הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסייקל הקרוב שלי

• פותח/ת השרשור rednose
  • פורסם בתאריך

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי,
כמו שכבר ציינתי פה בפורום אני אמור להתחיל סייקל עוד חודש-חודשיים , אחרי שאקבל את התוצאות של הבדיקות ההורמנליות שעשיתי הבדיקות דם הכלליות יצאו בסדר גמור ,
תזכורת לסייקל המתוכנן:

סייקל חיטוב עם מסה :
10 שבועות סייקל
סוס 500 מ"ג בשבוע
וויני 50 מ"ג בשבוע- 6 שבועות
טרן – 400 מ"ג בשבוע אני מתלבט אם להוסיף אותו בהתחלה או בסוף הסייקל אחרי שאסיים עם הוויני
כוריגון לאורך כל הסייקל 500 יחידות בשבוע,
Pct :
כוריגון לאורך כל הסייקל 500 יחידות בשבוע, ,כלומיד 50-100 מג לחודש , נולבה שבועיים אחרי השוט האחרון של הטסט.20\20\10\10
כמה שאלות :
את הטרן להוסיף לאחר השימוש בוויני למשך חודש או בהתחלה ולהריץ אותו כל הסייקל ?
אילו חומרים אני צריך להמנע כי יש לי בעיה של גי'נו ?
ארימידקס אני לא רוצה להריץ כל הסייקל יקר מדיי, יש אפשרויות אחרות ?

---------- התגובה התווספה ב 20:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:04 ----------

אין אף תגובה ????

נערך לאחרונה:
היי,
כמו שכבר ציינתי פה בפורום אני אמור להתחיל סייקל עוד חודש-חודשיים , אחרי שאקבל את התוצאות של הבדיקות ההורמנליות שעשיתי הבדיקות דם הכלליות יצאו בסדר גמור ,
תזכורת לסייקל המתוכנן:

סייקל חיטוב עם מסה :
10 שבועות סייקל
סוס 500 מ"ג בשבוע
וויני 50 מ"ג בשבוע- 6 שבועות
טרן – 400 מ"ג בשבוע אני מתלבט אם להוסיף אותו בהתחלה או בסוף הסייקל אחרי שאסיים עם הוויני
כוריגון לאורך כל הסייקל 500 יחידות בשבוע,
Pct :
כוריגון לאורך כל הסייקל 500 יחידות בשבוע, ,כלומיד 50-100 מג לחודש , נולבה שבועיים אחרי השוט האחרון של הטסט.20\20\10\10
כמה שאלות :
את הטרן להוסיף לאחר השימוש בוויני למשך חודש או בהתחלה ולהריץ אותו כל הסייקל ?
אילו חומרים אני צריך להמנע כי יש לי בעיה של גי'נו ?
ארימידקס אני לא רוצה להריץ כל הסייקל יקר מדיי, יש אפשרויות אחרות ?

---------- התגובה התווספה ב 20:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:04 ----------

אין אף תגובה ????
אני לא מבין עם הסייקל הזה הוא חיטוב או מסה??. אני הייתי מכניס את הטרן לאחר הוויני ומשתמש בטרן קצר. בכלל הייתי מחליף גם את הסוסטנון בפרופ ומקצר את הסייקל ל 8 שבועות.
ואז 4 שבועות ויני ו 4 שבועות טרן. זה גם יעזור לך ב PCT. כי החומרים יצאו ממחזור הדם מהר יותר וככה תתחיל להתאושש מהר יותר. עם יש לך נטיה לגיינו תכין טמוקסיפן בצד לכל מקרה. שם לב שטרן אומנם לא מומר לאסטרוגן אבל יש לא השפעה פרוג'סטנית ובמקרה כזה טמוקסיפן לא יעזור לך. ממה נובעת הרגישות לגיינו אי אפשר לדעת עם זה מרגישות לאסטרוגן או פרוג'סטין. ליתר בטחון הייתי מכין גם קברגולין ליתר ביטחון

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין עם הסייקל הזה הוא חיטוב או מסה??. אני הייתי מכניס את הטרן לאחר הוויני ומשתמש בטרן קצר. בכלל הייתי מחליף גם את הסוסטנון בפרופ ומקצר את הסייקל ל 8 שבועות.
ואז 4 שבועות ויני ו 4 שבועות טרן. זה גם יעזור לך ב PCT. כי החומרים יצאו ממחזור הדם מהר יותר וככה תתחיל להתאושש מהר יותר. עם יש לך נטיה לגיינו תכין טמוקסיפן בצד לכל מקרה. שם לב שטרן אומנם לא מומר לאסטרוגן אבל יש לא השפעה פרוג'סטנית ובמקרה כזה טמוקסיפן לא יעזור לך. ממה נובעת הרגישות לגיינו אי אפשר לדעת עם זה מרגישות לאסטרוגן או פרוג'סטין. ליתר בטחון הייתי מכין גם קברגולין ליתר ביטחון

תותח אתה עדי ,הסייקל הוא חיטוב כעיקרון מן הסתם תמיד אני עולה איזה 4 קילו בסייקל הזה יבש אבל לא יותר מזה ,
אקח את עצתך אקצר את הסייקל ל8 שבועות אשתמש בטרן קצר אחליף את הסוס בפרופ,טמוקסיפן יהיה לי בצד ,רק מה זה קברגולין?

תותח אתה עדי ,הסייקל הוא חיטוב כעיקרון מן הסתם תמיד אני עולה איזה 4 קילו בסייקל הזה יבש אבל לא יותר מזה ,
אקח את עצתך אקצר את הסייקל ל8 שבועות אשתמש בטרן קצר אחליף את הסוס בפרופ,טמוקסיפן יהיה לי בצד ,רק מה זה קברגולין?
זה חוסם פרוג'סטרון. עם אתה רגיש לגיינו ואתה לוקח טרן טמוקסיפן לא יעזור לך פה. כלומר עם אתה מתחיל להרגיש עיקצוצים ואתה לוקח טמוקסיפן וזה לא עוזר זאת אומרת שהבעיה היא רמות גבוהות של פרוג'סטרון ואז אתה צריך לקחת קרבוגילן כדי למנוע את זה.

• פותח/ת השרשור
איך לוקחים את הקרבוגילן ?והאם ארימדיקס יעשה את אותה עבודה לאורך כל הסייקל ?
אני לא מרגיש עיקצוצים בסייקל עצמו אולי ממש קצת הגינו מגיע דווקא כשאני לקראת סיום הסייקל אז מופיע לי גי'נו בצורה מינימלית שנעלם מספר חודשים אחרי הסייקל .
אני רוצה להמנע ככל האפשר מהגי'נו אולי ארד מטרן ואשתמש במשהו אחר לחיטוב שבוודאות לא יעשה לי גי'נו ?
וגם במידה ואשאר עם הטרן האם ארימדיקס הוא תחליף טוב לאותו קרבוגילן ?

ושוב תודה על ההיענות שלך ישפיץ

איך לוקחים את הקרבוגילן ?והאם ארימדיקס יעשה את אותה עבודה לאורך כל הסייקל ?
אני לא מרגיש עיקצוצים בסייקל עצמו אולי ממש קצת הגינו מגיע דווקא כשאני לקראת סיום הסייקל אז מופיע לי גי'נו בצורה מינימלית שנעלם מספר חודשים אחרי הסייקל .
אני רוצה להמנע ככל האפשר מהגי'נו אולי ארד מטרן ואשתמש במשהו אחר לחיטוב שבוודאות לא יעשה לי גי'נו ?
וגם במידה ואשאר עם הטרן האם ארימדיקס הוא תחליף טוב לאותו קרבוגילן ?

ושוב תודה על ההיענות שלך ישפיץ
ממש לא! ארימדקס הוא אנטי אסטרוגן. הוא חוסם את ההמרה של טסט לאסטרוגן. פרוג'סטרון זה הורמון אחר שנצמד לקולטנים אחרים. לגבי הופעת הגיינו שלך. תהיה יותר ספציפי זה קורה לך גם שאתה לוקח רק טסט? זה קורה לך בכל סייקל? בדרך כלל אתה אמור להרגיש איזו שהיא רגשות בפטמות לפני הופעת הגיינו.

• פותח/ת השרשור
ישנה רגישות לפטמות לפני הופעת גי'נו זה קורה לי לקראת סוף הסייקל ממה שזכור לי ,הסייקל האחרון לפני יותר מחצי שנה ,רוב הסייקלים שלי היו תמיד עם טרן ככה שאני לא יודע .
מה אתה ממליץ לעשות ?

אם אתה לא יכול השיג גם קרבוגלין אני ממליץ לך לא ללכת על טרן בסייקל הזה כדי לעשות אלמינציה. תעשה רק טסט וויני או טסט ויני ומסטרון. אם תהיה לך שוב רגישות סביר להניח שהבעיה היא אסטרוגנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית