הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי מספר חזרות בבנץ'

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
אני מתאמן כחודש וחצי בתוכנית FBW ובבנץ' עד עכשיו הייתי עושה 8X3 וקראתי קצת והבנתי ש5X3 יותר אפקטיבי למתאמן מתחיל(תקנו אותי אם אני טועה).אז אם מציעים לי לשנות את מספר החזרות שאני עושה בבנץ'?
תודה מראש

אני מתאמן כחודש וחצי בתוכנית FBW ובבנץ' עד עכשיו הייתי עושה 8X3 וקראתי קצת והבנתי ש5X3 יותר אפקטיבי למתאמן מתחיל(תקנו אותי אם אני טועה).אז אם מציעים לי לשנות את מספר החזרות שאני עושה בבנץ'?
תודה מראש
מתאמן מתחיל (שבועות ראשונים)במכון נהוג להביא מספר חזרות די גבוה 10-15 כדי שהוא ילמד טוב את התנועה לפני שהוא מתחיל להעמיס.
מה המטרה שלך?מסה,כוח?

אם המטרה שלך היא כוח או מסה אז תוריד את החזרות ותעלה קצת במשקל, תעלה כל אימון קצת(2.5 קילו כל אימון ככה)

• פותח/ת השרשור
נכון שכחתי לציין שהמטרה היא מסה..אז להוריד ל5 חזרות?וזה אותו דבר לגבי תרגילים נוספים כמו מתח וכו'?-עדיף 5 חזרות בערך?

מתאמן מתחיל (שבועות ראשונים)במכון נהוג להביא מספר חזרות די גבוה 10-15 כדי שהוא ילמד טוב את התנועה לפני שהוא מתחיל להעמיס.
מה המטרה שלך?מסה,כוח?
באמת? ניסיתי פעם לשמור שאתה אומר? אני מציע שתנסה להתאמן בטווח הזה ותראה מה קורה לטכניקה אחרי 8-10 חזרות. מארק ריפטו רושם על זה בSS, אם זכור לי נכון כבר אחרי החזרה השישית מתחילים לראות התדרדרות בטכניקה.

נערך לאחרונה:
מה שחשוב זה ליצור עומס פרוגרסיבי על המערכת, אם אתה מוריד ל-5 חזרות אתה אמור לעלות משקלים כל אימון, יש לך מאמר מעולה על זה בפורטל ושווה לקרוא!

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית