הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופת עליה במשקל

TommyCohen

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
האם בתקופת העמסה אכילת בשר ומאכלים שמתעכלים לאט זה טוב לאכול בשעות הלילה ליפני השינה?
הגוף בונה שריר בזמן שינה? או מעכל בכלל?

האם בתקופת העמסה אכילת בשר ומאכלים שמתעכלים לאט זה טוב לאכול בשעות הלילה ליפני השינה?
הגוף בונה שריר בזמן שינה? או מעכל בכלל?
כול מערכת העיכול שלך בעצם מורידה הילוך אז העיכול לא יהיה הכי טוב..

אני רושום את מה שאנחנו עושים-ללילה עדיף כן לאכול,אבל חלבונים עם זמינות ביולוגית בינונית -ביצים(אלבומין),הודו (ריבופלאבין ומלא מינרלים וכל הB),חזה עוף. אולי קוטג' אבל ירדתי מחלבי לגמרי.
אני אישית קם בלילה להשתין ושותה 10 גר אמינו על הדרך.

חלבון נקי בלי חומרים בלאסטיים. אני היחיד פה שמאמין בזה,אז ויקוח כאן לא יהיה מגניב במיוחד.
לא מנסה להתווכח אלא להבין!
אתה רוצה להגיד שהחומצות אמינו שיש באבקת חלבון (שמוסיפים) זה בולשיט וסתם גיימק שיווקי?

אתה רוצה להגיד שהחומצות אמינו שיש באבקת חלבון (שמוסיפים) זה בולשיט וסתם גיימק שיווקי?

לדעתי הוא פשוט רוצה עוד חומצות אמינו,זה הכל
אבל למה לאכול בהעמסה בשר,אתה יודע בכלל לעשות העמסה ולגבי מה זה מתקשר? או שאתה משתמש במילה העמסה ל"יום שאוכלים הרבה"

לא גימיק אצל חברות שמקפידות לשמור על שמם הטוב ,אבל לאור עליית המחירים מטורפת על חומרי גלם מתחילים להוסיף CHEAP FILLERS מלווים במחקרים חדישים ביותר על תועלת של חומצות אמינו הכי זולות.חארות.

לדעתי הוא פשוט רוצה עוד חומצות אמינו,זה הכל
אבל למה לאכול בהעמסה בשר,אתה יודע בכלל לעשות העמסה ולגבי מה זה מתקשר? או שאתה משתמש במילה העמסה ל"יום שאוכלים הרבה"
נכון ונכון מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית