הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טונה ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם וצהריים טובים.

יש לי שאלה על טונה שרופה. אני אסביר,

אני נמצא בצבא ואנחנו בתור חיילים בשטח פותחים קופסת טונה מוציאים טיפה את השמן ושמים מעל הטונה קוביית נייר טואלט ושורפים את הקצוות וככה ממתינים 15-20 דקות ואז אוכלים את הטונה, ולטונה יש טעם של על האש..

והשאלה היא כזאת זה לא פוגע בערכים התזונתיים של הטונה? כלומר זה כמו שאני אוכל טונה רגילה ?

והשאלה השנייה היא שאחרי כול אימון אני לוקח 2 כפות אבקת חלבון+2 כוסות חלב ועכשיו זה כבר ניהיה די משעמעם וגם אני צריך עוד קצת קלוריות (אני בתקופת מסה), מה אפשר להוסיף לזה שיהיה גם גיינר איכותי עם הרבה קלוריות?

שיבולת שועל חמאת בוטנים שמנת מתוקה פירות בתכלס זה כל כך להוסיף קלוריות למשקה כי אין צורך להפעיל את הדימיון יותר מידי אלא להוסיף דברים שאתה אוהב ..

ואני כמעט בטח שלגבי הטונה הערכים הסופיים לא נפגעים, נחכה לתשובת ממישהו אחר

יש לי שאלה על טונה שרופה. אני אסביר
החלבון שבטונה עצמה לא נפגע אבל אם היו שם קצת ויטמינים חלקם מתחמצן. אבל העיקר הוא ששמן שרוף שמתלווה לטונה שאתה אוכל הוא משהו ממש לא מומלץ.

זה קשור איכשהו לכספית?
לא. הכספית נמצאת שם בין כה וכה, אבל כאשר שמן נשרף נוצרים חומרים מסרטנים (כרגיל, "חומרים מסרטנים" בהקשר התזונתי הם כאלה שבכמויות גדולות גורמים לסרטן אצל עכברים או חולדות. כמו שאתה יכול לתאר לעצמך לא בדקו אותם ישירות על בני אדם, ובדרך כלל גם אין מחקרים שמראים קשר סטטיסטי בין אכילתם לבין סרטן אצל אנשים).

אני לא יודע אם כמות השמן שמתלווה לטונה הנאכלת היא כזאת שמצדיקה חשש, ובעצם יותר טוב שאיזה תזונאי/ת מקצועי/ת יענו לך. בכל אופן, אישית אני מעדיף ללכת על בטוח ולא הייתי אוכל את המעדן הזה בתדירות גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית