הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין קלן ליהומבין

• פותח/ת השרשור Coeus
  • פורסם בתאריך

Coeus

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
תקוע בחיטוב, מתלבט בין קלן (ששמעתי שיש נזקים לטווח ארוך והוא מסוכן, ומצד שני חלק אחר שאמרו שאלה שטויות) ליהומבין (שהבנתי שיותר בטוח, פחות חזק, אבל עובד טוב יותר עם שומן בבטן תחתונה ובצדדים - המקומות שהכי דפוקים אצלי). פירוט בקשר לתזונה ואימונים יש למטה. גם בקשר אליו אשמח לביקורת.
מה דעתכם?

לפני שנה וחצי נכנסתי לחיטוב בסביבות ה110 קילו (הערכה שלי, עם בערך 35 אחוז שומן שהגעתי אליהם בשנתיים וחצי של השמנה עקב בעיה רפואית שהייתה). ירדתי ל80 קילו ולבערך 22 אחוז שומן.
באמצע נכנסתי לתקופת מסה של בערך חמישה חודשים, ועליתי בהם 12 קילו, מתוכן קצת יותר מ10 קילו שריר והשאר שומן. בלי חומרים, גם לי היה קשה להאמין.
חזרתי לחיטוב וכרגע אני עומד על 13-14 אחוז שומן ו80 קילו. הכל נמדד בקליפר.
נתקעתי, הגדלתי קצת את הגרעון שגם לפני זה היה בסדר גמור, נחתי כדי להיות בטוח שאין אובר טריינינג, ועדיין תקוע כבר שלושה שבועות.
באמת לא מחפף בכלום, הכל מדוד וספור כולל הירקות.
7 שעות שינה בלילה.
תכנית שבועית ABCABCX עם חצי שעה אירובי.
תוספים: מולטי ויטמין של אופטימן, ויטמין סי 1500 מ"ג, מגזיום 400 מ"ג, ויטמין D 1600 מ"ג, אומגה 3 3400 מ"ג.
רוב הגוף כבר רזה והורידים מתחילים לבלוט, ורק הצדדים והבטן התחתונה עדיין שמנות בלי פרופורציה.

• פותח/ת השרשור
מוקדם מדי בשבילך לחשוב על קלן או יהומבין הם בשביל 10% ומטה אפדרין יכול לעזור לך יותר

תודה.
חשבתי שהם יעילים יותר ב10 אחוז ומטה, אבל יעילים גם בסביבות ה13.
אפדרין לא בעייתי לשומן עיקש? (זכור לי שקראתי משהו על אפדרין לפני אירובי ובעיה בשחרור קטכולמינים).

תודה.
חשבתי שהם יעילים יותר ב10 אחוז ומטה, אבל יעילים גם בסביבות ה13.
אפדרין לא בעייתי לשומן עיקש? (זכור לי שקראתי משהו על אפדרין לפני אירובי ובעיה בשחרור קטכולמינים).

כשאתה תגיע לאחוז שומן נמוך יותר אז תתחיל לחשוב על שומן עיקש נכון שאפשר לקחת יוהמבין גם ב15 אחוז שומן אבל זה פחות יעיל .

יהומבין יעיל בכול %שומן,אני לקחתי אותו על 15%שומן ואתה מקבל דופק מואץ ותוצאות הכונה היא ש]שוט חבל לך על החומר...לרדת מ15 ל12 זה ממש לא בעיה בעזרת תזונה וקצת אירובי,מ12%ל9% זה כבר בעיה ואז
יהומבין!

תקרא חוקים אסור לפרסם מחירים של חומרים לא חוקיים (קלן, אפדרין)
בקשר ליוהמבין אתה יכול למצוא אותו ב BB
אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשלוח לי לאיימל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית