110 קילו (הערכה שלי, עם בערך 35 אחוז שומן שהגעתי אליהם בשנתיים וחצי של השמנה עקב בעיה רפואית שהייתה). ירדתי ל80 קילו ולבערך 22 אחוז שומן.
באמצע נכנסתי לתקופת מסה של בערך חמישה חודשים, ועליתי בהם 12 קילו, מתוכן קצת יותר מ10 קילו שריר והשאר שומן. בלי חומרים, גם לי היה קשה להאמין.
חזרתי לחיטוב וכרגע אני עומד על 13-14 אחוז שומן ו80 קילו. הכל נמדד בקליפר.
נתקעתי, הגדלתי קצת את הגרעון שגם לפני זה היה בסדר גמור, נחתי כדי להיות בטוח שאין אובר טריינינג, ועדיין תקוע כבר שלושה שבועות.
באמת לא מחפף בכלום, הכל מדוד וספור כולל הירקות.
7 שעות שינה בלילה.
תכנית שבועית ABCABCX עם חצי שעה אירובי.
תוספים: מולטי ויטמין של אופטימן, ויטמין סי 1500 מ"ג, מגזיום 400 מ"ג, ויטמין D 1600 מ"ג, אומגה 3 3400 מ"ג.
רוב הגוף כבר רזה והורידים מתחילים לבלוט, ורק הצדדים והבטן התחתונה עדיין שמנות בלי פרופורציה.